[Adana - MT]

adanalı kardeşim. ümit zaten geliyor listemi bi kontrol etsenize bireeee.cengizler afiyeeettttt olsun yarasınnnn

selam arkadaşalar :rendeer:
bu hafta gezimizi mersin tarafına olacaktır.planımız otoban üzerinden en son çeşmeliden çıkıp kızkalesini geçince akkum beldesine gitmek.oradaki geçireceğimiz zamana göre oradan narlıkuyu, yapraklıkoy, susanoğlu, hatta silifkeye kadar kıyıboyu gezebiliriz.günün kısalığıda göze alınırsa ona göre davranılır.
yemek olayını orada hazırlık yaptıracağız.buraya neyle beslenmek istediğinizi yazarsanız :mrgreen: ona göre hazırlık yaptırılır.sucuk isteyenler için buradan temin edeceğim :cat: .balık yada tavuk için orada hazırlık yaptırılacak.karataşta yaptığımız gibi kendimiz yapacağız.orada mangalımız hazır
listeyi güncelleyelim :cat:

KATILIM LİSTEMİZ
1-demirgursel+eşim
2-çelikgürsel+eşi
3-muzaffer1968+eşi
4-fazerr+ ?
5-adanalı+ ?
6-haluka28+ ?
7-M.özbayrak+eşi
8-turgayçincan+ ?
9-azgurbuz
10-gökhand
11-barbudos+ ?
12-zion1+01esintisi
13-endurocu01+eşi
14-simyacı+ ???
15-osmx+ ?
16-?????????
BULUŞMA YERİMİZ
mersin tarafı mola tesisleri
saat:09:00 hareket 09:30
bu arada genel istek üzerine balık alınacak, ayrıca sucuk isteyen için alınacak.kesin ne istediğini herkes yazsın

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
selam arkadaşalar :rendeer:
bu hafta gezimizi mersin tarafına olacaktır.planımız otoban üzerinden en son çeşmeliden çıkıp kızkalesini geçince akkum beldesine gitmek.oradaki geçireceğimiz zamana göre oradan narlıkuyu, yapraklıkoy, susanoğlu, hatta silifkeye kadar kıyıboyu gezebiliriz.günün kısalığıda göze alınırsa ona göre davranılır.
yemek olayını orada hazırlık yaptıracağız.buraya neyle beslenmek istediğinizi yazarsanız :mrgreen: ona göre hazırlık yaptırılır.sucuk isteyenler için buradan temin edeceğim :cat: .balık yada tavuk için orada hazırlık yaptırılacak.karataşta yaptığımız gibi kendimiz yapacağız.orada mangalımız hazır
listeyi güncelleyelim :cat:

KATILIM LİSTEMİZ
1-demirgursel+eşim
2-çelikgürsel+eşi
3-muzaffer1968+eşi
4-fazerr+ ?
5-adanalı+ kızı (sucuk)
6-haluka28+ ?
7-M.özbayrak+eşi
8-turgayçincan+ ?
9-azgurbuz
10-gökhand
11-barbudos+ ?
12-zion1+01esintisi
13-endurocu01+eşi
14-??????????
BULUŞMA YERİMİZ
mersin tarafı mola tesisleri
saat:09:00 hareket 09:30
bu arada genel istek üzerine balık alınacak, ayrıca sucuk isteyen için alınacak

ben yazdım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi geceler kanımca herkes uyumuş,biz sucuk diyecektim demir gürsele ama sanırım işe gitti neyse,bir mokluk çıkmazsa pazara görüşürüz

cümleten iyi geceler:rendeer:
iş güç koşturmaktan gece kuşu olduk %99,5 varım allahtan bi mani çıkmazsa sucukçular safındayım..

ya mustafa abicim,muzo adaşım allah sizin dilinize kimseyi düşürmesin....neolur kardeşim vida dediğin gevşer,gevşeyen vidayıda sıkmak insanlarda kas yapar.bak benim kaslarım vida sıkmaktan badici gibi oldum ne haberrr:queen:ayıptır ya adamla ne ugraşıyonuz isterseniz benle uğraşın bırakın artık şu vidaları birazda lokmalardan bahsedin ben bu GEZİMİZDE herkes yiyeceğini beraberinde getirsin diyorum ben öyle yapacamam haberiniz olsun .SEFER TASIMI alacam, tatlıya varıncaya kadar:queen::queen::queen:HATTA ÇAY TERMOSUMU BİLEM GETİRECEM YANLIZ LÜTFEN OTLANMA OLAYI OLMASIN ÇÜNKİ SEVMEM BÖYLE ŞEYLERDEN HİÇ HOŞLANMAM ONA GÖRE:bounce:

Nargilede getirecenmi :silent:

iyi geceler kanımca herkes uyumuş,biz sucuk diyecektim demir gürsele ama sanırım işe gitti neyse,bir mokluk çıkmazsa pazara görüşürüz
burdayım sizin için işede gitmedim :p okey abi
cümleten iyi geceler:rendeer:
iş güç koşturmaktan gece kuşu olduk %99,5 varım allahtan bi mani çıkmazsa sucukçular safındayım..
tamam osmanım :cat:
Nargilede getirecenmi :silent:

ne nargilesi hocam.YASSAK :queen:

Merhaba Adana MT. Pazar günü katılmak istiyorum ama bildiğiniz üzere 4 tekere mahkumum. Sanırım dayanamayıp arabayla geleceğim. Yanına fazla eşya (mangal, kömür, nargile, tavuk, sucuk, kuzu, koyun, koç vs...) almak isteyen arkadaşlar ellerini korkak alıştırmasın. Bir sonraki haftaya inşallah bi makina ayarlarımda motorla katılırım geziye.

SUCUKSEVER LİSTESİ
1-bora abiler
2-cengiz abiler
3-osman
4-adaşım gürseller
5-gökhan hocamlar
6-?

BALIKSEVER LİSTESİ
1-demirgurseller
2-mustafa abiler
3-muzafferler
4-muzaffer yıldırım
5-vfr mehmet :mrgreen: motor gitti adı kaldı
6-turgay abi
7-gökhan d em :mrgreen:
8-?

diğer arkadaşlarda tercihine göre alıntı yapıp kendini eklesin listeye ona göre temin edelim:cat:

Son düzenleme:
Gürsel abi Balııııııkkkk :queen:

Abicim balıkları ordan mı alacağız yoksa bizmi tutacağız, ona göre getireyim rat, olta falan :)

Gürsel abi müsade varsa balık istiyorum.

Ben de sucukçuyum...

işte bu yaaaa :queen:
yazalımki ona göre hazırlanalım :cat:

Gürsel abi Balııııııkkkk :queen:

Abicim balıkları ordan mı alacağız yoksa bizmi tutacağız, ona göre getireyim rat, olta falan :)

vallaaa gökhancım bana kalsa tutalım diyeceğim ama bizi beklerse millet aç kalabilir :queen:

Son düzenleme:
konuşmanızı bölücem ama söylemeden yapamıycam ; o kadar özeniyorum ki sizin ekibe.. umarım birgün sizlerle tanışır ve en az bir gezinizde yanınızda yol alabilirim.. inanın her bakışımda resimlerinize maşallah diyorum nazar değmesin diye.. görüşmek ümidiyle.. bol fotoğraflı olsun olurmu merakla bekliyorum :) herkese selamlar.. hoşçakalın..

Arkadaşlar yeni bir fotoğraf makinası aldım. Artık katıldığım gezilerde her anı ölümsüzleştireceğim haberiniz olsun...

Son düzenleme:
konuşmanızı bölücem ama söylemeden yapamıycam ; o kadar özeniyorum ki sizin ekibe.. umarım birgün sizlerle tanışır ve en az bir gezinizde yanınızda yol alabilirim.. inanın her bakışımda resimlerinize maşallah diyorum nazar değmesin diye.. görüşmek ümidiyle.. bol fotoğraflı olsun olurmu merakla bekliyorum :) herkese selamlar.. hoşçakalın..

İşte bu sitenin sağladığı en büyük güzelliklerden biri bu :cat:

Hocam sanırım Balıkesir'lisiniz ve Kocaeli'nde görev yapıyorsunuz bu gün sınıfınızda yaptıgınız Boya/eylence işini gördüm burda, çok sevindim çok hoşuma gitti, bende İzmitliyim Adana'da çalışıyorum, yukarda da belirttiğiniz üzere sizde bizim gerçekleştirdiğimiz gezilerden ve onun yazılarını okumaktan zevk alıyorsunuz, ve tüm bu duygularımızı hislerimizi burda rahatça paylaşabiliyoruz, ne güzel bi paylaşım ortamı burası yaaa :cat:

ben şuan gebze darıcadayım.. öğretmenim burada.. yazları ayvalıktayım.. eğer istanbulada geçecekseniz ve darıca eskihisar güzergah üzerindeyse çok sevinirim.. gökhand çok güzel dedin bunu.. ben liseden beri bu kadar samimi bir ortamla güzel arkadaşlarla karşılaşmadım.. iyiki var m.t... aslında adana gurubuna bu yaz bir ayvalık gezisi yakışır diye düşünüyorum :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar