Burak,
Bora abi onayladığına göre siteye krokisini koy. Arkadaşlar kolay bulabilsin.
Bende kendi mantığımda tarif edeyim.
Gençlik Stadının oradan, Topel dolmuşları güzergahından, İmamhatip lisesi istikametine gidiyoruz. Yolun sonuna ulaşınca E 5 Karayoluna çıkmadan, Seyhan Oteli arkasına doğru sağa döneceğiz.(Gürselin dükkanına doğru)
50 - 75 mt. gidince otelin arkasına varmadan tekrar sağa dönüp 50 mt.
devam edeceğiz. İnşaat Mühendisleri odasının yanındaki cafe.:cat:Umarım anlaşılır bir şekilde tarif edebilmişimdir. Yinede bulamazsanız bana cepten ulaşabilirsiniz 0 533 5499695
cafe nin ismini yazmamıssın
Dahada bulamazlarsa artık.....:queen:
Adana' lı değildir:mrgreen:
ethemhan nasıl FOTO EDİTÖRÜmüz se,burakta HARİTA-KADASTRO EDİTÖRÜMÜZ olsun.![]()
Bora abim,
Burak' ın çıkaracağı harita ile evin yolunu bile bulmak zor ama yinede sen bilirsin.:mrgreen:
Fuat' ım sen gel benseni kapıda karşılarım.
Sokakta başka cafe yok zaten.
Sanat cafe
yaw yusuf abi o haritadan da bulunamıyorsa artıkın ne yapacaz. sen yakın gözlüklerini tak bir daha bak bence güzel çizdim ben
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:41 ----------
abi gideceğimiz yer insiyatif sanat cafe bizde bu durumda entel motorcular oluyoruz...
Abi ya, beinide kırmızı halıyla karşılasana :salut:
Hayırdır birader açılışamı geliyorsun.
İstersen birde koç keselim.:bounce:
yok kardeş,hani kuyruk mevzusu var ya, o bakımdan.anlarsın ya.![]()
abooo feda olsun,tabii ki.:mrgreen:
Bora abi,
Sen kuyruktan bahsetmeye başlayınca Muzaffer forumdan çıktı. Bu işin sonunda çamur var gibi geliyor. Bu işe Büyük Muzaffer' in el atması lazım bence.:cherry:
bence de.![]()
Desene akşam yine kuru kuruya gadanı aliim olacak.:mrgreen: