KM Sensörü Kablosu bulamıyorum

Revolt RS4 scooterimin KM kablosu lastiğe değip koptu. Sensörlü bir kablo. Ancak fabrikasında da kalmamış. Böyle rezalet bir firma çünkü Revolt.
Çin'den ne zaman gelirse o zaman gelirmiş. :) Motoru satıp kurtulacağım yakında ama bu şekilde de satmak istemiyorum.
Acaba farklı bir kablo takılsa olur mu buna? Küçük bir şehirde yaşıyorum, 3-5 tane motorcu var zaten. Teki orijinal kablosu olmak zorunda deyip bakmadı bile.
Rediktör ve sensör kablosu şeklinde sistem. Rediktör sağlamdır, ama sensörlü kablo yırtık. Kaçla gidersem gideyim 0 yazıyor. Hatta bir ara komple ekran gitmişti biraz bantlayınca düzeldi. Dediğim gibi sizce buna takılacak sensör kablosu illa Revoltun orijinal kablosu olmak zorunda mıdır?

Motosikleti
CBR 500 R
Parçanın üstündeki numarayla internette araştır. Genelde universal parçalardır bulmakta zorlanmazsın. Eğer sensörde birşey yoksa sadece kablo sıkıntısıysa elektirkçiye götürüp ek yaptırıp kullanabilirsin

Hocam aratıyorum ama gerçekten yok. Sizin link atma şansınız var mıdır vaktiniz olduğu bir zaman?
sadece fikir yuruttum, parcayi dogrudan bulabilmem ne yazik ki mumkun degil, isini iyi bile yedek parcacilar ancak yardimci olabilirler ama diger yandan da mevcut parcayi tamir edebilirsin belki.
Kopan veya zedelenen bölgeyi kesip, içindeki renkleri birbirine eşleştirerek güzelce lehimlemek ve üzerine ısı ile daralan makaron (veya kaliteli elektrik bandı) çekmek sorunu çözecektir.
Arastirma ve AI ile asagidaki bilgilere de ulasabilirsin:
Olasi uyumlu modeller: Kuba (Space, Bluebird gibi modeller), RKS (Spontini, Azure), Mondial (Revival, Wing) veya Arora'nın dijital ekranlı 50cc/125cc scooter modelleri.
Diyelim ki RKS veya Mondial'in kablosunu buldunuz. Tekerlekteki redüktöre giren sensör ucu uydu, ancak yukarıda gösterge paneline bağlanan soketin (fişin) şekli sizinkiyle farklı çıktı.
Çözüm: Kopan eski Revolt kablonuzun ucundaki sağlam soketi biraz kablo payı bırakarak kesin. Yeni aldığınız farklı marka kablonun soketini de kesip, eski soketi yeni kabloya renkleri eşleşecek şekilde bağlayın (lehimleyin).
Böylece beynin/ekranın istediği orijinal soket girişini sağlamış, ancak kablo ve sensör kısmını başka markadan çözmüş olursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar