[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
b.cengizim,hondayı sattığına ve biraz olsun rahatladığına sevindim.darısı diğerine.hayırlısı olsun kardeş.

slm millet bir gün girmedim neler olmuş,hemen ekleyeyim herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Ahmetim tekrardan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan,

Muzafferim sen beni beğenmiyormusun endurocu olarak başka kim var endurocu

Bundan sonra gezileri mustafa abinin orası ve çelik gürselin tükanı olarak ayarlayalım yol yapmak isteyen otobandan gelir oraya:mrgreen:

Tayfuncum ahmetin motoruna çan çin çon deme,sonuçta iki teker herkesin gücünün yettiğidir,::yanliss:

Bu arada hondayı sattım 3000 e gitti,üzüldüm ama malesef kriz bizi teğet geçmedi boylamasına geçti biraz delik kapattık maviyide satarsam kara deliği kapatıcam bende tayfunun dediği gibi çan çin çon alıcam
Herşeyim hayırlısı güzel dostum.allah gönlüne göre versin.sen herşeyin en güzeline layıksın.ALINMAYIN sizlerde herşeyin en güzeline layıksınız güzel arkadaşlarım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar,iyi niyetlerinizden dolayı teşekkür ederim,

halukçum doğru söylüyorsun 2000 tl ye bile alıcı çıkmadı,işin ilginç yanı bir gün önce aksaraydan biri ile 4100 tl ye anlaştım izzet ustayada haber vermedim bir gün sonra evde oturuyorken ahmette vadrı cengizde izzet usta geldi abi motoru 3000 e verdim dedi hatta kapora bile aldım dedi bende iyi dedim aksaraydaki adama satıldı dedim,herşeyde bir hayır vardır derler,sağlık olsun suziyide tüp bebek için satıcam yoksa aygırımdan memnunun akkumda tek kumda gezen ve gömülen suziydi:p nice endurolar gördük hep asfaltçı,tatlı su motorcusu:mrgreen:

Muzaffer abi sana ayrıca iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim allah herşeyi gönlüne göre versin

hayırlı,uğurlu olsun ahmetciğim,kazasız belasız kullanman dileğimle.

hoşgeldin,bizde cc.sorun değil,rahat ol.

tesekkur ederım ımkanlar ne tıcesınde sızlerın aktıvıtelerıne katılmak ısterım:cat:

selam arkadaslar benım bır tane honda cg125 motorsıkletım var 2005 model satmayı dusunuyorum ılgılenen varsa ılan lınkı altta tesekkur ederım

http://www.sahibinden.com/bakmadan_gecme_uzulursun-10WQQaXQQ10893055WQQpXQQdisplayitem

honda cbf 150 ılede takas olur ıstedıgım motor

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi geceler,ben yatar

@muzaffer68 ; format işini iyi etmişsin, çünkü kurduğumuz her program, oyun windowsun içine kalıcı bir uzantı atıyor.bunlarda zamanla pc yi yavaşlatıyor:cat:.

@fevri; murat motorun hayırlı olsun, resim bekliyordum, endamını görelim hayırlayalım diyordum ama resim gelmeyecek gibi :mrgreen: hayırlı olsun nice sorunsuz km lere :rendeer:

@ahmetnr;motorun hayırlı olsun ahmet, senin olan en iyisidir:cat: ama benzini biraz yakacağını düşünüyorum(600 lük kadar deyilsede 500 lük kadar)

@cengizim abim iyi olmuş satıldığı, kardasın bence, jinlunu o miktara veremezdek sanırım, darısı maviye :)

Ahmedim yeni motorun hayırlı olsun. güle güle kullan tekerin daima düz bassın.:)

tekerleğin diyecektin herhalde adaşım :cherry:

herkese iyi geceler,ben yatar

oturuyorduk nereye kaçıyon :queen:

Ahmet motorun hayırlı olsun. Güle güle bin. Selamlar.

teşekkür ederim veys hocam artık gezilerde görüşmek dileğiyle

Ahmet motorun hayırlı olsun, tekerin düz bassın, demirin asfalt görmesin...

gökhan hocam çok teşekkürler

Ahmedim yeni motorun hayırlı olsun. güle güle kullan tekerin daima düz bassın.:)

gürsel abi teşekkürler gezilerde görüşmek üzere

Günaydın arkadaşlar.
Ahmet yeni motorun hayırlı olsun,Kazasız,belasız,güle güle kullan

ahmet kardeş motorun hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun.arkadaşlar akşam malumunuz üzere toplanıyoruz.çaylar herzamanki gibi hazır olcak.karnı aç gelecek olan arkadaşlarımız varsa haber verinizki bişeyler hazırlayalım.fazer muzoya telle bildiriniz.teşekkürler akşam görüşmek üzere herkese hayırlı işler.

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,akşama toplantıya geliyorum.hepinizi özledim.iki haftadır,cenaze,hastalarla uğraşmaktan canım çıktı.iki lafın belini kırarız.:queen:

Son düzenleme:
ahmetim motorun hayirli ugurlu olsun allah kaza bela gostermesin.

SAĞOLASIN FUAT USTA

ahmet kardeş motorun hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun.arkadaşlar akşam malumunuz üzere toplanıyoruz.çaylar herzamanki gibi hazır olcak.karnı aç gelecek olan arkadaşlarımız varsa haber verinizki bişeyler hazırlayalım.fazer muzoya telle bildiriniz.teşekkürler akşam görüşmek üzere herkese hayırlı işler.

SAĞOL ABİ TEŞEKKÜRLER AKŞAM BEN YOKUM AMA BİLGİNİZ OLSUN

Akşam ben de gelemiyeceğim.

İyi hoş gelsemde iletişim kuracak kadar sesim çıkmıyor, başka türlü de iletişim kuramıyorum. Sağolsun Ahmet'im bir yol keşfetti telefon için ama karşılıklı olunca işlemez :salut:

Akşam ben de gelemiyeceğim.

İyi hoş gelsemde iletişim kuracak kadar sesim çıkmıyor, başka türlü de iletişim kuramıyorum. Sağolsun Ahmet'im bir yol keşfetti telefon için ama karşılıklı olunca işlemez :salut:

çiğerim bakardık bir çaresine geçmiş olsun. öpeyim de geçsin istersen.

@demirgürsel yazdıklarını okuyorum ona göre sen kimin motoruna çakma diyon bakiim. alırım anahtarını haaa.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar