[Adana - MT]

Mükemmel bir gezi oldu. katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.yine böyle güzel bir günde gezide buluşmak dileğiyle. tekeriniz daima düz bassın. İYİ AKŞAMLAR. :rendeer:
aynen sana katılıtorum.hepinizin emeklerine sağlık sizler olduğunuz sürece herzaman yanınızdayım.iyiki varsınız.:rendeer::rendeer:

selam arkadaşlar, eminim keyifli, güzel bir gezi olmuştur.hepiniz hoşgeldiniz :)
bu arada bizim Şahin Erdemin amcası rahmetli oldu:salut: tüm geçmişlerimize Allah rahmet eylesin

Mükemmel bir gezi oldu. katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.yine böyle güzel bir günde gezide buluşmak dileğiyle. tekeriniz daima düz bassın. İYİ AKŞAMLAR. :rendeer:

bak buna katılmamak elde değil gürselcim

bu arada ben resimleri yükledim arkadaşlar.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana mt nin gezginleri,resimlere şimdi baktım ancak fırsat buldum süper tek kelimeyle muhteşemsiniz hepcazınızı seviyorum,herkese iyi geceler..............

gene güzel bi pazar bende tükkanda pinekledim yaf çünkü motorum yok moptorsuz kaldım.

Günaydın arkadaşlarım,dostlarım abilerim ablalarım,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Latif sende eğer motorum yok diyorsan pes valla,tükan senin ya atla birine gel

günaydın adana mt. güzel bir gezi olmuş,manzara resimleri de güzel yemeklerde güzel dir, hava da iyiydi herşey dört dörtlüktü yani, emeginize sağlık bu rotayı kaçırdık ya neyse sağlık olsun......

GÜNAYDIN arkadaşlar :rendeer:

Dün yargunluktan hemen uyumuşum :mrgreen: millet sabaha kadar resim yüklemiş yazılar yazmış ne kadar güzel :cat:
Geziye katılan ve bizi ağırlayan TEkİN abime teşekkür ederim :rendeer:

Günaydın Millet

BMW nin civataları gevşemesine rağmen sanki DL650 den daha iyi enduro gibi hisettim bu gezide, Mustafa abi senin fikrin nedir :bounce:

Motorumu aldığıman beri katıldığım en güzel gezimdi...Emeği geçen her kese teşekkür ederim...

benimde sırtımda bir ağrı vardı motorun vibrasyonundan oda geçmiş sabah kalktığımda anladım valla süper oldu selamlar

Hepinize günaydın hayırlı haftalar bol güzel işler diliyorum.Uzun zamandır siteye bakamıyorum ama haberleri alıyorum:)

Birde bişe söylemek istiyorum...
12 Nisan da İzmir de başlayıp 19 Nisan da Alanya da bitecek olan
45.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet yarışında motorize ekibi olarak Sakarya Motosiklet Klübü Üyeleri eşlik edecek yarışma bittiğinde güzel şehrimiz olan Adana ya davet ettim ve beni kırmayıp geleceklerini belirttiler sizlerle de tanışmayı çok istiyorlar.Tarih tam olarak belli değil ama belli olduğunda yine burdan sizleri bilgilendiririm.Adana MT olarak sizlerden çok bahsettim ve beni bu karşılamada tek bırakmayacağınıza inanıyorum:)Şimdiden teşekkür ederim....:rendeer:

Hepinize günaydın hayırlı haftalar bol güzel işler diliyorum.Uzun zamandır siteye bakamıyorum ama haberleri alıyorum:)

Birde bişe söylemek istiyorum...
12 Nisan da İzmir de başlayıp 19 Nisan da Alanya da bitecek olan
45.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet yarışında motorize ekibi olarak Sakarya Motosiklet Klübü Üyeleri eşlik edecek yarışma bittiğinde güzel şehrimiz olan Adana ya davet ettim ve beni kırmayıp geleceklerini belirttiler sizlerle de tanışmayı çok istiyorlar.Tarih tam olarak belli değil ama belli olduğunda yine burdan sizleri bilgilendiririm.Adana MT olarak sizlerden çok bahsettim ve beni bu karşılamada tek bırakmayacağınıza inanıyorum:)Şimdiden teşekkür ederim....:rendeer:
tabiki seni bu konuda yanlız bırakırmıyız:rendeer:YANLIZ herşeyin bir bedeli var gurubumuz bu isteklerde yapılması gerekenleri iyi bilirler:bounce::bounce:artık bizleri tanıyorsun:queen:fakat gene hatırlatim KUYRUK OLAYINI

Güldencim elimizden geleni yaparız,

Muzaffer abi kuyruk olayını anlamadım,sakaryadan gelecek ekip kuyrukmu düzeltecek:pyani sen şimdi ekipten yeni motor alanlara kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misalimi diyorsun:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar