[Adana - MT]

hayırlı akşamlar.HERKES BU KUYRUK MESELESİNE TAKILDI GALİBA NAPSAKDA DÜZELTSEK BU MOTORUN KUYRUĞUNU ZATEN BİRAZ YÜKSEK DURUYOR GİBİ GELDİ BANA KUYRUK(ARKA) KISMI NEYSE ARTIK BİR ÇARŞAMBA TOPLANTIDA AGZINIZIMI TATLANDIRIRIZ YOKSA NEBİLİYİM YAV İŞTE DURUMA GÖRE BİŞEY YAPARIZ BÖYLECE KUYRUGU DOĞRULTURUZ.

sesin soluğun çıkmıyor muzaffer(fazer) abi irtibatı koparmayalım.artık yavaş yavaş mekanlarınızı ögreniyoruz fırsat buldukçada gelmeye çalışıyoruz,
karnımızı tatlandır.kesecen bir kuzu yiyeceüiz okadar anladın sen onuuuuuu:queen::queen:

abilerim ablalarım geçmişler olsun diyorum.

gürsel senin avatar tanıdık geldi yaw

abilerim ablalarım geçmişler olsun diyorum.

gürsel senin avatar tanıdık geldi yaw

:mrgreen: nasıl gelmesin halukcum
doğrusu kullanım hakkı için telif ücretimi vermek gerekiyordu akıl edemedik ama :cherry: kızımda çok yakıştı canım senin hyoya :cat:
http://img24.imageshack.us/img24/5206/dsc001045669422.th.jpg

http://img18.imageshack.us/img18/61/dsc001035700116.th.jpg

buda bonus :)

http://img18.imageshack.us/img18/61/dsc001035700116.th.jpg

:pr: :pr: :pr: yok arkadaş bu imageshack tan vazgeçecem belli oldu

Son düzenleme:
günaydn arkadaşlar

mihrican da pek yakışmış canım. imageshack in kullanım şeklini değiştirmişler ya başka bişey yok.

cengiz abi öncelikle yengeye çok çok geçmiş olsun. inşallah abi kuyrugu doğrulur, motorun kuyruğunu ben benim kuyruğu da siz doğrultursunuz :mrgreen::mrgreen:

hocam teşekürler daha iyisi size olsun.iş yoğunluğundan dolayı siteyi fazla takip edemiyordum ondan dolayı kendi motorumu satıyorum yeni motor alıyorum diye bir muhabbet yapamadım fakat yinede bazı abilerimizin haberi vardı bir anlık oldu bittiye geldi diyim

ya tayfuncuğum yarinki gezimizde bana bir ayrıcalık tanırda ŞU KUYRUK OLAYI ile ilgili beni masraftan kurtarırmısın.gene cüzdnm.kayıpta .benz,ciğer ve kazım büfede muzlu süt gibi.şimdiden teşekkürler.:queen::queen::queen:

ya tayfuncuğum yarinki gezimizde bana bir ayrıcalık tanırda ŞU KUYRUK OLAYI ile ilgili beni masraftan kurtarırmısın.gene cüzdnm.kayıpta .benz,ciğer ve kazım büfede muzlu süt gibi.şimdiden teşekkürler.:queen::queen::queen:

hayırlı akşamlar.abi geziye gelmiş olsam canın sagolsun diyecem ama geziye malesef gelemiyorum.hem çalışıyorum hemde cocukları bırakacak kimse yok ikisi bir arada oldu ondan dolayı senin cuzdanı yanına al istersen gerçi sen sponsor bulursun yav bundan eminim :mrgreen::mrgreen:

Artık kimse bu numaralrını yutmuyor adaşım :mrgreen:, onun için sen cüzdanını al, bak sende motor aldın senden kuyruk muyruk doğrult diyormuyuz, ama illada doğrulatacam, yarin sabah ciger ısmarlıyacam diyorsan Hayır demem :p

herkese iyi akşamlar sabah galiba kazımbüfe diye biliyorum.buluşmak üzere.

:rendeer: İYİ AKŞAMLAR SEVGİLİ ARKADAŞLARIM :rendeer:

Yarın kısmet olursa saat 8/00 de kazım büfede görüşmek üzere.

benim için farketmez 12 den sonrada yagsa öncede yagsa giden varsa ben giderim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar