[Adana - MT]

Bora kardeş yeni görevin hayırlı olsun...:rendeer::rendeer::rendeer:

Artık güzel güzel organizasyonları bekleriz :cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:43 ----------

arkadaslar bu hafda damı? ptt yapıyoruz yokmu gezi

Keşke gelebilsem ama istanbulda olacağım, inşallah haftaya katılırım :cat:

Adana İl Temsilcisi
arkadaslar bu hafda damı? ptt yapıyoruz yokmu gezi

öyle görünüyor.
http://turkish.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=ADANA

Bora kardeş yeni görevin hayırlı olsun...:rendeer::rendeer::rendeer:

Artık güzel güzel organizasyonları bekleriz :cat::cat::cat:

Keşke gelebilsem ama istanbulda olacağım, inşallah haftaya katılırım :cat:

teşekkürler kardeş,organizasyonları zaten hepberaber yapıyorduk yine öyle olacak,:queen:değişen birşey yok yani.:queen:
bak mesela bu pazar sen yoksun,bizde ptt yapacağız.:p

Her hava koşullarda bir organizasyon yapılması lazım değilmi :silent: burda olsaydım kesin biryerele giderdik :p eminimki pazar günü yağmur yağmayacaktır :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bora abi hayırlı olsun.....Ama yok öööle eskisi gibi olcak ..... artıkın bizi temsilen tüm organizasyonlarda senin elinden çıkacak ona göre....şimdi senden güzel haberler bekliyoruz....hadi bakalım....

Adana İl Temsilcisi
Bora abi hayırlı olsun.....Ama yok öööle eskisi gibi olcak ..... artıkın bizi temsilen tüm organizasyonlarda senin elinden çıkacak ona göre....şimdi senden güzel haberler bekliyoruz....hadi bakalım....

teşekkürler kardeş.yok yok yine herşeye hep beraber karar vereceğiz.:p
bu arada emanetler eline geçti mi?

bora abi hayırlı olsun ama kuru kuru da olmaz ''KÖSE'' olabilir mesela

Bora abin en iyisini düşünmüştür, mutlaka kuyruk doğrultulacaktır o allahın emri, inşallah ben burdayken doğrulurda bizde nasipleniriz :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 ----------

Bence üyeleri bir araya getinip yıl içinde gezilecek yerleri listelemek tarihlerini belirlemek ve ondan sonra sırayla gezmek :queen: veee tüm organizasyonu bora kardeş yapacak :cat: ne zaman, nerde buluşuluyor, ne zaman hareket ediliyor duyrularını yapacak ve takip edecek :bounce: icaabında yiyecek içeceklerin organizasyonunu yapacak daha sonra gelenlerden paracıklarını toplayacak :wiinkk:

Ben başkanımızdan bunu beklerim......:bounce:

Adana İl Temsilcisi

Bora abin en iyisini düşünmüştür, mutlaka kuyruk doğrultulacaktır o allahın emri, inşallah ben burdayken doğrulurda bizde nasipleniriz :mrgreen:

Bence üyeleri bir araya getinip yıl içinde gezilecek yerleri listelemek tarihlerini belirlemek ve ondan sonra sırayla gezmek :queen: veee tüm organizasyonu bora kardeş yapacak :cat: ne zaman, nerde buluşuluyor, ne zaman hareket ediliyor duyrularını yapacak ve takip edecek :bounce: icaabında yiyecek içeceklerin organizasyonunu yapacak daha sonra gelenlerden paracıklarını toplayacak :wiinkk:

ver coşkuyu ver coşkuyu:queen::queen::queen:

Bak Bora kardeş peşinen söylim;
Karadenize CBF1000 almadan gitmem :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:59 ----------

Sana bi şey soracam AYDEMİR arkadaşımızda "Gaziantep İl Sorumlusu" yazıyor sende niye yazmıyor :silent: Yoksa bizimi kandırıyon :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
kardeş,umarım ALLAH gönlüne göre verir CBF 1000'e kavuşursun.:rendeer:diğer taraftan yine umarım ALLAH herkesin gönlüne göre verir.:cat:

yazı konusuna gelince,benimkisi daha tabelacıdan gelmedi.:queen:

Bora Bey yeni hayırlı olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:46 ----------

Pardon,Başkanlığın özür.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 ----------

bora abi hayırlı olsun ayrıcada ardaşlara katılıyorum bu durumu değerlendirmekte fayda var

( ceyhandan özden)

bora abi hayırlı olsun ayrıcada ardaşlara katılıyorum bu durumu değerlendirmekte fayda var

( ceyhandan özden)

bora abi hayırlı olsun demek başkan oldun yakışır sen zaten gönüllerin başkanısın
bencede böyle kalmamalı arkadaşlar haklı ve haftaya çarşamba bu işi tatlıya bağlayalım selamlar

suat ceyhan :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bora abi emanet daha gelmedi.....abi il temsilcisi oldun yazışmanda değişti ha...emaneti aldınmı??? underground oldunmu ne?????...yakında seni siyah gölükle felan görürüz herhalde.....siyah karavan .....yanındada siyah gözlüklü Zaferimde olur tam olur valla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar