hayırlı olsun muzaffer abi iyi günlerde kullan.biz daha siftah yapamadık malesef bir CBF ye bile razıyız ama elimizdeki imkansızlıklar işte naparsın.:mrgreen:yakında yanınızdayım kısmetse:cat:
Ee o zaman neresi olsun ?
Tamam eğer uygunsa ayarlama yapılsın çünkü ben arkadaşlara telefonla haber vereceğim.zira millet çamlık diye biliyordu.
Burak,
Bora abi onayladığına göre siteye krokisini koy. Arkadaşlar kolay bulabilsin.
Bende kendi mantığımda tarif edeyim.
Gençlik Stadının oradan, Topel dolmuşları güzergahından, İmamhatip lisesi istikametine gidiyoruz. Yolun sonuna ulaşınca E 5 Karayoluna çıkmadan, Seyhan Oteli arkasına doğru sağa döneceğiz.(Gürselin dükkanına doğru)
50 - 75 mt. gidince otelin arkasına varmadan tekrar sağa dönüp 50 mt.
devam edeceğiz. İnşaat Mühendisleri odasının yanındaki cafe.:cat:Umarım anlaşılır bir şekilde tarif edebilmişimdir. Yinede bulamazsanız bana cepten ulaşabilirsiniz 0 533 5499695
Dahada bulamazlarsa artık.....:queen:
Birşey anladıysam arap olim :mrgreen:Burak birde sen tarif et bakim :wiinkk: yada kroki koy, brazda define haritasına benzesin :mrgreen:
abi yusuf abinin yön duygusu biraz zayıf geçende de nasıl güzel tarif ettim bekle bekle bir saat yusuf abi yok ta nerelerden dolaşmış gelmiş halbuki evinin arkası hemen
Bana bak akşama ufalarım seni üçkağıtçı :bounce:
Ceyhan üzeri Tarsus tarif eder gibi anlatırsan tabii 1 saat de gelirim.r: