[Adana - MT]

yusuf sanırım sadece ikimiz online ız.
öncelikle emeğin için teşekkürler kardeş.ben fikrimi söylemek istiyorum.tişörtlerin rengi bence gri veya açık mavi olabilir.ön sol göğüse türk bayrağı,sırt bölgesine de büyük ebatta ADANA MOTOSİKLET GRUBU olabilir.kollara isim yazılmasına bence gerek yok.(aynı tişörtü bir başkasına hediye etmek istediğimizde veya aileden başkası giymek istediğinde sorun yaratır düşüncesindeyim)

Tamamdır bora abi Modelleri atölyeye gönderdim Yarin akşama yetişirse Gece kulübünde modelleri inceleriz :queen: Her renkten Model yaptırıyorum Kim neyi İsterse ona göre Yaparız :cat:

Yusuf kardeşim,
Ancak siteye girme fırsatım oldu.
Benim renk önerim ise BEYAZ VE BORDO
Diğer renkler öğrenci forma renklerini çok çağrıştırıyor.
Logonun hem ön hem arkada olmsını öneriyorum. (Öndeki örnekteki gibi küçük ve üst sol tarafta)
Kola isim yazılması konusunda Bora başkanım ile aynı kanaateyim.
Emeğine ayrıca teşekkür ederim.

Iyi akşamlar arkadaşlar.Elimize sağlık yusuf bey emeğe saygı sonsuz tabi benim fikrim beyaz ve siyah renk olan makbuldür bende kola yazıyı pek hoş görmedim açıkçası tabi benim fikrim. Bu arada motoru satılıga çıkarmış sınız daha yeni almıştınız yanlış hatırlamıyorsam maşallah bu ne hız.:)

Yusuf kardeşim,
Ancak siteye girme fırsatım oldu.
Benim renk önerim ise BEYAZ VE BORDO
Diğer renkler öğrenci forma renklerini çok çağrıştırıyor.
Logonun hem ön hem arkada olmsını öneriyorum. (Öndeki örnekteki gibi küçük ve üst sol tarafta)
Kola isim yazılması konusunda Bora başkanım ile aynı kanaateyim.
Emeğine ayrıca teşekkür ederim.

Yusuf abim her renk mevcut sen yeterki iste :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------

Iyi akşamlar arkadaşlar.Elimize sağlık yusuf bey emeğe saygı sonsuz tabi benim fikrim beyaz ve siyah renk olan makbuldür bende kola yazıyı pek hoş görmedim açıkçası tabi benim fikrim. Bu arada motoru satılıga çıkarmış sınız daha yeni almıştınız yanlış hatırlamıyorsam maşallah bu ne hız.:)

valla biraz öyle oldu ama gözüm hala Suzuki gsr 600 lerde nesipse 600cc alacam inşallah...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------

Günaydın arkadaşlar, umarım akşam t-shirleri görebiliriz :cat:

abi Az önce baskıcı arkadaşımla görüştüm akşama hazır dedi :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın MT sakinleri hayırlı bol kazançlar...

Yusuf abi bordo bu şekilde duruyor

foto696f.jpg

foto697.jpg

Renk kartelası
foto701m.jpg

Benim Nacizane fikrim Siyah yapmayalım Renkli olsun ( siyah çabuk deforme oluyor ) Bu kumaşların hepsi lacos dur. Penye değil :bounce:

Evet Abilerim ilk örnek modelimiz çıktı şimdi zorlu bir testten geçireceğim :wiinkk: Yıkama, çitileme, gerdirme, güneşte kurutma gibi müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir :thumleft:

foto707x.jpg

foto708.jpg

foto704.jpg

foto709.jpg

Eline salık ysusuf, resimlerde süper görünüyor... Akşam yakından inceledikten sonra son kararımızı veririz :cat: onun için akşam bol katılım beklemekteyiz, sonra vay duymadım vay haberim olmadı denmesin :mrgreen:

herkese iyi günler,

Yusuf kardeşim eline sağlık... t-shirt çok güzel olmuş. rengi de çok hoşuma gitti.
Bak ben siparişi veriyorum, 2 adet t-shirt resimdeki renk, 1 adet polar siyah, 1 adet kapşonlu füme. :c))
beden ölçüleri için ne zaman davet edersen, tüm siparişler alındıktan sonra hep beraber geliriz diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar