[Adana - MT]

her lafa söyleyecek lafım olurrrrr.yalnız LAFA BAKARIM LAFMI DİYE ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE.bu demektirkiiii akşama yedim ulennn siziii.fincanı taştan bende sizi baştann oy....mmm.:jocolor:size ceza kestim bu sefer kurtuluşunuz yok nargile dahil tüm masraflerimmm size aittir OKADARRR:flower::flower::flower:

Adaşım benim erken kalkmam lazım, yani gelene kadar ben gitmiş olurum artık başkaları sana ısmarlar :p :mrgreen: bak şimdi aklıma geldi, geçenkini ben ısmarlamıştım bir sonraki nargileyi ben ısmarlayım demiştin :bounce: hadi bakim pamuk eller cebe :flower: bak böyle olursa kalırım ona göre :cat:

Bu ara ebaydan bir şey almayın vergi açığı varmış her şey gümrüğe takılıyor :queen:

İyi akşamlar dostlar,
Yarın merkezden misafirler geliyor.:jocolor: Bu akşam hazırlık yapmak lazım.:pr:
Sanırım toplantıya katılamayacağım. :pale:Sizlere hoş sohbetler.:cat:
Muzaffer 1968 2 fırt nargile de benim yerime çek.:king:

İyi akşamlar dostlar,
Yarın merkezden misafirler geliyor.:jocolor: Bu akşam hazırlık yapmak lazım.:pr:
Sanırım toplantıya katılamayacağım. :pale:Sizlere hoş sohbetler.:cat:
Muzaffer 1968 2 fırt nargile de benim yerime çek.:king:

Sana kolay gelsin, abicim senin içinde çekerim adaşım muzonun yerinede çekerim :mrgreen:

Iyi akşamlar arkadaşlar hayatını kaybeden arkadaşımıza Allah tan rahmet ailesinde baş sağlığı diliyorum Allah cümlemizi kazalardan belalardan esirgesin amin.

Günaydın arkadaşlar...:rendeer:

her lafa söyleyecek lafım olurrrrr.yalnız LAFA BAKARIM LAFMI DİYE ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE.bu demektirkiiii akşama yedim ulennn siziii.fincanı taştan bende sizi baştann oy....mmm.:jocolor:size ceza kestim bu sefer kurtuluşunuz yok nargile dahil tüm masraflerimmm size aittir OKADARRR:flower::flower::flower:

o kadar gürledin bari geleydin adaşım :mrgreen: toplantıda gelenler baya bi kulağını çınlattı burakla ben seni savundum ama ne mümkün millet bildiğini okudu :p

Değerli Adana MT dostlarım ...

Uzun bir aradan sonra nihayet yeniden motor sahibi oldum .... 2007 CBR 1100XX ... Ona ulaşmamda benden mütiş desteğini esirgemeyen sayın Muzaffer YILDIRIM abime sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı iletirim .... Kendisinin o amansız çalışmaları olmasa bu günlere gelemezdim ... Sağ ol muzaffer abi... Orta doğu ve balkanların en mükemmel motorcusu sensin .... Senden uçanda kaçanda kurtulmaz alimallah .... Ayrıca kendisi bir büyüklük daha yapıp bana motorumun kuyruğunu düzeltmek için tatlı alacağınıda ayrıca belirterek iki kat daha yüceldi ... kesene bereket abi....
Allah senden razı olsun ... hehehehe:):):):)

Değerli Adana MT dostlarım ...

Uzun bir aradan sonra nihayet yeniden motor sahibi oldum .... 2007 CBR 1100XX ... Ona ulaşmamda benden mütiş desteğini esirgemeyen sayın Muzaffer YILDIRIM abime sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı iletirim .... Kendisinin o amansız çalışmaları olmasa bu günlere gelemezdim ... Sağ ol muzaffer abi... Orta doğu ve balkanların en mükemmel motorcusu sensin .... Senden uçanda kaçanda kurtulmaz alimallah .... Ayrıca kendisi bir büyüklük daha yapıp bana motorumun kuyruğunu düzeltmek için tatlı alacağınıda ayrıca belirterek iki kat daha yüceldi ... kesene bereket abi....
Allah senden razı olsun ... hehehehe:):):):)

Hadi hayırlısı bakim, hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin :rendeer:
Aldığın motorun yağ yakmıyor değilmi :silent: bi yanık kokusu geldide :mrgreen:

HERO-01, Hayırlı olsun! tekerine taş değmesin.
Allah Hiç bir motorcuyu motorsuz bırakmasın!!

herkese iyi günler... yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim.
dün akşamki toplantı çok güzeldi. çok hoş bir sohbet oldu. gelen herkese teşekkürler. :c))

Tüm dostlarıma iyi dilekleri için teşekkür ederim... Daha iyileri sizlerin olur inşallaaaaaaaah :):) ...

Hayal ettiğin motoru temiz ve hesaplı almak istiyorsan tek adres var oda ADANA MOTOR Muzaffer YILDIIIIIIIIIIIRIIIIIIMMMM..... Heyt be !!!

Valla kanki Muzaffer abim olmasa bulamazdım ona yağ yakmiimde kime yakim....

kıskananlar çatlasın emiiiiiiiiiiiii.ulen adama hem motor alıyon bide utanmadan tatlımı istiyon pes yaniii

Adaşım madem bi iyilik yaptın o zaman tam yap bari :wiinkk: baksana çocuk on numara yağ yakıyor :mrgreen: artık sen çarşamba gününe organize edersin :flower:

herkese iyi günler... yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim.
dün akşamki toplantı çok güzeldi. çok hoş bir sohbet oldu. gelen herkese teşekkürler. :c))

koçum bu senin güzelliğin, biz teşekkür ederiz :rendeer:

Tüm dostlarıma iyi dilekleri için teşekkür ederim... Daha iyileri sizlerin olur inşallaaaaaaaah :):) ...

Hayal ettiğin motoru temiz ve hesaplı almak istiyorsan tek adres var oda ADANA MOTOR Muzaffer YILDIIIIIIIIIIIRIIIIIIMMMM..... Heyt be !!!

Valla kanki Muzaffer abim olmasa bulamazdım ona yağ yakmiimde kime yakim....

Bana desen bende bulurdum kankim :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar