ahmetcim hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız güle güle kullan yeni makinanı. en sonunda bir cruiser makina daha oldu.
deri ceket, deri pantolon, harley davidson botlar, siyah bandana. yanlız motoru da siyaha boyamamız lazım işte o zaman karizma tavana vurur ahmette.
geçte olsa günaydın hocam, hoşgeldingünaydın herkese
Selam Arkadaslar Sıteye Yenı Uye Oldum Umarım Sızlerle ıyı Seyler Paylasırız Her Zaman Bır Motor Klubune Uye Olmak ıstemısımdır Ama Motorum 125cc Oldugu ıcın Aslında Kendı Sınıfımı Kucuk Goruyorum Herkeze Selamlar

gürsel kardeş, işiniz gücünüz yemek :mrgreen: başka yapacağınız iş yokmuyanlış görmediysem Bora yine ekmek arası sucukmu yiyor
![]()
yanlış görmediysem Bora yine ekmek arası sucukmu yiyor :silent:![]()
yok abi varsa yoksa obidik göbek :queen:
hepsi bir yanada sen bu saatte mt de ne arıyorsun onu anlamadım :silent:.ilk defa bu saatte online görüyorum seni, hayırdır kafana taşmı düştü:cherry:
yok ağam ne sucuğu adama özel kebap geldi, tavuk yemeğinide beğenmedi.ne ilginç bir yapı yav:silent: adam tavuk sevmiyor, balık sevmiyor, bari vejeteryan olsa anlayacağım :mrgreen: ilginç vallahi
yok bu defa acılı adana götürüyorum.:queen::queen::queen:
ıhı endurocum abimde gelmiş :king:
1 - internetin hızını test ediyordum, girmişken iki laf atim dedim
2 - endurocu kim yaw :silent:
1 - senin internetin yavaş hocam, ben sana söyleyimsen istediğin kadar test et, sonuç roket çıksın, hikaye :farao: ben gördüğümü kullandığımı bilirim.ad-aware yi birkaç kez çalıştır.pc yi kapatıp açtığında yine bulur, yavaşlığın sebebi spammı adwaremi ne diyorlar onlar.en iyi ad-aware ile temizlersin.en son formatı ne zaman attın:silent:
gunaydın adana mt
slm millet bir gün girmedim neler olmuş,hemen ekleyeyim herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Ahmetim tekrardan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan,
Muzafferim sen beni beğenmiyormusun endurocu olarak başka kim var endurocu
Bundan sonra gezileri mustafa abinin orası ve çelik gürselin tükanı olarak ayarlayalım yol yapmak isteyen otobandan gelir oraya:mrgreen:
Tayfuncum ahmetin motoruna çan çin çon deme,sonuçta iki teker herkesin gücünün yettiğidir,::yanliss:
Bu arada hondayı sattım 3000 e gitti,üzüldüm ama malesef kriz bizi teğet geçmedi boylamasına geçti biraz delik kapattık maviyide satarsam kara deliği kapatıcam bende tayfunun dediği gibi çan çin çon alıcam
slm millet bir gün girmedim neler olmuş,hemen ekleyeyim herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Muzafferim sen beni beğenmiyormusun endurocu olarak başka kim var endurocu
Bundan sonra gezileri mustafa abinin orası ve çelik gürselin tükanı olarak ayarlayalım yol yapmak isteyen otobandan gelir oraya:mrgreen:
Tayfuncum ahmetin motoruna çan çin çon deme,sonuçta iki teker herkesin gücünün yettiğidir,::yanliss:
Bu arada hondayı sattım 3000 e gitti,üzüldüm ama malesef kriz bizi teğet geçmedi boylamasına geçti biraz delik kapattık maviyide satarsam kara deliği kapatıcam bende tayfunun dediği gibi çan çin çon alıcam
hayırlı olsun cengiz abi. ama şöyle düşün önceki motoru 3000 e satamazdın. yine kardasın. ayrıyetten çinli deyip geçmeyin. düzgün kullanıldığında kötü motor yoktur kanımca.
hayırlı,uğurlu olsun ahmetciğim,kazasız belasız kullanman dileğimle.
hoşgeldin,bizde cc.sorun değil,rahat ol.
@ahmetnr Hayırlı olsun Ahmet'im. Allah kazadan beladan korusun. Kutlama amaçlı hafta sonuna bir gezi yapalım.
Ahmet hayırlı olsun güle güle bin. beraber binelim...![]()
aynı şeyleri düşünüyorum ahmetcim.kazasız sürüşler dilerim.kuyruk işini unutma caniimmm
hayırlı ugurlu olsun ahmet kardeşim allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin