[Adana - MT]

kimseden ses çıkmadı.
bende sağı solu arayıp-ki aradım- insanları rahatsız etmek istemedim.
o yüzden kendi kendime mersin istikametine gidip yaklaşık 500 km yol yapmayı planlıyorum.
gelen olursa saat 9 dan itibaren adana dan çıkacağım
muhtemelen birileri de yolda olacaktır ama neyse?

Günaydın millet,

Dün geç saatlerde adaşım aklına gezmek gelmiş ve bana mesaj atmış "Sabah, Mersine Balık yemeğe gideceğiz, diye MT yaz" Ben de görevimi yerine getirmek amacıyla burda duyuruyorum...

Buluşma: Mola tesisleri (Mersin istikameti)
Buluşma Saati: 10:15
Hareket saati: 10:30 gibi
Katılımcılar
1-Fazerr Muzo ve eşi
2-Yusuf abi ve eşi
3-Mesut abi ve sşi
4-Gürsel ve eşi
5-Burak ve VFR800 :mrgreen:
6-Serhat abi (Mesaj çektim okursa gelir :mrgreen: :p)
7-Tabiiki ben
8-..
9-...
10-...

Gezimize katılmak isteyen arkadaşlar lütfen buluşma saatinde buluşma yerinde olsun :rendeer:

Günaydın millet,

Dün geç saatlerde adaşım aklına gezmek gelmiş ve bana mesaj atmış "Sabah, Mersine Balık yemeğe gideceğiz, diye MT yaz" Ben de görevimi yerine getirmek amacıyla burda duyuruyorum...

Buluşma: Mola tesisleri (Mersin istikameti)
Buluşma Saati: 10:15
Hareket saati: 10:30 gibi
Katılımcılar
1-Fazerr Muzo ve eşi
2-Yusuf abi ve eşi
3-Mesut abi ve sşi
4-Gürsel ve eşi
5-Burak ve VFR800 :mrgreen:
6-Serhat abi (Mesaj çektim okursa gelir :mrgreen: :p)
7-Tabiiki ben
8-..
9-...
10-...

Gezimize katılmak isteyen arkadaşlar lütfen buluşma saatinde buluşma yerinde olsun :rendeer:

Yolunuz acik olsun fotograflari bekliyorum :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
hepinize iyi haftalar,günaydın dostlar.:)
burak,resimleri yüklerken 640*480 boyutunda olsun kardeş.dün gece de bekledim şimdide bekliyorum.bir türlü açılamıyor.:pale:

Son düzenleme:
Hayırlı haftalar...:rendeer:

Burak bi foto yükledin herhalde kimseler bakamamıştır :cyclopsan bilmiyorsan söyliyeceksin bilin fotoları yükleyecek :pr:

Merhaba dostlar,
hayırlı haftalar,

Ulen Burak,
Kırk yılın başı bir iş yaptın.
Onuda eline yüzüne bulaştırdın.:pr:

ne diyorsunuz ya wallahi billahi iyilik yaramıyor size. Herkez demedi mi kardeşim webden fotolar kuçuk oluyor alamıyoruz orjinal orjinal diye. Bende gittim orjinal boyutta kuçultmeden yukledim. Yani kırk yılın başı kalite gördünüz kalite. Adam akıllı isteyen herkez kendi bilgisayrına resmini kaliteli şekilde kaydetsin dedim yani fena mı ettim hayret bişi. Tatminsiz güruh sizi.....

ne diyorsunuz ya wallahi billahi iyilik yaramıyor size. Herkez demedi mi kardeşim webden fotolar kuçuk oluyor alamıyoruz orjinal orjinal diye. Bende gittim orjinal boyutta kuçultmeden yukledim. Yani kırk yılın başı kalite gördünüz kalite. Adam akıllı isteyen herkez kendi bilgisayrına resmini kaliteli şekilde kaydetsin dedim yani fena mı ettim hayret bişi. Tatminsiz güruh sizi.....

Burak, millet senin kulağını çınlatıyor. Benden söylemesi :mrgreen:

yukluyorum yine kuçuk versionlarıda başka başlığa. Elalem alıyor hanımına ucuz notebook uç kuruş az vereceğim diye. Bir forumu açamayınca da burak beceremedi. Bırak abi allah aşkına. Az paraya kıyıp ablama iyi bir şey alsaydın anında açardı bunları....

---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:04 ----------

hepinize iyi haftalar,günaydın dostlar.:)
burak,resimleri yüklerken 640*480 boyutunda olsun kardeş.dün gece de bekledim şimdide bekliyorum.bir türlü açılamıyor.:pale:

yeni linki vereceğim abi birazdan ufalttım...

---------- Post added at 15:29 ---------- Previous post was at 15:11 ----------

alın size gezi fotosu linki

http://www.motosiklet.net/forum/etk...sin-gezisi-kucuk-fotograflar.html#post2584664

ulen sib...p bir resim yükledin bide utanmadan laf söylüyon.yaptığın hatayı kabul et otur oturduğun yere.beni sinirlendirme:queen::queen:seni bu görevde alıyor adaşım muzoya veriyorum:rendeer:bundan sonra resimler sadece adaşım muzo yükleyecek okadarrr:flower:

ulen sib...p bir resim yükledin bide utanmadan laf söylüyon.yaptığın hatayı kabul et otur oturduğun yere.beni sinirlendirme:queen::queen:seni bu görevde alıyor adaşım muzoya veriyorum:rendeer:bundan sonra resimler sadece adaşım muzo yükleyecek okadarrr:flower:

Konuş gönlümün başkanı, hep arkandayım....

ya abi sen hiç konuşma yani bunca bedava ve avantaya alışık bünyem senden arakladığı sabah kahvaltısını sindiremedi ağır geldi hasta oldu masta oldu. bugun 15:20 itibariyle güç bela da olsa vucudumdan atmış bulunmaktayım artık iyileşirim artık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar