[Adana - MT]

Yok be abi okul-is derken zaman azligindan baya bi duruldum buralarda.. Kurudum kaldim anlayacagin :p

İşte yeni motorum...
2hfrv4m.jpg

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin :rendeer:

muzaffer abi hayirli olsun.Artik benle kapisabilecek guce ulasmissin :p

Sen yaşıyonma :silent: arada sırada msn den görüşüyorduk ama birden kayboldun :silent: Umarım iyisindir :cat:

Arkadaşlar kusura bakmayın muhabbetin içine bodoslama dalıyorum ama ufak bir ricam vardı :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-cok-acil-satilik-40778155/detay

İlandaki motosikleti tanıyanınız var mı? Malum yakın iller. Belki içinizde bu motosikleti bilen çıkar.

Bende tanımıyorum:bounce:

ooooooooooooooo:cat:

yakışır gardaşıma:)) maşallah diyeyim, gülegüle güzel günlerde binesiniz.
balıkçı motorunu ne yaptın:rendeer:

bi göz atim dedim siteye ne yapıyorlar nasıllar diye, resmini gördüm giriş yapmak farz oldu:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------

Bizden uzak durursan böyle olur işte :p

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin :rendeer:

Teşekkür ederim, daha iyileri sana kısmet olsun :cat:

aleti bende tuttum 35 tl ye yok ama 40 a bulabıldım http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tilik-honda-cbr-1000-rr-kamera-aparati/detay? muzaffer abi sen alda bende senden kiralayayım:)

Olur canım :mrgreen:

Arkadaşlar kusura bakmayın muhabbetin içine bodoslama dalıyorum ama ufak bir ricam vardı :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-cok-acil-satilik-40778155/detay

İlandaki motosikleti tanıyanınız var mı? Malum yakın iller. Belki içinizde bu motosikleti bilen çıkar.

Yardımcı olamayacağım üzgünüm:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:43 ----------

İşte yeni motorum...
2hfrv4m.jpg

Birader hayırlı olsun diyeyim tekrar,
Ama kıyafetinle tam bir bütün olmuşsun.:mrgreen:

Tüm ardaşlarıma iyi günler ,işlerimdeki yoğunluk nedeni ile siteye giremiyorum.
Muzaffer kardeşim tekrar hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin .Bu arada Adanada Hayabusalar çoğalıyor ,sanıyorum bundan sonra gezi güzargahını belirlerken etkili olur

Otobanda süzülürsünüz artık :bounce:

Evet öyle olur herhalde :mrgreen:

kimleri görüyoruz zafar abi gelmis hos gelmis

ooooo kimleri görüyoruz fuat bey :p

Hayırlı olsun muzaffer1968. Kazasız belasız kullanman dilegiyle.:rendeer:

Teşekür ederim, darısı sizelere olsun :cat:

Muzaffer kardeşim tekrar hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin .Bu arada Adanada Hayabusalar çoğalıyor ,sanıyorum bundan sonra gezi güzargahını belirlerken etkili olur

Evet, eray abi artık ona göre yol seçeriz, gerçe ben pek yol ayırtetmem :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun muzaffer abi iyi günlerde kullan. :D biz daha siftah yapamadık malesef bir CBF ye bile razıyız ama elimizdeki imkansızlıklar işte naparsın.:mrgreen:yakında yanınızdayım kısmetse:cat:

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
arkadaşlar,cengizin interneti yine bozulmuş.benim yazmamı rica etti.cengizin yarın misafirleri geliyormuş.o yüzden yarın akşam çamlıktayız.bilgilerinize.

:queen::queen::queen::queen::queen:
Otobanda süzülürsünüz artık :bounce:
he heralt yani gs gurubu olurda ss gurubu olmazmı:queen::queen:yaşasınnnn ss ciler gurubuuu:bounce:hey gençlik heyyyyyyyyy:cat::cat:
DUYURU
arkadaşlar,cengizin interneti yine bozulmuş.benim yazmamı rica etti.cengizin yarın misafirleri geliyormuş.o yüzden yarın akşam çamlıktayız.bilgilerinize.

desene çamlıktayızzzz:cat:

Merhaba arkadaşlar,
Çamlık cafe ile önceden görüşmek lazım.
Bu akşam Milli maç var. kalabalık olur. Yer ayırtmak gerekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar