[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
dün akşam,ceyhanlı arkadaşlarımızın davetleri üzerine,yumurtalıktaydık.tesadüf,üniversiteler arası plaj voleybol turnuvası da varmış.murat göğebakan sahne aldı,lunapark filan derken epey canlı ve şenlikli bir akşam geçirdik.sac kavurma,sohbet,muhabbet harikaydı.buradan ceyhanlı dostlarıma teşekkür ediyorum.sağolsunlar.(resimlerin bazıları,gece çekimi-hassas ayarda olduğu için flu ama idare ediverin)
i5998h.jpg

2py9a2g.jpg

ve sac kavurma geldi,hadi bakalım.
jfukya.jpg

2nkqa05.jpg

1085yet.jpg

MAŞALAAAAAH
149r0aa.jpg

TABİİ Kİ ÇOK UZUN SÜRMEDİ:p
2v847kh.jpg

2446u6q.jpg

2jy42b.jpg

2dv23wk.jpg

gariplerde sebeplendi
33yt73b.jpg

suxzpw.jpg

99hyet.jpg

rliyio.jpg

2jfdtkw.jpg

2ywuanq.jpg

2j31gmv.jpg

t538k9.jpg

21c7aye.jpg

2hn3wcx.jpg

2ajufef.jpg

voleybol sahalarından biri
f3g94w.jpg

214avd4.jpg

2vhu6ig.jpg

10yh1rb.jpg

ighk49.jpg

4j2h52.jpg

2ebg2fs.jpg

otelin birisinde,motorcu arkadaşımızın nazik çay daveti
2dr8jko.jpg

admdk7.jpg

21dqrsy.jpg

256670w.jpg

2hmltnm.jpg

2btx7t.jpg

s31ris.jpg

312u7tw.jpg

yumurtalık kalesi ama pek belli olmuyor
15zmw5k.jpg

oqkrxc.jpg

vem6b5.jpg

2q40bio.jpg

10egdut.jpg

21m58xj.jpg

5ebvk2.jpg

rh2y6u.jpg

2igmza1.jpg

2m6wuwy.jpg

ir45es.jpg

dnzxtx.jpg

2wh0yvo.jpg

biz anca resimlere bakarık işte böyle :salut: Afiyet bal şeker olsun hepinize :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 ----------

@JÖYSUF: KEBAP FLAN ISMARLAMAK BÖYLE ŞEYLERDE YILDIRIM AİLESİNE TERSS(SAKALL)İCAP ETMEZ=) ASIL BARAJI GEÇTİM DİYE SENİN ISMARLAMAN GEREKİR :queen::queen:

Ismarlıyalım yiğen . Saltanlar Ailesi Cömert, bonkör, dünya malında gözü olmayan bir ailedir :wiinkk:

biz anca resimlere bakarık işte böyle :salut: Afiyet bal şeker olsun hepinize :cat:

Ismarlıyalım yiğen . Saltanlar Ailesi Cömert, bonkör, dünya malında gözü olmayan bir ailedir :wiinkk:

aslan ortim benimm dünya malı dünyada kalır :cat: saygılarrrr

İyi akşamlar....:rendeer:

Bora kardeş, resimlerden eğlendiğiniz belli oluyor. Afiyet şeker olsun. :salut:
Ethemhan yeğenim, Allah zihin açıklığı versin, ara sıra ses ver kendini özletme :cat:
Yusuf abi, Hava bozuk, bu haftada evde pinekliyecez...:pale: Hava biraz düzgün olursa kısa bi tur atarız :cat:

günaydın millet:rendeer:
şu anda italyada intikal görevindeyim.
ethaman kardeş italya gerçekten güzelmiş tam üniversite okunacak yer.:cherry:
hepinize selamler :wiinkk:

herkese iyi akşamlar dilerim,
etocum allah zihin açıklığı versin başarılar dilerim,
boracım resimler süperde yanlış adamların yanına oturmuşsunuz,özden ve suat onlara sacda değil kazanda kavursan yine yetmez,allahım esirgesin ikisinide mustafada onlara yetişmeye çalışıyor ama daha çoook sac kavurmayemesi gerek,neyse ben efese devam edeyim bu gün yoruldum tadını çıkarayım

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,

Bora başkanım,
Yumurtalık geziniz hoş olmuş, afiyet olsun.
O kadar resimden 2 karesi harika; 1 sac kavurma, 2 Özden ve Suat kardeşimin minik loklmalarını ağızlarına atar halleri.:mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
Bora kardeş, resimlerden eğlendiğiniz belli oluyor. Afiyet şeker olsun. :salut:

eyvallah sağol kardeş.

boracım resimler süperde yanlış adamların yanına oturmuşsunuz,özden ve suat onlara sacda değil kazanda kavursan yine yetmez,allahım esirgesin ikisinide mustafada onlara yetişmeye çalışıyor ama daha çoook sac kavurmayemesi gerek,neyse ben efese devam edeyim bu gün yoruldum tadını çıkarayım

hiç sorma kardeş,birinden kaçıyorsun öbürüne yakalanıyorsun.:queen:

Bora başkanım,
Yumurtalık geziniz hoş olmuş, afiyet olsun.
O kadar resimden 2 karesi harika; 1 sac kavurma, 2 Özden ve Suat kardeşimin minik loklmalarını ağızlarına atar halleri.:mrgreen:

eyvallah kardeş.

Hayırlı Haftalar, Hayırlı kazançlar.

Dün durduğum yerde duramadım ve Tuzladaki Offroad gösterisine katıldım. Katılmaklada kalmadım Artizlik Hareketler yaptım ve sonunda belamı buldum :queen: motorsikletimle birlikte Kanala uçtum :bounce: Bende Birşey yok allaha şükür, Motorumdada birşey yok :mrgreen: Suya serin bir dalış yaptık :cherry: En yakın zamanda Tekrar deniyecem :cat:

Hayırlı Haftalar, Hayırlı kazançlar.

Dün durduğum yerde duramadım ve Tuzladaki Offroad gösterisine katıldım. Katılmaklada kalmadım Artizlik Hareketler yaptım ve sonunda belamı buldum :queen: motorsikletimle birlikte Kanala uçtum :bounce: Bende Birşey yok allaha şükür, Motorumdada birşey yok :mrgreen: Suya serin bir dalış yaptık :cherry: En yakın zamanda Tekrar deniyecem :cat:

Aman adaşım,
Dikkat et, sen bize sağlam lazımsın.
O kadar kumun içinde kanalı nerden buldun be kardeşim onuda anlamadım.:bounce:

Babacım doğum günün kutlu olsun daha nice motosiklet kullanabilecek sağlıklı yaşlara :rendeer::rendeer:

Aman adaşım,
Dikkat et, sen bize sağlam lazımsın.
O kadar kumun içinde kanalı nerden buldun be kardeşim onuda anlamadım.:bounce:

walla yusuf abi Bir tepecik vardı ordan zıplayim dedim meğerse arkası sulama kanalı imiş :) Bende farkına vardım ama geç oldu :mrgreen:

Abi ismimiz gibi Doğum günümüzde aynı imiş :cherry:

Sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun bir ömür versin allahım sana :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar