aynen sana katılıtorum.hepinizin emeklerine sağlık sizler olduğunuz sürece herzaman yanınızdayım.iyiki varsınız.:rendeer::rendeer:Mükemmel bir gezi oldu. katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.yine böyle güzel bir günde gezide buluşmak dileğiyle. tekeriniz daima düz bassın. İYİ AKŞAMLAR. :rendeer:
Mükemmel bir gezi oldu. katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.yine böyle güzel bir günde gezide buluşmak dileğiyle. tekeriniz daima düz bassın. İYİ AKŞAMLAR. :rendeer:
Günaydın arkadaşlarım,dostlarım abilerim ablalarım,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Latif sende eğer motorum yok diyorsan pes valla,tükan senin ya atla birine gel
tabiki seni bu konuda yanlız bırakırmıyız:rendeer:YANLIZ herşeyin bir bedeli var gurubumuz bu isteklerde yapılması gerekenleri iyi bilirler:bounce::bounce:artık bizleri tanıyorsun:queen:fakat gene hatırlatim KUYRUK OLAYINIHepinize günaydın hayırlı haftalar bol güzel işler diliyorum.Uzun zamandır siteye bakamıyorum ama haberleri alıyorum
Birde bişe söylemek istiyorum...
12 Nisan da İzmir de başlayıp 19 Nisan da Alanya da bitecek olan
45.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet yarışında motorize ekibi olarak Sakarya Motosiklet Klübü Üyeleri eşlik edecek yarışma bittiğinde güzel şehrimiz olan Adana ya davet ettim ve beni kırmayıp geleceklerini belirttiler sizlerle de tanışmayı çok istiyorlar.Tarih tam olarak belli değil ama belli olduğunda yine burdan sizleri bilgilendiririm.Adana MT olarak sizlerden çok bahsettim ve beni bu karşılamada tek bırakmayacağınıza inanıyorumŞimdiden teşekkür ederim....:rendeer: