[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
ahmet kardeş,sana dün özelden msj attım ama sanırım görmedin.ne zaman geleyim?

Günaydın...

@vasox Vayy Murat gelmiş. Ne zamandır görünmüyordun. Nasılsın? İyimisin?

arkadaşlar selam yaklaşı bir hafta önce muzaffer abinin ele geçidiği resimler de son durum ok

hayırlı osun ahmetnr diyebilirsiniz krizden dolayı böyle bir tedbir gereği duyulmuştur ilgilenenlere duyrulur

34o3khf.jpg

5of2wi.jpg
[/QUOTE]

Ahmet, şimdiden hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin :rendeer: Artık kuyruğunu gönlünce doğrultursun :mrgreen:

Selam

Selam Arkadaslar Sıteye Yenı Uye Oldum Umarım Sızlerle ıyı Seyler Paylasırız Her Zaman Bır Motor Klubune Uye Olmak ıstemısımdır Ama Motorum 125cc Oldugu ıcın Aslında Kendı Sınıfımı Kucuk Goruyorum Herkeze Selamlar

ahmetcim hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız güle güle kullan yeni makinanı. en sonunda bir cruiser makina daha oldu.

Ahmet hayırlı olsun, deri ceket mi giyecen artık

deri ceket, deri pantolon, harley davidson botlar, siyah bandana. yanlız motoru da siyaha boyamamız lazım işte o zaman karizma tavana vurur ahmette.

Son düzenleme:
Ahmet, şimdiden hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin :rendeer: Artık kuyruğunu gönlünce doğrultursun :mrgreen:

teşekkür ederim muzaffer abi gezilerde artık sana 200kmde eşlik edecek başkalarını bulursun

hayırlı olsun çin,çan,çünin ahmet:mrgreen:

tayfun teşekkürler ama bu türk malı çan çin değil selamlar

Ahmet hayırlı olsun, deri ceket mi giyecen artık

teşekkür ederim abicim
kampanya bekliyorum ceket için başlasın hemen alırım bir tane

Selam Arkadaslar Sıteye Yenı Uye Oldum Umarım Sızlerle ıyı Seyler Paylasırız Her Zaman Bır Motor Klubune Uye Olmak ıstemısımdır Ama Motorum 125cc Oldugu ıcın Aslında Kendı Sınıfımı Kucuk Goruyorum Herkeze Selamlar

kardeş hoşgeldin kardeş 125 cc sınır zaten kurtardın sen selamlar

ahmetcim hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız güle güle kullan yeni makinanı. en sonunda bir cruiser makina daha oldu.

haluk hocam cruiser olarak seni tek gördüm eşlik etmek istedim tamamen duygusal selamlar

Adana İl Temsilcisi
hayırlı,uğurlu olsun ahmetciğim,kazasız belasız kullanman dileğimle.

hoşgeldin,bizde cc.sorun değil,rahat ol.

Son düzenleme:
@ahmetnr Hayırlı olsun Ahmet'im. Allah kazadan beladan korusun. Kutlama amaçlı hafta sonuna bir gezi yapalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar