[Adana - MT]

bora abi bendeki resimleri nasıl atacam siteye

fazer abi sana bundan böyle camurabi yada bahane abi demek istiyorum
farketmez.bizde her yol var:bounce:lafın hangi adrese gittiğini biraz sonra anlarsın.adım..hıdır..işim budur.evetttt

ha hah hah :mrgreen: yav abim akşam akşam güldürdün gene :mrgreen: sen şuna izin çıkmıyor desene kısaca :p
ne olacak senin bu halin :salut:vay abim vay :p:bounce:

gürselim karıştırma şu işleri bak ayıp oluyor:bounce:mazeretime kulp bulma bak karışmam haaaa:pr:

Son düzenleme:
abi yarın gelirken şu meşhur tekteker hareketini yaparak gelde gözümüz şenlensin ::biggrinn

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muzaffer abi kriz bizi teğet geçmiş söylentiler öyle yoksa sana uğradımı kriz,cüzdanı boşver ben ısmarlayayım,çamur istersen bizim bahçede var yarın getireyim motorun arkasına koyarım çocukların dersinide haluk hocamız var o halleder,bel ağrısı için voltaren krem getiririm,inceden bir masaj cillop gibin olursun başka mazeret varsa söyle abi her türlü hallederiz

Adana İl Temsilcisi
bora abi bendeki resimleri nasıl atacam siteye

özelden msj attım oku.:)

Muzaffer abi kriz bizi teğet geçmiş söylentiler öyle yoksa sana uğradımı kriz,cüzdanı boşver ben ısmarlayayım,çamur istersen bizim bahçede var yarın getireyim motorun arkasına koyarım çocukların dersinide haluk hocamız var o halleder,bel ağrısı için voltaren krem getiririm,inceden bir masaj cillop gibin olursun başka mazeret varsa söyle abi her türlü hallederiz

maaaşallaaaah,çerçi yusuf gibisin yok yok.:queen:

Nasılda lafı gediğine koydun.haluğu boudun fakat öbür laflarımında isimlerini niye yazmıyon cengizimmm.gerçi onlarda anladılar fakat utanma belası yazmıyorlar

geziye gelseydinde görseydin yemezler:bounce:

nerden vuracağını biliyorsun :cat:
sen var ya.
ben yarın teker görmek istiyorum, elimden gelmez diyorsan başımızın çaresine bakalım :bounce:

demirgursel, azgurbuz+, yunus_34, fazerr+, Endurocu01+
zafer yarın gelde yüzünü görelim, yeter bu kadar bahane :bounce:

Son düzenleme:
İyi akşamlar millet

Bora abi dikkatimi çektide aklı karışan herkes "onu nasıl yaparım bunu nasıl yaparım" diye sana danışıyor :bounce: Sistem Sorumlusu oldun valla :cat:

Ciğerim Gürsel, hasretle gözlerinden öper, zeytinyağ gibi üste çıkma derim. Ahanda boğaz yine şişti. İnsan bir kolonya ve bir kilo baklava alır gelir hasta ziyaretine (Muzaffer abi öğrenmişmiyim işi)

İyi akşamlar millet
Ciğerim Gürsel, hasretle gözlerinden öper, zeytinyağ gibi üste çıkma derim. Ahanda boğaz yine şişti. İnsan bir kolonya ve bir kilo baklava alır gelir hasta ziyaretine (Muzaffer abi öğrenmişmiyim işi)

vayyyyyyyyy, millet inceden inceden vuruyor bakalım, hadi hayırlısı :p
senin canın sağolsun zafercim, bugün hastane bahçesinde cüzdanımı düşürmemiş olsam itin olur, tatlı nedir :bounce:
benim kapı gibi (fazerr)muzaffer abim var, gerekeni o yapacaktır :cat: abim benim yarın gelirken birkaç kilo tatlıda getiriverde zaferimin gönlü olsun.sen var ya bi tanesin

abi burda ne demek istedin inan anlamadım.

ben anladım halukcum maun ağacından bahsediyor abim :queen:

haluk bugün tükanda bekledik seni, bizi beğenip gelmedin :salut:.halbuki senin için özel çay bile yapmıştım:bounce: :rendeer:

Son düzenleme:
demirgursel, celikgürsel, azgurbuz+, ethemhan, haluka28+, fazerr+
çakmagürsel sen daha yaşıyormusun :p

abi güzzrselleri çoğaltmışsınız bakıyorum. yakında gürsel MT die bir grupta siz açarsınız bu gidişle:mrgreen:

teşekkür ederim reşit, osmaniyede görüşüyoruz deyilmi :bounce:

ben kaçar:) cümleten iyi geceler :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar