Herşeyim hayırlısı güzel dostum.allah gönlüne göre versin.sen herşeyin en güzeline layıksın.ALINMAYIN sizlerde herşeyin en güzeline layıksınız güzel arkadaşlarım.slm millet bir gün girmedim neler olmuş,hemen ekleyeyim herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Ahmetim tekrardan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan,
Muzafferim sen beni beğenmiyormusun endurocu olarak başka kim var endurocu
Bundan sonra gezileri mustafa abinin orası ve çelik gürselin tükanı olarak ayarlayalım yol yapmak isteyen otobandan gelir oraya:mrgreen:
Tayfuncum ahmetin motoruna çan çin çon deme,sonuçta iki teker herkesin gücünün yettiğidir,::yanliss:
Bu arada hondayı sattım 3000 e gitti,üzüldüm ama malesef kriz bizi teğet geçmedi boylamasına geçti biraz delik kapattık maviyide satarsam kara deliği kapatıcam bende tayfunun dediği gibi çan çin çon alıcam
O zaman kötü kullanıcı vardır :mrgreen:
hayırlı,uğurlu olsun ahmetciğim,kazasız belasız kullanman dileğimle.
hoşgeldin,bizde cc.sorun değil,rahat ol.
Ahmedim yeni motorun hayırlı olsun. güle güle kullan tekerin daima düz bassın.![]()
herkese iyi geceler,ben yatar
Ahmet motorun hayırlı olsun. Güle güle bin. Selamlar.
Ahmet motorun hayırlı olsun, tekerin düz bassın, demirin asfalt görmesin...
Ahmedim yeni motorun hayırlı olsun. güle güle kullan tekerin daima düz bassın.![]()
Günaydın arkadaşlar.
Ahmet yeni motorun hayırlı olsun,Kazasız,belasız,güle güle kullan
ahmetim motorun hayirli ugurlu olsun allah kaza bela gostermesin.
ahmet kardeş motorun hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun.arkadaşlar akşam malumunuz üzere toplanıyoruz.çaylar herzamanki gibi hazır olcak.karnı aç gelecek olan arkadaşlarımız varsa haber verinizki bişeyler hazırlayalım.fazer muzoya telle bildiriniz.teşekkürler akşam görüşmek üzere herkese hayırlı işler.
Akşam ben de gelemiyeceğim.
İyi hoş gelsemde iletişim kuracak kadar sesim çıkmıyor, başka türlü de iletişim kuramıyorum. Sağolsun Ahmet'im bir yol keşfetti telefon için ama karşılıklı olunca işlemez :salut: