[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
ethemhan nasıl FOTO EDİTÖRÜmüz se,burakta HARİTA-KADASTRO EDİTÖRÜMÜZ olsun.:p

Burak,
Bora abi onayladığına göre siteye krokisini koy. Arkadaşlar kolay bulabilsin.
Bende kendi mantığımda tarif edeyim.

Gençlik Stadının oradan, Topel dolmuşları güzergahından, İmamhatip lisesi istikametine gidiyoruz. Yolun sonuna ulaşınca E 5 Karayoluna çıkmadan, Seyhan Oteli arkasına doğru sağa döneceğiz.(Gürselin dükkanına doğru)
50 - 75 mt. gidince otelin arkasına varmadan tekrar sağa dönüp 50 mt.
devam edeceğiz. İnşaat Mühendisleri odasının yanındaki cafe.:cat:
Umarım anlaşılır bir şekilde tarif edebilmişimdir. Yinede bulamazsanız bana cepten ulaşabilirsiniz 0 533 5499695

cafe nin ismini yazmamıssın

yaw yusuf abi o haritadan da bulunamıyorsa artıkın ne yapacaz. sen yakın gözlüklerini tak bir daha bak bence güzel çizdim ben

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:41 ----------

cafe nin ismini yazmamıssın

abi gideceğimiz yer insiyatif sanat cafe bizde bu durumda entel motorcular oluyoruz...

yaw yusuf abi o haritadan da bulunamıyorsa artıkın ne yapacaz. sen yakın gözlüklerini tak bir daha bak bence güzel çizdim ben

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:41 ----------

abi gideceğimiz yer insiyatif sanat cafe bizde bu durumda entel motorcular oluyoruz...

Kardeşim sen çizmemişsinki, kocaman noktayla işaretlemişsin :p Çizseydin daha iyi anlaşılırdı :mrgreen:

Bora abi,
Sen kuyruktan bahsetmeye başlayınca Muzaffer forumdan çıktı. Bu işin sonunda çamur var gibi geliyor. Bu işe Büyük Muzaffer' in el atması lazım bence.:cherry:

Arkadaşlar size bir şey itiraf edim. Hani yeni motor aldık ya, kuyruk doğrultulması gerekiyor ya, emin olun şuan kendi kuyruğumu doğrultmaya çalışıyorum, anlıyacağınız tinne :pr: ama CBF1000 satılınca söz kuyruk doğrulturuz :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:58 ----------

Hiiiç sulanma, muzoda bi şey yapamaz, şu sıralarda dokunulmazlığım var :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
canı sağolsun.bizde aynı şeyleri yaşadık.
''ama CBF1000 satılınca söz kuyruk doğrulturuz ''dediğine göre sorun yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar