Günaydın millet...:rendeer:
Hayırlı işler, hayırlı haftalar, bol kazançlar dilerim :cat:
Hayırlı işler, hayırlı haftalar, bol kazançlar dilerim :cat:
günaydın arkadaşlar,bugün hava ampul gibi olacak.:queen:
günaydın arkadaşlar,bugün hava ampul gibi olacak.:queen:
sen varyaaa sen :bounce:alıştın artık şu ampüle canım:queen:lütfen bize özel kelimeleri deşifre edip alışkanlıklarını ayyuka çıkarma birdaha olmaz onamgöreee::140::::140::::hakem1::::hakem1:::joker::flower::flower:imzamı atimde beni yanlış anlamasınlar al bakem imzamm:günaydın arkadaşlar,bugün hava ampul gibi olacak.:queen:
yusufum one boşluklar doldurmuştur bana bi sorsannnn::140::::140::::142:::Merhaba arkadaşlar,
Bora abim,
Sende eski spiker Güler Kazmacı' nın boşluğunu dolduracaksın gibi geliyor bana:mrgreen:
Pekiiiii, pazar günü hava nasıl olacak :silent: :mrgreen:
Merhaba arkadaşlar,
Bora abim,
Sende eski spiker Güler Kazmacı' nın boşluğunu dolduracaksın gibi geliyor bana:mrgreen:
Pekiiiii, pazar günü hava nasıl olacak :silent: :mrgreen:
seningibi olacak adaşımın gıralııııı:cat::cat:bomba bombaaaa:rendeer:
ee, eskilerden kim kaldı ki,bir muzaffer
bu yağın sebebini bir öğrenebilsem.:cyclopsan yağdanlığa döndün.:silent:hayabusayı satınca bakıyorum neşen yerine geldi.:bounce::wiinkk:
özel kişilerede.(özellikle sana)dar alanda yaparım SEN çok iyiy bilersunnn:queen:
yarın akşam çamlıktamıyız başkanım,
artık bu tarz şakalarına bir son versen diyorum,yakışmıyor.:jocolor:::angry2::::saad:
haklısın kardeş :cat:madem bu yazıyı burda yazma gereği duydun.ozaman bende gereğini yaparım:cat::cat: kendime yakışanında alasını yaparım::angry2::
01 pp 191 yada 111 gri goldwing sahibini tanıyan var mı?