[Adana - MT]

herkese iyi akşamlar,akşam güzel toplaşmaydı katılan herkese teşekkürler,burakçım allah kesene hep dolu yolunu hep açık etsin,

boracım üzüldüm,herşeyde vardır bir hayır sıkma canını...

adanalı dostlar hepinize kazdağlarından selam ve sevgiler.ne yazık ki artık sadece ayda 1 hafta adanada olabildiğim için motoru adanaya getiremiyorum. hem sizleri kıskandırmayayım ama buralarda da pek çok gezecek yerler var . bora kardeşe de geçmiş olsun diyorum.en kısa zamanda tekrar ve daha iyi iş bulacağından hiç şüphemiz yoktur.

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.hepinize hayırlı işler olsun.

Yusuf Ziya,Ahalteke,miwaly_,adanalı01,celikgürsel,Chopperci01,agokce teşekkürler dostlarım.umarım en kısa zamanda iş bulabilirim.

Bora abi ne diyelim hayırlısı olsun.Atik motor senin gibi çok önemli ve değerli elamanını kaybetti yani kendi kaybetmiş.Umarım en kısa zamanda daha güzel bir iş bulursun.

Günaydın Arkadaşlar.
Herkese hayırlı Cumalar olsun.İnşallah.

arkadaşlar,bugün öğle saatleri itibarıyla,çalışmakta olduğum TVS bayisinden,kriz nedeniyle işten çıkartıldım.bilgilerinize.:pale:
abi çok geçmiş olsun üzüldüm niye böle bişe oldu şimdi. alıştık sewdik seni bağlantımızı koparmayalım abim.:salut::jocolor:

günaydın dostlarım.bu haftanın son yağmurlu günü.

DUYURU
arkadaşlarla,bu pazar,HATAY'a kağıt kebabı+künefe yemeğe gitmeyi planladık.gelmek isteyen arkadaşlarımız için:
BULUŞMA YERİ:Doğu tarafı MOLA tesisleri,
hava :açık 16-17 derece.
buluşma saati:8.30
KESİN HAREKET SAATİ:9.00

1-ben
2-gürsel ve mehmet
3-devrem hüseyin ve oğlu
4-ceyhan suat
5-ceyhan mustafa
6-cellat murat
7-beter emre
8- fatih
9-

katılmak isteyen arkadaşlar kendilerini eklesinler.

bu arada iş işine üzüldüğümü belirtirim sn. başkan :(

Bora Bey iş durumuna üzüldüm, herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum,
Henüz sizlerle tanışma fırsatım olmadı, Adana'da yeni sayılırım (6-7 ay) bu çarşamba tanışmak maksadıyla toplantınıza gelecektim ama kısmet değilmiş, sorun olmazsa hafta sonu gezisi için mola' da olmayı planlıyorum, tanışmak ve görüşmek dileğiyle..

Bora Bey iş durumuna üzüldüm, herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum,
Henüz sizlerle tanışma fırsatım olmadı, Adana'da yeni sayılırım (6-7 ay) bu çarşamba tanışmak maksadıyla toplantınıza gelecektim ama kısmet değilmiş, sorun olmazsa hafta sonu gezisi için mola' da olmayı planlıyorum, tanışmak ve görüşmek dileğiyle..

ahanda bir vfr li daha neyse gelde tanışalım kardeş...

Hepinize Hayırlı Cumalar dilerim….
Bora abicim, durumu yeni okudum ve gerçektende çok üzüldüm :(
Kriz, evet…Türkiyede İşverenler çalışanlarını kriz adı altında işten çıkarırlar, ve dolaylı olarak kriz içinde krize sebep olurlar…
Umarım bunda da bir hayır aramakta haksız çıkmayız…
Dilerim ki Allah Gönlüne göre bir iş versin inşallah abicim…….

günaydın dostlarım.bu haftanın son yağmurlu günü.

DUYURU
arkadaşlarla,bu pazar,HATAY'a kağıt kebabı+künefe yemeğe gitmeyi planladık.gelmek isteyen arkadaşlarımız için:
BULUŞMA YERİ:Doğu tarafı MOLA tesisleri,
hava :açık 16-17 derece.
buluşma saati:8.30
KESİN HAREKET SAATİ:9.00

1-ben
2-gürsel ve mehmet
3-devrem hüseyin ve oğlu
4-ceyhan suat
5-ceyhan mustafa
6-cellat murat
7-beter emre
8- fatih
9-yusuf ve tayfası :D

katılmak isteyen arkadaşlar kendilerini eklesinler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar