[Adana - MT]

iyi geçeler hemşerilerim sevgili dostlar merhaba bundan sonra bende size katılmak istiyorum aranıza alırsanız....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:34 ----------

günaydın arkadaşlar.

hoşgeldin nickdaşım (adanalı01).biraz kendinden bahset buradaki arkadaşlara.

iyi geceler bora abi bende bir motor sevdalısı olarak aranıza katılmak istiyorum motoru cok seviyorum motorlu arkadaşlıklar kurmak istiyorum sizinle gezilere katıla bilirmiyim.. bora abi ben 25 yaşında evli 1 kız babasıyım çiftçilik yapıyorum henüz gezi için bir motorum yok ama kısmet olursa en kısa zamanda motor alacagım aslında motor var ama gezi icin kücük 125lik şimdi bora abi ben motor alcam kararsızım race bir makina istiyorum şimdilik gt250r hyo ile zxr250 kawasaki arasında karasızım nedersin abi bana ne önerirsin:pale: motoru alırsam bildigim süper yerler var bende güzel fikirler sunabilirim.. :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 ----------

bak şimdi bende merak ettim :mrgreen:

bende belli bir süre birşey yazmayınca otomatik olarak siteden çıkış yapıyor, sizdede oluyormu :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:05 ----------

sende duruyon duruyon bunumu takip ediyon ne :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

arada bir şeyler yazki varlığını görelim sadece alt tarafda okuyanlar arasında olma :p :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 ----------

kanki kendine ortakmı arıyon :mrgreen: ben ne dedim, bana her yer uyar, yeterki hesaplı olsun :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:08 ----------

hoşgeldin kardeş, nik in güzelmiş :mrgreen:
hoşbulduk muzaffer abi teşekkür ediyorum nicki begendin için:)

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.herkese hayırlı işler.

adanalı01 ,bahsettiğin motorlardan,bence,hyo gt 250 r daha uygun olur.

günaydın sevgili uğur kardeş.

Günaydın arkadaşlar......:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:44 ----------

canımsın dedim,adaşımsın dedim beni sattınnnnnn:pr:madem öyle bir ortamda bir muzooooo yeter dersen OZAMAN sen gidersin saklı bahçeye.:queen: bende giderim yarin CENCİZİNNN gizemli bahçesineeeee::deliir::::hakem1::::surprise::cheeeeer::151::

Paşa gönlün bilir :bounce:

günaydın arkadaşlarım.

etkinlik konusu açılacak ama ben yinede haber vereyim dedim.
7 Mart 2010 Kadirli kurtuluş bayramı etkinlikleri kapsamında,Kadirli belediye başkanımız biz motorseverlerinde katılımı ile etkinliklerin güçleneceğini ve hatta istersek çevre illerdeki tüm arkadaşlarımızı davet edebileceğimizi bildirdiler.(yani ögle yemeği ve tatlılar şirketten)
bu vesile ile sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyoruz.

Ahmet sami ANTEBOĞLU
5323451102

KAMOK
http://www.facebook.com/group.php?gid=106471560227

hüseyinim ben yanlış anlattım galiba,annem de babam da iyi, ama ne olur ne olmaz diye ben evden uzaklaşmıyorum,şimdi yarın saklı bahçeye gitsem bişey olsa ordan eve gelmem yarım saat,ama yukarda olursam 30 saniye, o yüzden

Çenkis abi benim çay ince belli bardakta olabilirmi acaba akşama bir aksilik olmaz ise sendeyim :rendeer:

günaydın arkadaşlarım.

7 Mart 2010 Kadirli kurtuluş bayramı etkinlikleri kapsamında,Kadirli belediye başkanımız biz motorseverlerinde katılımı ile etkinliklerin güçleneceğini ve hatta istersek çevre illerdeki tüm arkadaşlarımızı davet edebileceğimizi bildirdiler.(yani ögle yemeği ve tatlılar şirketten)
bu vesile ile sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyoruz.

Ahmet sami ANTEBOĞLU
5323451102

KAMOK

Ahmet abi merhaba yemek,kurtuluş,gezi hikaye bizim için; sizin davetiniz yeterli ben katılıorum görüşmek üzere selamlar kadirliye

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlarım.

Ahmet sami ANTEBOĞLU
5323451102

KAMOK

davet için teşekkürler.allahtan bir mani olmazsa,buradaki arkadaşlarla konuşup bir organizasyon yapabiliriz ahmet abi.bizim ahmetin de dediği gibi amaç dostlarla olmak.:cat:

günaydın arkadaşlar..:) bende memleketime yeni geldim. iş görüşmeleri yapmaya başladım.malum ekmek parası :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hüseyinim ben yanlış anlattım galiba,annem de babam da iyi, ama ne olur ne olmaz diye ben evden uzaklaşmıyorum,şimdi yarın saklı bahçeye gitsem bişey olsa ordan eve gelmem yarım saat,ama yukarda olursam 30 saniye, o yüzden bir yere çıkamıyorum,yoksa ben her akşam babamın iğnesini yaptıktan sonra yukarı çıkıyorum küçük çenkis geliyor sağolsun oturuyoruz basan iso ile ferda geliyor sıkıntı yok,ha sen dersen ki ev muhabbetide beni sıkıyor daralıyorum saygı duyarım kimseyi zorla getiremem,her zaman söylüyorum kapım açık baş tacısınız gelende,aynı benim için gelmeyende,

az önce de borayla konuştuk bu mevzuyu herkes ailen rahatsız diye gelmek istemiyor olabilir dedi,onun için açıklama gereği hissettim,

Olurmu Cengiz abime bak....niye daralayım abi...Evine iki kez geldim ikisindede allah razı olsun krallar gibi ağırlandım...ben böyle bir şikayette bulunmadım.....sen bize evini açmışsın ötesi tebiyesizlik olur....sende bizim başımızın tacısın .... söylemek istediğim orası ev hali , aşağıda yaşlı insanlar var ..... biz yukarıda 15-20 kişi... sıkıntı be abi....sen ne kadar şimdi yok desende bir gün bir işin olur gelmeyin diyemezsin ,sen zorda kalırsın.... gelmeyin dersin bozulan olur....sonuçta sosyal bir faaliyet abi bu....çok şükür kimse içitiği iki tane çaya vereceği 2-3 lirayıda hesaplayacak değil....eğer biz bir aile isek bu tip şeylerin aramızda lafı bile olmaz ....ki zaten öyleyiz.....Üstelik tüm bunlar sadece benimde fikrim değil....seni kırmak ,isteyeceğimiz en son şeydir Cengiz abi...

günaydın arkadaşlar..:) bende memleketime yeni geldim. iş görüşmeleri yapmaya başladım.malum ekmek parası :queen:

Hoşgeldin kardeş :cat: :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:43 ----------

Olurmu Cengiz abime bak....niye daralayım abi...Evine iki kez geldim ikisindede allah razı olsun krallar gibi ağırlandım...ben böyle bir şikayette bulunmadım.....sen bize evini açmışsın ötesi tebiyesizlik olur....sende bizim başımızın tacısın .... söylemek istediğim orası ev hali , aşağıda yaşlı insanlar var ..... biz yukarıda 15-20 kişi... sıkıntı be abi....sen ne kadar şimdi yok desende bir gün bir işin olur gelmeyin diyemezsin ,sen zorda kalırsın.... gelmeyin dersin bozulan olur....sonuçta sosyal bir faaliyet abi bu....çok şükür kimse içitiği iki tane çaya vereceği 2-3 lirayıda hesaplayacak değil....eğer biz bir aile isek bu tip şeylerin aramızda lafı bile olmaz ....ki zaten öyleyiz.....Üstelik tüm bunlar sadece benimde fikrim değil....seni kırmak ,isteyeceğimiz en son şeydir Cengiz abi...

:cat::cat::cat:

Söyleyipde yazamadığım :cat:

Her nekadar şimdiye kadar toplantılara katılmasamda Hüseyin ve muzaffer bey kardeşlerimin düşüncelerini doğru bulduğumu ifade etmek isterim.

selam arkadaşlar.akşam aksilik çıkmazsa cengiz abime takılacağım:)
kendinize iyi bakın görüşmek dileğimle:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar