[Adana - MT]

Muzaffer abim,
canım ciğerim,
Çok laf kalabalığına gerek yok. Son karneni al gel yeter.
Niye ordu ile gelmem gerektiğini anlamadım. Toplantıdaki o kadar adam yetmedi birde orduya mı ihtiyaç duyuyorsun. Bak o kadar genç asker ile başa çıkman zor olur. Benden söylemesi.:bounce:

---------- Post added at 14:23 ---------- Previous post was at 14:20 ----------

Bora başkanım,
Muzaffer abimize arada bir sente ayarı vermen gerekiyor. Bak 6 aydır tık yoktu, ama bu aralar yine senteden kaçırmaya başladı. Akşam tornavidanıda yanında getirde bir ayar ver.:mrgreen:

---------- Post added at 14:26 ---------- Previous post was at 14:23 ----------

Bora başkanım,
Muzaffer abimize arada bir sente ayarı vermen gerekiyor. Bak 6 aydır tık yoktu, ama bu aralar yine senteden kaçırmaya başladı. Akşam tornavidanıda yanında getirde bir ayar ver.:mrgreen:
evet evet,zaten benim tornavida hep yanımda.:flower:
bakın kadeşimmm benim tepemii attıymayın.sizler teknolojiyi takip edemiyecek kadayy girisinizzzz.artık sente ayarları otomatik olarak kendisi ayarlıyor.benim kullandığım vesita teknoloji harikası.sizede tavsiye ederim.tornavidaylan uğraşmayın bilgisayarımın soketi herşeyi hallediyor.denemesi bedava

Hayırdır adaşım :silent: Ben sana kına siparişi vermemiştim, bana niye kına yakıyon... anlamadım :cyclopsan Ama çok ısrar ediyorsan kınayı sana yakabilirim :p

:mrgreen:bakın kadeşimmm benim tepemii attıymayın.sizler teknolojiyi takip edemiyecek kadayy girisinizzzz.artık sente ayarları otomatik olarak kendisi ayarlıyor.benim kullandığım vesita teknoloji harikası.sizede tavsiye ederim.tornavidaylan uğraşmayın bilgisayarımın soketi herşeyi hallediyor.denemesi bedava[/QUOTE]

Muzaffer abicim,
Biz teknolojiyi yakından takip ediyoruz. Ve sente ayarının teknolojinin gerisinde kaldığınıda biliyoruz. Ama senin gibi 1950 modellerde hala sente var ve ayar gerekiyor.:flower:

Bora başkanım,
evet evet,zaten benim tornavida hep yanımda.:flower:

Boşver şimdi tornavidayı, adaşıma F modunu sistemi bağladınmı ayarları yerine gelir :mrgreen:

Boşver şimdi tornavidayı, adaşıma F modunu sistemi bağladınmı ayarları yerine gelir :mrgreen:[/QUOTE]

Birader,
Yolda iken F modu işe yarıyor.:mrgreen: Ama aradbir tornavida ile manuel ayar da lazım.:thumleft:

günaydıııın ADANA MT.:)

bayramın 3. günü yani dün,İSTANBUL MT'den,sevgili özer ağabeyimiz,oğlu ve amca oğlunu ADANA'da misafir ettim.kendileri,İSTANBUL'dan çıkıp,ANKARA-ÜRGÜP-MALATYA'dan buraya geldiler.zaten MT'den tanışıyorduk,hoş bir beraberlik oldu.şimdi resimler.

Bora başkan başkanlığın hakkını verdiğin kesin heleki bicibici hakkındaki olumsuz düşüncelerimi değiştirdiğin için tekrar teşekkürü borç bilirim.
Bizler tatili bodrumda bitirip istanbul'a dönüş yaptık,ancak adana nın tadı hala damağımızda kaldı.Umarım yakın zamanda bir festival falan bahane tekrar buluşuruz.Takipteyim biliyorsun

Kal sağlıcakla dostum!!

herkese iyi geceler iyi akşamlar dilerim evdeyim misafirlerim var bir yere kıpraşamadım malesef

Merhaba arkadaşlar,
Akşam keyifli bir toplantı oldu. her ne kadar karne notunu göremediysekte, kınada yakmadık.:mrgreen:

Kolay gelsin arkadaşlar...:rendeer:
Akşam adaşım öpecem öpecem diye tutturduysada kimseyi öpemedi :p :mrgreen:

Merhaba arkadaşlar,
Akşam keyifli bir toplantı oldu. her ne kadar karne notunu göremediysekte, kınada yakmadık.:mrgreen:

Kolay gelsin arkadaşlar...:rendeer:
Akşam adaşım öpecem öpecem diye tutturduysada kimseyi öpemedi :p :mrgreen:
ulennnn kılavye delikanlıları ulen heyyyyyytttttttttttttttt len.biz sanal ortamda yiğitlik sökmez sıkıysanız bizim mahallede buluşup şu işi çözekkkk işte sizee hodri meydan OFLEN OFFFFFF:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar