[Adana - MT]

Birde bişe söylemek istiyorum...
12 Nisan da İzmir de başlayıp 19 Nisan da Alanya da bitecek olan
45.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet yarışında motorize ekibi olarak Sakarya Motosiklet Klübü Üyeleri eşlik edecek yarışma bittiğinde güzel şehrimiz olan Adana ya davet ettim ve beni kırmayıp geleceklerini belirttiler sizlerle de tanışmayı çok istiyorlar.Tarih tam olarak belli değil ama belli olduğunda yine burdan sizleri bilgilendiririm.Adana MT olarak sizlerden çok bahsettim ve beni bu karşılamada tek bırakmayacağınıza inanıyorum:)Şimdiden teşekkür ederim....:rendeer:

sonunda tanışacaz demekki sakarya lılarla :wiinkk::wiinkk::cherry:

selam

Selam arkadaşlar. Yeni üye oldum ve motor kullanma konusunda yeniyim. Adana'da ki programlara katılmak isterim. herkese kazasız seyirler..........

arkadaşlar bu haftaki gezimiz namrun yaylası .papazın bahçesine gidelim.diyorum.eminimki çoğunuz buraya gitmediniz.özellikle bora ve adşım muzo ,degerli abim mustafa memnun olacaklardır deyorum:queen:

Süper gezmişsiniz acayip kıskandım sizi. Bugün plakam çıkıyo inşallah bundan sonra bende ayak uyduracam size.

günaydın ADANA MT.iki gündür şu havanın azizliğine bakın,hala motorumu yıkayamadım.:pr:
:mrgreen: abi bırakta motor motor olduğunu anlasın, motorculuk yağmur çamur kar dinlemez, gerekirse kara yatacaksın :cherry: bırak kirlensin motor kendine gelir :cat:
ben anlamam tek tekerden, ben virajları severeim :p
yaaa bırak be sende motorcumusun, ne drift var, ne tekteker, ne stopy :pr: e ne anladık senin motorculuğundan.alayı datlı su motorcusu bu MT nin:bounce: :farao:
sen nirde uygun görürsen latif abi....:rendeer:
yörü leeen:p ne takıldığın var ne motora bindiğin, sonrada heryerdeyim muhabbeti:mrgreen: geç bunları
bu arada 19 nisan'da OSMANİYE ETKİNLİKLERİ ile de konuşup,bir takım şeyleri oluşturalım.
ZAMANLARIMIZI ŞİMDİDEN 19 UNA AYARLAYALIM ARKADAŞLAR
çok güzel ve katılımı bol bir buluşma olacak, bütün çevreden arkadaşlar gelecek, 19 unda hep birlikte yola çıkma dileğimle :cat:
slm arkadaşlar.DemirGürsel, Mustafa abi,dostlar sağ olsun.
şahinim tekrar başın sağolsun:rendeer:, geride kalanlara sahip çıkıp değerlerini bilelim :cat:
Selam arkadaşlar. Yeni üye oldum ve motor kullanma konusunda yeniyim. Adana'da ki programlara katılmak isterim. herkese kazasız seyirler..........
selam hocam kendinizi tanıtırsanız sanırım daha sıcak bir ortam olur:cat:
Bugün plakam çıkıyo inşallah bundan sonra bende ayak uyduracam size.
selam yusuf, epeydir görünmüyorsun, umarım herşey yolundadır :)

R1 aldım desem,artık benim motorum var desem ama düzeltilecek kuyruğu yok desem,gürsel abii...............:D

sevgili arkadaşlarım,yarın akşam ki menderesteki toplantımız da,bu sezon gitmeyi arzuladığınız yerlerle ilgili bir liste oluşturup,genel öneriler doğrultusunda karar verilip gidebiliriz.aklınıza gelen yerleri not alırsanız yarın akşam listeleyebiliriz.bu arada 19 nisan'da OSMANİYE ETKİNLİKLERİ ile de konuşup,bir takım şeyleri oluşturalım.mustafa abinin akrabası olan bir doktor arkadaşımız,(osmaniye emniyet müdürü ile ailece de görüşen),orada bizim ile daha fazla ilgilenilmesini sağlayacak.sevgilerimle.
düşüncelerin için teşekkürler arkadaşım gerçekten çarşambaya şu OSMANİYE GEZİMİZİ BİR ORGANİZE EDELİM güzel düşünmüşsün.organizeterum benim ne dedinde yapmadık:rendeer:

arkadaşlar bu haftaki gezimiz namrun yaylası .papazın bahçesine gidelim.diyorum.eminimki çoğunuz buraya gitmediniz.özellikle bora ve adşım muzo ,degerli abim mustafa memnun olacaklardır deyorum:queen:

MUZAFFER ,abi 19 nisandan sonra gidelim ben orayi cokistiyom ama bu hafda nobetciyim olurmu?
sahinim allah rahmet eylesin basin sagolsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar