[Adana - MT]

sevgili ahmet bey,karadeniz rotasında ne yazıkki :salut: ankara yok.adana-sivas-artvin düşünülüyor.amaa kıymasız döner alacağımız olsun,olur mu? bu arada nasıl oldunuz?

daha iyiceyim. dün 1 aydır çalıştırmadığım motoru, hiç olmazsa sesini duyayım diye olduğu yerde 5-10 dk. çalıştırıdım.bu arada alacağınızı da kaydettim:cherry:.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın dostlarım,herkese hayırlı işler bol kazançlar kazasız sürüşler dilerim akşam görüşmek üzereeeeeeeeeeeeee

muzaffer abi neslihanıda getir:queen:

selam arkadaşlar akşam adem babada görüşmek üzere:rendeer:
bu arada size bir arkadaşımı tanıştıracağım, kardeş motorlu kendisi.ondada CBF500 var

abi hayırdır seni hep burda görüyorum ben :p

bende hastasıyım Adananın...ne çekiyosa artık bilmem...havası hava değil suyu su değil ama adamı adam...:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:20 PM ----------

Günaydın Abi :rendeer:Günaydın Adana mt:rendeer:

ulen Korkutt buraların ganyatosu bana çalışır...:bounce:

bende hastasıyım Adananın...ne çekiyosa artık bilmem...havası hava değil suyu su değil ama adamı adam...:bounce:
ulen Korkutt buraların ganyatosu bana çalışır...:bounce:

:mrgreen: ver coşkuyu yiğidim benim.ah ulen bu adana var ya yedi bitirdi beni:bounce:
neyse gelelim me-evzu-uya
bu gün işteyim, saat 12 civarı telefon çaldı, baktım nizipten Sabri abi :cyclopsan abi nasılsın ne yapıyorsun dedim, dedi tantuni yiyorum, e dedim o zaman sen mersindesin, e he yorum dedi:mrgreen:
iş çıkışı fabrikadan aldı beni, cbf150 siyle gelmiş nizipten mersine:cat: neyse gittik benim motoruda aldık evden, sonra motordaşım Tarık abimin yanına geçtik, onuda aldık başladık adana turuna, Sabri abi sonra Halil abiyide görmek istediğini söyledi.gittik hep beraber Halil abiyi ziyarete.uzunca bir sohbet ortamı oldu.sağolsun ilgilendi bizle

bu arada Fas lı bir misafirde buyur ettik resmimize.kendisi Allah yolunda elçiliğe çıkmış yola, bize biraz ulvi güzelliklerden bahsetti:cat:
Halil abiyle uzunca muhabbetten sonra, bizim toplantımıza geldik.buradada uzunca muhabbetin ardından Sabri abimi erzin içmelerine doğru yolcu ettik.
SABRİ ABİ
sağol ayağına sağlık, herzaman bekliyoruz :king:

Adana İl Temsilcisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar