[Adana - MT]

fersat kardeş,böyle bir organizasyon,muzaffer kardeşimizin de dediği gibi,valilikten,kaymakamlıktan gerekli izinleri alarak yapılıyor.öne ve arkaya polis eskortu veriliyor,saati-günü kararlaştırılıyor.bu izinlerin alınabilmesi için vakit lazım.tabiiki böyle bir organizasyonu yapmak,şehitlerimize minnettarlığımızı göstermek hepimizin boynunun borcudur.ancak bizler çalışan insanlarız.sabah 7,30 dan,akşam 20,00 ye kadar çalışıyoruz.dolayısı ile güncel birtakım sıkıntılardan dolayı elimiz kolumuz bağlanıyor.
evet anladım dediğim gibi benimki bir fikirdi sadece .böyle kötü haberleri alınca insan bi şeyler yapmak istiyor....fikrimi ele alıp düşündüğünüz ve cevapladığınız için teşekkür ederim :)

herkese iyi günler iyi tatiller ramazan dolayısıyla siteye giremidik herkesler iyiydir inşallah bayram icin gezi planı varmı arkadaşlar?

Selam Adana-MT:) Gene ben geldim:D

Bu yıl Adana'da olacam. Adana'da satılık 2. el Ninja 250R biliyorsanız bana özelden ulaşabilir misiniz?

Görüşmek üzere:)

Vallaa.. Döndüm dolaştım, gene geldim Kürkçü Dükkanı'na:p

Bu yıl burdayım bakalım. Seneye yine değişebilir. Geziyorum bu aralar:)

Baktım, 2 motor gordum... Beyaz var bi tane, 10800 istiyo. ikinci el için çok bence. Zaten 1 yıl binip geri satacam.

Adana İl Temsilcisi
pırıl pırıl bir güne daha günaydın dostlarım.

cezerye, merhaba hoş gelmişsin.

Çaramba toplantımızı, ceyhanlı arkadaşlarımızın ısrarı üzerine bu hafta toplantıyı CEYHAN'da yapmayı planladık.
Toplatıya katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini eklesinlerki kimlerin geleceğini bilelim...

Tarih : 24.08.2011 Çarşamba
Buluşma Yeri : Ceyhan tarafındaki MOLA tesisinde
Buluşma Saati: 20:00
Hareket saati: 20:15

ŞİMDİLİK KATILIMCILAR:
-Tabiki BEN
-Fazerr Muzaffer
-Yusuf abi
-Gürsel Ilgaz
-?

Çaramba toplantımızı, ceyhanlı arkadaşlarımızın ısrarı üzerine bu hafta toplantıyı CEYHAN'da yapmayı planladık.
Toplatıya katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini eklesinlerki kimlerin geleceğini bilelim...

ŞİMDİLİK KATILIMCILAR:
-Tabiki BEN
-Fazerr Muzaffer
-Yusuf abi
-Gürsel Ilgaz
-Mümin

Adana İl Temsilcisi
ŞİMDİLİK KATILIMCILAR:
-Tabiki BEN
-Fazerr Muzaffer
-Yusuf abi
-Gürsel Ilgaz
-Mümin
-Bora

Güncelleme

ŞİMDİLİK KATILIMCILAR:
-Tabiki BEN
-Fazerr Muzaffer
-Yusuf abi
-Gürsel Ilgaz
-Mümin
-Bora
-Dr.Ali

Herkese tekrar selamlar:)
adanalı, muzaffer1986 hoş bulduk:)

Ben de gelmek isterim bulusmanıza da... Montum İstanbul'da kaldı, kaskım da yok. Oranın nere olduğunu da bilmiyorum. Malum, sanırım, 3 yıl önce 2 günlüğüne gelmiştim Adana'ya en son:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar