[Adana - MT]

Sevgili arkadaşlar Pazar günü allahtan bir şey gelmezse Mersin Gözne Sarnıç gezisi yapmayı planlıyoruz.Gelmek isteyen arkadaşlar olursa isimlerini belirtirse daha iyi olur.Bizler Ceyhandan sanırım 08.30 hareket edeceğiz Gelen arkadaşlar olursa Mersin yolu Mola da buluşur saat 09.30 gibi hareket ederiz.

GELENLER
Mustafa ACAR
Ahmet Burak ÖZSOY
Suat GÜLER
Murat YILMAZ

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar ve Ramazanlar diliyorum.
30 Temmuz itibari ile izinde olmam nedeni ile siteye giremedim.
Umarım herkes iyidir. :king:

herkeze hayırlı günler, hayırlı haftalar. Yaz münasebeti , tatiller, geziler :cherry: siteye giriş yapamadım. nasılsınız iyisiniz inşallah ben yokken neler oldu bitti

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.:)
bu akşam misafirlerim nedeniyle aranızda olmayacağım,size iyi sohbetler.

Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar. Ege kıyılarında gezi yapacak olnalar çadırlarınız ile gelirseniz Edremitin 40 km. kuzeyindeki Küçükçetmi köyüne uğrayın. Çadır kurulack yer, sıcak sulu ve tertemiz duş ve wc li rahat edebileceğiniz otantik bir köydür. Köyde beni (Ahmet Gökçe) ya da Baran Baydoğanı bulursanız size çadır kurabileceğiniz yerleri gösterebiliriz. Ya da bazı köylüler evlerini pansiyon olarak kiralabiliyorlar. (sadece 2 köylümüz).Köyü daha iyi tanıyabilmek için köy ile ilgili yaptığım http://www. kucukcetmi. com adresine girebilirsiniz.

herkese iyi pazarlar,geziye giden arkadaşlara keyifli sürüşler iyi eğlenceler dilerim,
ahmet abi teşekkürler ilgine,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar