[Adana - MT]

ahmetcim hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız güle güle kullan yeni makinanı. en sonunda bir cruiser makina daha oldu.

deri ceket, deri pantolon, harley davidson botlar, siyah bandana. yanlız motoru da siyaha boyamamız lazım işte o zaman karizma tavana vurur ahmette.

aynı şeyleri düşünüyorum ahmetcim.kazasız sürüşler dilerim.kuyruk işini unutma caniimmm

günaydın herkese
geçte olsa günaydın hocam, hoşgeldin :)
Selam Arkadaslar Sıteye Yenı Uye Oldum Umarım Sızlerle ıyı Seyler Paylasırız Her Zaman Bır Motor Klubune Uye Olmak ıstemısımdır Ama Motorum 125cc Oldugu ıcın Aslında Kendı Sınıfımı Kucuk Goruyorum Herkeze Selamlar

rahat ol, karşılıklı sevgi saygının cc si yok :) :wiinkk:

SENCERİN ZİYARETİ
ve cuma günü hem ziyaret hem ticaret diyip, kask için yola çıkıp bizi ziyaret etmeyi ihmal etmeyen sencerimli resimlerimiz

resmi toplanma merkezlerimizden biri olan ılgaz terazideyiz

kaynanası nede seviyormuş, adam fırında tavuğun üstüne damladı :mrgreen: afiyet olsun :rendeer:

diğer toplanma merkezimiz mustafa abimin SEL GARAJ dayız

hoşgeldin, iyiki geldin sencerim herzaman bekleriz:cat:

Son düzenleme:
hayırlı ugurlu olsun ahmet kardeşim allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin

gürsel kardeş, işiniz gücünüz yemek :mrgreen: başka yapacağınız iş yokmu :p yanlış görmediysem Bora yine ekmek arası sucukmu yiyor :silent::p

Son düzenleme:
gürsel kardeş, işiniz gücünüz yemek :mrgreen: başka yapacağınız iş yokmu :p yanlış görmediysem Bora yine ekmek arası sucukmu yiyor :p

yok abi varsa yoksa obidik göbek :queen:
hepsi bir yanada sen bu saatte mt de ne arıyorsun onu anlamadım :silent:.ilk defa bu saatte online görüyorum seni, hayırdır kafana taşmı düştü :p :cherry:
yok ağam ne sucuğu adama özel kebap geldi, tavuk yemeğinide beğenmedi.ne ilginç bir yapı yav:silent: adam tavuk sevmiyor, balık sevmiyor, bari vejeteryan olsa anlayacağım :mrgreen: ilginç vallahi

Son düzenleme:
yok abi varsa yoksa obidik göbek :queen:
hepsi bir yanada sen bu saatte mt de ne arıyorsun onu anlamadım :silent:.ilk defa bu saatte online görüyorum seni, hayırdır kafana taşmı düştü :p :cherry:
yok ağam ne sucuğu adama özel kebap geldi, tavuk yemeğinide beğenmedi.ne ilginç bir yapı yav:silent: adam tavuk sevmiyor, balık sevmiyor, bari vejeteryan olsa anlayacağım :mrgreen: ilginç vallahi

internetin hızını test ediyordum, girmişken iki laf atim dedim :p:p:p

yok bu defa acılı adana götürüyorum.:queen::queen::queen:

kulaklarıma inanamıyom :queen::queen::queen:

ıhı endurocum abimde gelmiş :king:

endurocu kim yaw :silent:

Son düzenleme:
1 - internetin hızını test ediyordum, girmişken iki laf atim dedim :p:p:p
2 - endurocu kim yaw :silent:

1 - senin internetin yavaş hocam, ben sana söyleyim :) sen istediğin kadar test et, sonuç roket çıksın, hikaye :farao: ben gördüğümü kullandığımı bilirim.ad-aware yi birkaç kez çalıştır.pc yi kapatıp açtığında yine bulur, yavaşlığın sebebi spammı adwaremi ne diyorlar onlar.en iyi ad-aware ile temizlersin.en son formatı ne zaman attın:silent:
2 - endurocu : cengizim abim :mrgreen:

erkende kalkmadım ama ilk diyen ben olayım :)
GÜNAYDIIIIIIIIIIINN

Son düzenleme:
Günaydınlar...:cherry:

1 - senin internetin yavaş hocam, ben sana söyleyim :) sen istediğin kadar test et, sonuç roket çıksın, hikaye :farao: ben gördüğümü kullandığımı bilirim.ad-aware yi birkaç kez çalıştır.pc yi kapatıp açtığında yine bulur, yavaşlığın sebebi spammı adwaremi ne diyorlar onlar.en iyi ad-aware ile temizlersin.en son formatı ne zaman attın:silent:

Akşam format çektim, azda olsa hızlandı ama diğer ad-aware ve kasperski proğramları yüklemedim. sadece senin verdiğin şemsiyeli antivirüsü yükledim :mrgreen: hızı şimdilik iyi :cat:

gunaydın adana mt

geçenlerde senin motoru Tanerin orda gördüm birileri test ediyordu :wiinkk: motorunu satınmı :silent:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm millet bir gün girmedim neler olmuş,hemen ekleyeyim herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Ahmetim tekrardan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan,

Muzafferim sen beni beğenmiyormusun endurocu olarak başka kim var endurocu

Bundan sonra gezileri mustafa abinin orası ve çelik gürselin tükanı olarak ayarlayalım yol yapmak isteyen otobandan gelir oraya:mrgreen:

Tayfuncum ahmetin motoruna çan çin çon deme,sonuçta iki teker herkesin gücünün yettiğidir,::yanliss:

Bu arada hondayı sattım 3000 e gitti,üzüldüm ama malesef kriz bizi teğet geçmedi boylamasına geçti biraz delik kapattık maviyide satarsam kara deliği kapatıcam bende tayfunun dediği gibi çan çin çon alıcam

slm millet bir gün girmedim neler olmuş,hemen ekleyeyim herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Bundan sonra gezileri mustafa abinin orası ve çelik gürselin tükanı olarak ayarlayalım yol yapmak isteyen otobandan gelir oraya:mrgreen:

Tayfuncum ahmetin motoruna çan çin çon deme,sonuçta iki teker herkesin gücünün yettiğidir,::yanliss:

Bu arada hondayı sattım 3000 e gitti,üzüldüm ama malesef kriz bizi teğet geçmedi boylamasına geçti biraz delik kapattık maviyide satarsam kara deliği kapatıcam bende tayfunun dediği gibi çan çin çon alıcam

Hayırlı olsun diyelim :cat: Mavi Suziyide satarsan tam olacak. Artık güzel bir çinli yakışır sana :bounce:

hayırlı olsun cengiz abi. ama şöyle düşün önceki motoru 3000 e satamazdın. yine kardasın. ayrıyetten çinli deyip geçmeyin. düzgün kullanıldığında kötü motor yoktur kanımca.

hayırlı,uğurlu olsun ahmetciğim,kazasız belasız kullanman dileğimle.

hoşgeldin,bizde cc.sorun değil,rahat ol.

çok mersi abi

@ahmetnr Hayırlı olsun Ahmet'im. Allah kazadan beladan korusun. Kutlama amaçlı hafta sonuna bir gezi yapalım.

daha onümüzde nice kmler var hasancım gezi nedir çanakkale düşünüyorum bu defa

Ahmet hayırlı olsun güle güle bin. beraber binelim... :p

sağol murat seninde hayırlı olsun yeni motorları birbirleriyle tanıştıralım bir ara

aynı şeyleri düşünüyorum ahmetcim.kazasız sürüşler dilerim.kuyruk işini unutma caniimmm

sağol abi krizden çıkalım kuyruk kolay

hayırlı ugurlu olsun ahmet kardeşim allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin

sağol osman kardeş

teşekkür ederim abi selamlar

bugün saha içerisinde biraz turladım farklı bir havası oturuşu duruşu baya hoşuma gitti doğrusu umarım yakıt konusundada bizi üzmez fazla

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar