Abim senin bu çadır merakına bir anlam veremiyorum.
İstiyorsan sana bir çadır alalım. Birazda kıl ayarla, istediğin yere kur bak keyfine.:flower:
Kusura bakma ben Yusuf abime takılacağım.:king:
DUYURU
arkadaşlar,alınan karar gereği,yarın ki plan şöyle;
otobandan gidilip,KUYULUK çıkışından çıkılacak ve KUYULUK PİKNİK ALANI na gidilecek.sucuklar buradan alınacak,ekmek ve içecekler oradan temin edilecek.
bildiğim katılımcılar:
1-ben,
2-yusuf ve eşi,
3-k.muzaffer ve eşi,
4-b.muzaffer ve eşi,
5-gürsel ve eşi,
6-serhat,
7-mustafa abi ve eşi,
8-turgay abi (belki),
9-eray (belki),
10-fatih (belki),
11-mümin,
12-(diş)ali,
13-ceyhan mustafa,
14-emre,
15-
gelecek olan arkadaşlarım,lütfen kendilerini eklesinler yada haber versinler.
buluşma yeri:mola tesisleri
buluşma saati:9.00
kesin hareket saati:9.30
bilgilerinize
Merhaba arkadaşlar,
Bu gün sabah keyif ile başladığım gezi programı hareket ettikten 20 dakika sonra tatsız bir kaza ile son buldu. Dikkatsiz ve dalgın bir sürücünün yapmış olduğu hata eşim ve benim küçük derecedeki sıkıntılarımıza neden oldu. Allah'a şükür daha büyük sıkıntılara ve yaralanmalara neden olabilirdi.
Ancak bu gün yaşadıklarım bana bir şeyi gösterdi;
Adana Mt. olarak arkadaşlığımız ve dayanışmamızın sadece hafta sonu gezileri ile sınırlı ve yüzeysel bir motor sever gurubu olmadığını öğrendim.
Bu gün kaza anında beni ve eşimi her anlamda destekleyen ve varlıklarını yanımızda hissettiren, sonrasında telefon ile sevgi ve geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen tüm Adana Mt. dostlarıma teşekkürler. Allah hepimizi kaza ve beladan korusun.
Bu gün bu kazayı fiziki olarak hafif atlatmamızın en büyük dayanağı ful korumalı olmamızdır. Tüm dostlarıma ve motor kullanıcılarına gerekli korumalarını kullanmalarını bir kerede daha hatırlatır, canlarının herşey den daha kıymetli olduğunu unutmamalarını rica ediyorum.
Sevgi ve saygıyla kalın.:rendeer: