iyi akşamlar arkadaşlar.
Günaydın millet,
Dün geç saatlerde adaşım aklına gezmek gelmiş ve bana mesaj atmış "Sabah, Mersine Balık yemeğe gideceğiz, diye MT yaz" Ben de görevimi yerine getirmek amacıyla burda duyuruyorum...
Buluşma: Mola tesisleri (Mersin istikameti)
Buluşma Saati: 10:15
Hareket saati: 10:30 gibi
Katılımcılar
1-Fazerr Muzo ve eşi
2-Yusuf abi ve eşi
3-Mesut abi ve sşi
4-Gürsel ve eşi
5-Burak ve VFR800 :mrgreen:
6-Serhat abi (Mesaj çektim okursa gelir :mrgreen:)
7-Tabiiki ben
8-..
9-...
10-...
Gezimize katılmak isteyen arkadaşlar lütfen buluşma saatinde buluşma yerinde olsun :rendeer:
ne diyorsunuz ya wallahi billahi iyilik yaramıyor size. Herkez demedi mi kardeşim webden fotolar kuçuk oluyor alamıyoruz orjinal orjinal diye. Bende gittim orjinal boyutta kuçultmeden yukledim. Yani kırk yılın başı kalite gördünüz kalite. Adam akıllı isteyen herkez kendi bilgisayrına resmini kaliteli şekilde kaydetsin dedim yani fena mı ettim hayret bişi. Tatminsiz güruh sizi.....
hepinize iyi haftalar,günaydın dostlar.
burak,resimleri yüklerken 640*480 boyutunda olsun kardeş.dün gece de bekledim şimdide bekliyorum.bir türlü açılamıyor.ale:
ulen sib...p bir resim yükledin bide utanmadan laf söylüyon.yaptığın hatayı kabul et otur oturduğun yere.beni sinirlendirme:queen::queen:seni bu görevde alıyor adaşım muzoya veriyorum:rendeer:bundan sonra resimler sadece adaşım muzo yükleyecek okadarrr:flower:
evet gel yiğidim bende:thumleft: hemen sana satimfazerr muzaffer abi , bu kırmızı fazer kimin satlıkmı ?
Konuş gönlümün başkanı, hep arkandayım....
evet gel yiğidim bende:thumleft: hemen sana satim
ya abi sen hiç konuşma yani bunca bedava ve avantaya alışık bünyem senden arakladığı sabah kahvaltısını sindiremedi ağır geldi hasta oldu masta oldu. bugun 15:20 itibariyle güç bela da olsa vucudumdan atmış bulunmaktayım artık iyileşirim artık...ulen sib...p bir resim yükledin bide utanmadan laf söylüyon.yaptığın hatayı kabul et otur oturduğun yere.beni sinirlendirme:queen::queen:seni bu görevde alıyor adaşım muzoya veriyorum:rendeer:bundan sonra resimler sadece adaşım muzo yükleyecek okadarrr:flower: