[Adana - MT]

Günaydın arkedeşler....:mrgreen:

Haluk hocam, çantalar bi harika gözüküyor :cat::cat::cat:
Fuat kardeş, sanada büyük geçmiş olsun :rendeer: pazara iyileşirsin inşallah

günaydın herkeşe :)

kardeşim sizde sinemaya gidecek başka gün bulamadınız mı?biliyorsunuz her çarşamba toplantıvar.siz sinemaya ucuza gideceksiniz diye uykusuz kalmak revamı?ondan sonra birliktelik filan ayıptır...bende gurup yoplantısı yerine sinemayı tercih edenleri kınıyorum.:farao::queen:

abi biz çarşamba gitmedik ki sinemeya dün gittik yanlış bilgi almışsın :):)

Pazar günki gezimiz için sucuk yapalım diyorum katılan el ve ayaklarını kaldırsın :mrgreen:
Ona göre ne kadar sucuk alacağımızı bilelim :silent:

Sucuk yapılacak yer ve mekanı demirgürsel ayarlıyor :cat:

ne sucuğu be kardeşim içimiz dışımız sucuk oldu bire ben tavuk yiyecem varmı itirazı olan:pr:

Fuat geçmiş olsun.CUMARTESİ Mustafa ya lazımsın. Malum sıkılacak civataları var.Darılır sonra.

Toplantıya katılamayan arkadaşlarımızın hepsini özledik. Bilerek olduğunu zanetmiyorum. Aramızda görmek istiyoruz.

Son düzenleme:
selam arkadaşalar :rendeer:
bu hafta gezimizi mersin tarafına olacaktır.planımız otoban üzerinden en son çeşmeliden çıkıp kızkalesini geçince akkum beldesine gitmek.oradaki geçireceğimiz zamana göre oradan narlıkuyu, yapraklıkoy, susanoğlu, hatta silifkeye kadar kıyıboyu gezebiliriz.günün kısalığıda göze alınırsa ona göre davranılır.
yemek olayını orada hazırlık yaptıracağız.buraya neyle beslenmek istediğinizi yazarsanız :mrgreen: ona göre hazırlık yaptırılır.sucuk isteyenler için buradan temin edeceğim :cat: .balık yada tavuk için orada hazırlık yaptırılacak.karataşta yaptığımız gibi kendimiz yapacağız.orada mangalımız hazır
listeyi güncelleyelim :cat:

KATILIM LİSTEMİZ
1-demirgursel+eşim
2-çelikgürsel+eşi
3-muzaffer1968+eşi
4-fazerr+ ?
5-adanalı+ ?
6-haluka28+ ?
7-M.özbayrak+eşi
8-turgayçincan+ ?
9-azgurbuz
10-gökhand
11- ???????????
BULUŞMA YERİMİZ
mersin tarafı mola tesisleri
saat:09:00 hareket 09:30

Son düzenleme:
selam arkadaşalar :rendeer:
bu hafta gezimizi mersin tarafına olacaktır.planımız otoban üzerinden en son çeşmeliden çıkıp kızkalesini geçince akkum beldesine gitmek.oradaki geçireceğimiz zamana göre oradan narlıkuyu, yapraklıkoy, susanoğlu, hatta silifkeye kadar kıyıboyu gezebiliriz.günün kısalığıda göze alınırsa ona göre davranılır.
yemek olayını orada hazırlık yaptıracağız.buraya neyle beslenmek istediğinizi yazarsanız :mrgreen: ona göre hazırlık yaptırılır.sucuk isteyenler için buradan temin edeceğim :cat: .balık yada tavuk için orada hazırlık yaptırılacak.
listeyi güncelleyelim :cat:

KATILIM LİSTEMİZ
1-demirgursel+eşim
2-çelikgürsel+eşi
3-muzaffer1968+eşi
4-fazerr+ ?
5-adanalı+ ?
6-haluka28+ ?
7-mustafaözbayrak+eşi
8-turgaycincan+ ?
9- ???????????
BULUŞMA YERİMİZ
mersin tarafı mola tesisleri
saat:09:00 hareket 09:30

Gürsel pişirme işi bize ait değilmi :silent: :cat:

ben pirzola yiyeceğim .menüde varmı kardeşim:queen:yada hindi kanadı iri olsun

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir çıkabilsem karınca bile yerimde çıkamıyorum,

Adana İl Temsilcisi
ben ve kızım sucuk istiyoruz.
-d.gürsel,şu senin AKKUM'daki,bahsettiğin yeremi gidilecek?

Sevgili arkadaşlar hepinize selam.Bu haftaki gezide benim tercihim balık ilgili arkadaşlara duyurulur.Fuat kardeş ve Hasan kardeş sizlerede geçmiş olsun Allah tez günde görmemişe döndersin,Fuat'cığım eğer rahatsızsan Cumartesi ben gelemem diyorsan bana bildirki ben başımın çaresine bakayım zira ben arkadaşlarımı yolda bulmadım onlar benim için kıymetli gerekli bakımı yaptırmadan uzun yola çıkarmam mümkün değil gereken ilgiyi göstereceğinden eminim iyi günler.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar