ne bayramı,ne tatili be kardeşim bizim gibiler paso çalışmak zorunda kaldı:bounce:
Birader ben senin nasıl çalıştığını iyi biliyorum.
DEĞİRMENİN ALT TAŞI GİBİ MAŞALLAH.:mrgreen:
ne bayramı,ne tatili be kardeşim bizim gibiler paso çalışmak zorunda kaldı:bounce:
Tünaydın millet...:rendeer:
Adaşım tek değilsin, bizde çalıştık. Galiba ihtiyaç meselesi...:queen:
ulen yeter artık haaaaaaaaaaaaa.Birader ben senin nasıl çalıştığını iyi biliyorum.
DEĞİRMENİN ALT TAŞI GİBİ MAŞALLAH.:mrgreen:
ulen yeter artık haaaaaaaaaaaaa.r:sizler bizim gibi emekçilere laf söyleyemezsiniz:queen:masa başında çalışarak yılda bir avanta izninede gidemiyok:bounce:
günaydın dostlarım.ALLAH neşenizi bozmasın.
Amin. Herkese günaydın![]()
:queen:HERHESE GÜNAYDINNNNNN.adanamızı izmirde temsil eden ALP kardeşime selamların en güzeliiiiii:cat:
bu arada MASA başında klavye delikanlılığı yapan ona buna çomak sokan sevgili kılıbık arkadaşlarıma hayırlı işler deliyorumm:flower:bizim gibi emekçi arkadaşlarımada bol kazançlar deliyorummm.herkesi öpeyorum,seveyorum canilerim benim,kuzucuklarım benim:rendeer:bu arada BORA kardeşimin yoğunluğunun ve temposunun bugünlerde onu motive edişinin mutluluğu içindeyim.işşallah akşam toplantısında ona bir balans ayarı yapmam gerektiğinin ihtiyacı içinde olup bana bu fırstı vereceğinizin kanaatinde olup yüce rabbimim bahşetmesi umuduyla akşeme görüşmek ve amacıma ulaşmak temennisiyle kucak dolusu öpücüplerimi sunarım:queen::queen:bu arada bora başkınıma söz verdiğim kınayı getireceğim lütfen akşama gerekli kişlein gelmesini ve kına yakmamı arzu edenlerim aşagıda liste oluşturmasını recaaa ederim.:joker:
kardeş istersen fotoğraf makinenle gel,istersen orduyle gel FARKETMEZZZZZZ edebiyata gelince sana takdirnamelerimi göstermekle bitmez helehele yazmakla hiç bitmezzzz.akşam temiz gel ilk önce sana kına yakacağim sonra adaşımaaaa:flower:Merhaba arkadaşlar,
Muzaffer kardeşim,
Akşam gelirken lise son sınıf karnenide getirmeni rica ediyorum. Dil bilgisi ve edebiyat karne notunu çok merak ediyorum doğrusu.:silent:
Kına konusunda ise kınalanmış yerlerinizi resmekmek üzere fotograf makinası ile gelmeyi düşünüyorum.:mrgreen:
sana akşam nedersi aldığımı uygulamalı olarak izahını yaparımmm:queen:lise mi? dil bilgisi-edebiyat mı? sadece sakal dersi almıştır eminim.:queen:
kardeş istersen fotoğraf makinenle gel,istersen orduyle gel FARKETMEZZZZZZ edebiyata gelince sana takdirnamelerimi göstermekle bitmez helehele yazmakla hiç bitmezzzz.akşam temiz gel ilk önce sana kına yakacağim sonra adaşımaaaa:flower:
sana akşam nedersi aldığımı uygulamalı olarak izahını yaparımmm:queen: