[Adana - MT]

herkese iyi geceler,işde çalış evde çalış nereye kadar,yarın ceyhan ordan köye ordan toprakkale yapıcam sonrada geri dönüş yapcem,iş icabı tabe mecburiyetten yoksam havuzdan dışarı çıkmam be ya

Merhaba arkadaşlar,
Şimdiden hepinize iyi tatiller,
İyi hafta sonları.
Benim bu hafta bir gezi planım yok.
Gidecek varsa keyifli sürüşler diliyorum.

şimdi siteye girdim. gezi vardır diye düşünüyordum ama yok herhalde. varsa haber bekliyorum :)

Saat 22:00 civarı sofulu çöplüğünün yol girişi tarafında bi kırmızı motor,3-4 tane sebze poşeti ve bir ceset gördüm.Acaba kalp krizi geçirip mi öldü yoksa birileri mi yaptı duyan olursa bir haber falan söylerseniz sevinirim.

herkese iyi akşamlar,bora adamlarda para var huzur var birliktelik var bizde yok olursa bizde gideriz sanırım:)

Günaydın arkadaşlar, hayırlı haftalar hayırlı işler :rendeer:

Bora başkanım, G.antepe kimler geliyor kimler gelmiyor sayı bellimi? Mesela ben geliyor gibiyim, yani beni yazabilirsin...:mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
Bora başkanım, G.antepe kimler geliyor kimler gelmiyor sayı bellimi? Mesela ben geliyor gibiyim, yani beni yazabilirsin...:mrgreen:

kardeş bende gidiyorum ama osmaniyeye uğrayacağım için sabah erken çıkacağım.yine de liste oluşturabiliriz.buluşma yeri ve saatini kararlaştırın siz.
G.ANTEP'E GİDECEKLER :
1-bora ve eşi,
2-muzaffer ve eşi,
3-

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar olsun.
Bora başkanım,
Harika bir paylaşım eline sağlık.:thumleft:
kardeş çok keyifli bir tur olmuş.
yusuf sen geliyormusun antep'e?

G.ANTEP'E GİDECEKLER :
1-bora ve eşi,