[Adana - MT]

Abim sana da hayırlı cumalar yav nöbetten çıktım aslında pis uyuyasım var haaa :) yok o değil bazen böle gözlerim dalıyor vaazda imama saygısızlık oluyor...

adana köprü başı otur saraya karşı otur saraya karşı.gel boracım beraber gezelim::140::::140::::150::::150::::140::::hakem1::::hakem1:::flower::flower::flower: anlayan anlar.imzamıda atim boraya kapak olsun..::pala::::pala::

günaydın arkadaşlar.:)

jönysf,yusufum yeni TAY'ın hayırlı olsun,kazasız belasız binmen dileklerimle.birde bu tarzı dene bakalım.:p

teşekkür ederim bora abim. He valla birazda hoplayıp zıplayalım dedim :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:30 ----------

gunaydın arkadaşlar yusuf sanada hayırlı olsun sana kuyruk meselesi demiyorum maşallah haftada motor degiştiriyosun:queen:

Evet Bu son zamanda biraz hızlı alım ve satımlar yaptım. ama bu yaz başka alım satım yok :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:33 ----------

Günaydın millet....:rendeer:

Yeni motorun hayırlı olsun, bu ne hız yusuf :mrgreen:

Teşekkür ederim abi. :cat:

yeni motorun hayırlı ugurlu olsun yusuf arkadaşım.kazasız belasız güzel günlerde kullanman dilekleriyle...

herkese iyi akşamlar,hayırlı cumalar dilerim,
jönüm yusufum küçük traktörün hayırlı olsun,allah kaza bela göstermesin

günaydın arkaşlar ulusal egemenlik cocuk bayramımız kutlu olsun zati hepimiz 18 yaş altıyız degilmi :p yaşımız öle göstermiyosada gönlümüz genc :queen: adana mt ye iyigunler diler ve ben kacar....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar