[Adana - MT]

yagmur var diye caymayacağız dimi? saat 8 de çıkıoruz yola dimi ?
NE YAĞMUR,NE ÇAMUR,NE RÜZGAR,NE ŞİMŞEK,NE DOLU,NE TİPİ,NEDE FIRTINA bana vız gelir.ben naylon motosikletçi değilim her şey vız gelir .kim tutar beni bireeee.yarin 8.de ordayım:queen::queen:

yagmur var diye caymayacağız dimi? saat 8 de çıkıoruz yola dimi ?
sana % de 90 garanti veririm en az 2 kişi cayacak :queen: :cherry:
NE YAĞMUR,NE ÇAMUR,NE RÜZGAR,NE ŞİMŞEK,NE DOLU,NE TİPİ,NEDE FIRTINA bana vız gelir.ben naylon motosikletçi değilim her şey vız gelir .kim tutar beni bireeee.yarin 8.de ordayım:queen::queen:

yürü be abim kim tutar seni :mrgreen:
(inşallah cayanlar kervanında olmazsın :queen: )

bu ne böyle bora abi :silent: bişeyler yazda merakta bırakma, yoksa geziye bunlamı gideceksin :p:mrgreen:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
yok kardeş,imageshack'le oynuyorum.acaba eski sistemi tekrara nasıl yaparım diye.

hadi size iyi geceler.

Son düzenleme:
kısaca: hastalara geçmiş olsun, acil şifalar. yeni motorlara hayırlı olsun,kazasız sürüşler

yok kardeş,imageshack'le oynuyorum.acaba eski sistemi tekrara nasıl yaparım diye.

hadi size iyi geceler.

eski sistemi tekrar yapabilen olursa,haberimiz olsun.

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar,hava süper,hadi bakalım.gecikmeyin,8'de oradayız.

Günaydın Adana MT Tüm geziye katılan arkadaşlara Hayırlı yolculuklar,görevi olanlara Hayırlı işler,mazereti olanlara iyi istirahatler.:bounce:

avun gardaşım avun nereye kadar:pr:

yine mükemmel bi gezi oldu herkese teşekkürler 3 haftanın acısıı iyi çıktı:cat:

yanlış tahmin.:farao:

güzeel bir gezi oldu katılan tüm arkadaşlar teşekkürler. sanırım şu anda gökhan fotoları yüklüyor

yaa fotoları hazırladım sanırım eve gelir gelmez o işe giriştim de, de si var :queen:

Yeni konu nasıl açılıyor yafff benim ilk konum olacakta :)

Mükemmel bir gezi oldu. katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.yine böyle güzel bir günde gezide buluşmak dileğiyle. tekeriniz daima düz bassın. İYİ AKŞAMLAR. :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
Yeni konu nasıl açılıyor yafff benim ilk konum olacakta :)

gökhancığım,önce FORUM'a gir,GEZİ YAZILARINA gel,sol üst köşede KONU AÇ yazar.oradan aç,başlığını yaz,(dikkatli yaz-mesela-ADANA (MT)05,04,2008-KOZAN / OBRUK ŞELALESİ gibi)niye dikkatli,çünkü sen istesende düzeltemiyorsun.kolay gelsin.

bugün yaptığımız kozan-obruk şelalesi gezimize katılan;18 motor ve 25 kişiden oluşan arkadaşlarıma,böyle keyifli bir gün yaşattıkları için,ben ve eşim,çok çok teşekkür ederiz.ayrıca bize ev sahipliği yapan TEKİN ABİMİZE'de teşekkür ederiz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar