[Adana - MT]

Eğer maç varsa çamlık çok kalabalık olur, genede siz bilirsiniz :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:48 ----------

hayırlı olsun muzaffer abi iyi günlerde kullan. :D biz daha siftah yapamadık malesef bir CBF ye bile razıyız ama elimizdeki imkansızlıklar işte naparsın.:mrgreen:yakında yanınızdayım kısmetse:cat:

Teşekkür ederim, darısı sana olsun :cat:

Ee o zaman neresi olsun ?

Bora abi,
Burak' ın önerdiği yer güzel. Tv. işide yok. Oraya takılabiliriz.
Ben birkaç kez gittim. Güzel bir yer. Mustafa abinin dükkanının orada yani Gürsel kardeşimizin dükkanının arkasında. Oraya karar verilirse Burak ayarlama yaptırabilir.:cat:

abi bu dediğim insiyatif belediyenin oraya yakın güzel bir cafe salaş fiyatları uygun eğer okeylersek ayarlamayı yapacaklar beğeneceğinizi umuyorum .... istersenz gideriz değişiklik olur...

Adana İl Temsilcisi
Tamam eğer uygunsa ayarlama yapılsın çünkü ben arkadaşlara telefonla haber vereceğim.zira millet çamlık diye biliyordu.

Tamam eğer uygunsa ayarlama yapılsın çünkü ben arkadaşlara telefonla haber vereceğim.zira millet çamlık diye biliyordu.

Burak,
Bora abi onayladığına göre siteye krokisini koy. Arkadaşlar kolay bulabilsin.
Bende kendi mantığımda tarif edeyim.

Gençlik Stadının oradan, Topel dolmuşları güzergahından, İmamhatip lisesi istikametine gidiyoruz. Yolun sonuna ulaşınca E 5 Karayoluna çıkmadan, Seyhan Oteli arkasına doğru sağa döneceğiz.(Gürselin dükkanına doğru)
50 - 75 mt. gidince otelin arkasına varmadan tekrar sağa dönüp 50 mt.
devam edeceğiz. İnşaat Mühendisleri odasının yanındaki cafe.:cat:
Umarım anlaşılır bir şekilde tarif edebilmişimdir. Yinede bulamazsanız bana cepten ulaşabilirsiniz 0 533 5499695

Burak,
Bora abi onayladığına göre siteye krokisini koy. Arkadaşlar kolay bulabilsin.
Bende kendi mantığımda tarif edeyim.

Gençlik Stadının oradan, Topel dolmuşları güzergahından, İmamhatip lisesi istikametine gidiyoruz. Yolun sonuna ulaşınca E 5 Karayoluna çıkmadan, Seyhan Oteli arkasına doğru sağa döneceğiz.(Gürselin dükkanına doğru)
50 - 75 mt. gidince otelin arkasına varmadan tekrar sağa dönüp 50 mt.
devam edeceğiz. İnşaat Mühendisleri odasının yanındaki cafe.:cat:
Umarım anlaşılır bir şekilde tarif edebilmişimdir. Yinede bulamazsanız bana cepten ulaşabilirsiniz 0 533 5499695

Birşey anladıysam arap olim :mrgreen: :p Burak birde sen tarif et bakim :wiinkk: yada kroki koy, brazda define haritasına benzesin :mrgreen:

Birşey anladıysam arap olim :mrgreen: :p Burak birde sen tarif et bakim :wiinkk: yada kroki koy, brazda define haritasına benzesin :mrgreen:

abi yusuf abinin yön duygusu biraz zayıf geçende de nasıl güzel tarif ettim bekle bekle bir saat yusuf abi yok ta nerelerden dolaşmış gelmiş halbuki evinin arkası hemen

abi yusuf abinin yön duygusu biraz zayıf geçende de nasıl güzel tarif ettim bekle bekle bir saat yusuf abi yok ta nerelerden dolaşmış gelmiş halbuki evinin arkası hemen

Bana bak akşama ufalarım seni üçkağıtçı :bounce:
Ceyhan üzeri Tarsus tarif eder gibi anlatırsan tabii 1 saat de gelirim.:pr:

neyse abi biz büyüklerimize saygılı davranmayı öğrendik o yuzden itiraz edip tartışma ortamı yaratmayacağım oyle diyorsan öyledir....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar