iyi akşamlar adana mt nin sevgili dosları.:rendeer:
çok güzel bir gezi olmuş ellerinize saglık arkadaşlar. :cat:
çok güzel bir gezi olmuş ellerinize saglık arkadaşlar. :cat:
Yeğen ben direksiyon diye birşey hatırlamıyorum, motosiklette gidon olurdu eskiden :queen::queen::queen:
Hahahaahahaaaaayt....süpersin zafer....iyi yakalamışsın....:cat::cat:
Arkadaşlar yarın akşamki toplantıyı saklı bahçede yapmayı planlıyoruz.....Saklı bahçe yazlık mekanımız Adem 'in yerinin hemen yan tarafındaki mekan ...burayı bize Haluk komutanım abim tavsiye etti....Cengiz abinin anne ve babasının rahatsıızlığı nedeni ile bundan sonraki toplantılarımızın dışarıda olmasının daha doğru olacağını düşünüyoruz....mekan konusunda bir ısrarımız yok ....çoğunluğun beğendiği bir yerde toplanmaya devam edelim diye düşünüyoruz....
Madem öyle diyon birde orayı deneyelim :cat: mükemmel yeri aramaya devam edelim :mrgreen:
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
adanalı, shark06+, celikgürsel+, yunus_34+
ne hikmetse şu 1 kişi misafir hiç eksilmiyor.BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR.:queen:
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
adanalı, shark06+, celikgürsel+, yunus_34+
ne hikmetse şu 1 kişi misafir hiç eksilmiyor.BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR.:queen:
Artiz kanki yeni duyuyormuş gibi cevap yazmışsın ya ama sende vardın ki bu konu konuşulurken ya hani.....ne cümle oldu ama ...
saygı deger abilerim... kardeşlerim bendee geldim.aranıza bana yer varmı aranıza
Yeğen ben direksiyon diye birşey hatırlamıyorum, motosiklette gidon olurdu eskiden :queen::queen::queen:
Kanki neye ortakmı arıyorum anlamadım.....benim yazdıklarım hepimizin ortak düşüncesi değilmi....Nasrettin hocamı olduk yoksa????....r::silent:
bende belli bir süre birşey yazmayınca otomatik olarak siteden çıkış yapıyor, sizdede oluyormu.
sende duruyon duruyon bunumu takip ediyon ne :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
arada bir şeyler yazki varlığını görelim sadece alt tarafda okuyanlar arasında olma:mrgreen:
İyi akşamlar Abiler.:rendeer:
Teşekkür ederim...:rendeer:
Kıskanma ne olur, çalış seninde olur :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:00 ----------
Biz, motorsuz arkadaşları çağırmıyoruz![]()
Madem öyle diyon birde orayı deneyelim :cat: mükemmel yeri aramaya devam edelim :mrgreen:
vay beeeee demekki ye kürküm ye hıııııııııır:mademmmm öyle bundan sonra gelmem öyleeeeeee:bounce:motor alsamda artık gelmem böyleeee:cat:
Hahahaahahaaaaayt....süpersin zafer....iyi yakalamışsın....:cat::cat:
Arkadaşlar yarın akşamki toplantıyı saklı bahçede yapmayı planlıyoruz.....Saklı bahçe yazlık mekanımız Adem 'in yerinin hemen yan tarafındaki mekan ...burayı bize Haluk komutanım abim tavsiye etti....Cengiz abinin anne ve babasının rahatsıızlığı nedeni ile bundan sonraki toplantılarımızın dışarıda olmasının daha doğru olacağını düşünüyoruz....mekan konusunda bir ısrarımız yok ....çoğunluğun beğendiği bir yerde toplanmaya devam edelim diye düşünüyoruz....
gezilerde bir muzaffer yeter, ben gelmediğim zaman sen gelirsin :cat: sen gelmediğin zaman ben gelirim :cat: geziler muzaffersiz olmaz :bounce:
adaşıma bak adın yeter :cat::cat::cat: