V-strom 650 kullandın mı? kullandıysan yorumunu merak ediyorum....
Kullandım.
Hala kullandığım motoru haftada 1-2 kere görüyorum. Çok yakın arkadaşımda var. 15 sene falan yurtdışında yaşadı o ara koptuk tabi, TR'ye döndüğünden haberim yoktu, o ara satın almış. Benim Gs'i vermiştim büyüt şu motoru diye, bende onun Vstrom'u kullanmıştım. Kullandığım rota 20-25km civarı. GS'ten inip V-Strom'a binince sıkıcı gelmişti. Geçen sene 10. ayda sattığımdan beri büyük bir motorum yok. Ama sıkıcılık konusunda hala fikrimin değişeceğini düşünmüyorum. Ancak yakın zamanda kullandığım ve
@Cyan 'a bahsettiğim V2S ile karşılaştırayım mesela.
Milletin çok iyi olmuş titreşim kalmamış dediği V2S'te yaşadığım (6000 devir civarı) bu motor uzun yolda 120-130km hızda el ayak uyuşturur dediğim rahatsız edici titreşimleri v-stromda hiç bir devirde yaşadığımı hatırlamıyorum. İkiside V motor sonuçta.
Performans açısından hiç tatmin edici değil. Uçup kaçmıyor, ağır hissettirmişti, üstünde de izmir asfaltını hiç sevmeyen kötü bi lastik vardı(brigestone battlax) yatırıp kaldıramadım pek. Ama a noktasınan b noktasına biraz hacimli, görece az masraflı ve sıfır scooter'ların 500 binleri bulduğu bi piyasada 2-3 yaşında 10k km'lerde bir motoru 500 bin civarı alabiliyor olmak güzel. Bu gözle bakınca gayet yeterli. Tipini beğenmiyorum bu arada.