sağolun arkadaşlar.
bora abi hayırlı olsun demek başkan oldun yakışır sen zaten gönüllerin başkanısın
suat ceyhan :rendeer:
Boracığım yeni görevinde başarılar diliyorum.
Bora Abi PTT nin Adana il sorumlusu mu oldun şimdi sen? Tebrik ederim:rendeer:![]()
teyyyy teyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyyyy....![]()
Muzaffer bir segmanları kontrol ettir ciğerim, sanki bana yağ yakıyon gibi geldi :queen::queen::queen:
Bora abi hayırlı olsun; Cemalpaşa Mahallesi sorumlusu olarak ta beni atarmısın?
bora abi hayırlı olsun ama kuru kuru da olmaz ''KÖSE'' olabilir mesela
ver coşkuyu ver coşkuyu:queen::queen::queen:
bora abi hayırlı olsun ayrıcada ardaşlara katılıyorum bu durumu değerlendirmekte fayda var
( ceyhandan özden)
bora abi hayırlı olsun demek başkan oldun yakışır sen zaten gönüllerin başkanısın
bencede böyle kalmamalı arkadaşlar haklı ve haftaya çarşamba bu işi tatlıya bağlayalım selamlar
suat ceyhan :rendeer:
duyuru
arkadaşlar,şimdi aldığım bir habere göre,ADANA'daki tüm tatlıcılar GDO'lu malzeme kullanıyorlarmış.halkımızın bu gibi yiyeceklerden uzak durmaları tavsiye olunuyor.:queen::queen::wiinkk:
teşekkürler suatcığım.
teşekkürler turgay abiciğim.
çok iyi espriydi tuttum.teşekkürler alpciğim.
duyuru
arkadaşlar,şimdi aldığım bir habere göre,ADANA'daki tüm tatlıcılar GDO'lu malzeme kullanıyorlarmış.halkımızın bu gibi yiyeceklerden uzak durmaları tavsiye olunuyor.:queen::queen::wiinkk:
Bora abi ben araştırdım SEÇ baklavaları GDO suz üretiliyormuş...Hatta ellerinde sertifika bile var.....bu konuyla ilgili tüm garantileri vermeye hazırlar.....Zaten sanada il temsilcisi olarak bu yakışır....Ne o Köse filan...Koskoca Bora abi üç beş lirayamı değişecek sağlığımızı ...temsil ettiği arkadaşlarının sağlığıyla oynayacak...eminim alırsın bi tepsi SEÇ baklava kutlamanı yaparsın artık.....abi sen baklavayı SEÇ ten al içecekler benden....