[Adana - MT]

Sevgili arkadaşlar hepinize selam.Bu haftaki gezide benim tercihim balık ilgili arkadaşlara duyurulur.Fuat kardeş ve Hasan kardeş sizlerede geçmiş olsun Allah tez günde görmemişe döndersin,Fuat'cığım eğer rahatsızsan Cumartesi ben gelemem diyorsan bana bildirki ben başımın çaresine bakayım zira ben arkadaşlarımı yolda bulmadım onlar benim için kıymetli gerekli bakımı yaptırmadan uzun yola çıkarmam mümkün değil gereken ilgiyi göstereceğinden eminim iyi günler.:bounce:

Kıymetli Musatafa abi, bu işlerin uzmanı olarak sana bir şey danışmak istiyorum:pale:
Benim motosikletim HONDA, pazar günü sucuk yemeğe gideceğiz, acaba gevşeyen cıvataları varmıdır, kontrol etmem gerektirimi :silent:
NOT: Bu sorunun cevabından tüm Japon motosikletliler faydalanabilir :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mustafa abi çok titiz ve dikkatli gördüm seni,

gidemesekde,göremesekte resimlerle avunuruz manzara çoook güzel burası neresimi NARLIKUYU

Muzaffer senin bu soruyu yöneltmeni,yıllardır kullandığın motoruna rağmen sormanı şiddetle yadırgıyorum zira bu sorunun cevabı sence malum ama yinede benden duymak istiyorsan,söyleyeyim GEVŞEMEZ anlaşıldımı?:bounce:

Muzaffer senin bu soruyu yöneltmeni,yıllardır kullandığın motoruna rağmen sormanı şiddetle yadırgıyorum zira bu sorunun cevabı sence malum ama yinede benden duymak istiyorsan,söyleyeyim GEVŞEMEZ anlaşıldımı?:bounce:

Sevgili Mustafa abim, bu soruyu bilmeyen kişiler aydınlansın diye sormuştum :mrgreen:
Motosiklet alacak kişiler, bunu dikkate almalarını:cat: şiddetle bu konuya dikkat etsinler, yanılıp diğer ülkelerin motosikletlerini almasınlar :p
Bak, alman malı alıpta kartelin altına sac yaptırmaya çalışanlar var :pr:
Cumartesi günleri vidalarını sıktıranlar var :p
Hafta sonu usta arayan var :queen:
Mesala yani.....

Sevgili arkadaşlar hepinize selam.Bu haftaki gezide benim tercihim balık ilgili arkadaşlara duyurulur.
tamam mustafa abi sen yeterki iste :cat:
Sevgili Mustafa abim, bu soruyu bilmeyen kişiler aydınlansın diye sormuştum :mrgreen:
Motosiklet alacak kişiler, bunu dikkate almalarını:cat: şiddetle bu konuya dikkat etsinler, yanılıp diğer ülkelerin motosikletlerini almasınlar :p
Bak, alman malı alıpta kartelin altına sac yaptırmaya çalışanlar var :pr:
Cumartesi günleri vidalarını sıktıranlar var :p
Hafta sonu usta arayan var :queen:
Mesala yani.....
ya bak şimdi bir daha sevindim HONDA aldığıma :cherry: hondaaa hayat onda :queen:
ben ve kızım sucuk istiyoruz.
-d.gürsel,şu senin AKKUM'daki,bahsettiğin yeremi gidilecek?
tamam bora abi gereği düşünüldü :cat:
evet akkumda bahar pansiyon benim arkadaş, gereken ilgi hazır

Turgay kardeşim hayırlı akşamlar elimde fotoğraf var demekle olmuyor varsa bir belgen onu dosyalayıp kamuoyuna sunarsın demokratik bir şekilde tartışırız.Hepinizi öpüyorum görüşmek üzere.:bounce:

elimde civataları sıkılırken fotografı olan japon var
turgay abi bu japonun ismi f harfiylemi bitiyor :cherry:
Turgay kardeşim hayırlı akşamlar elimde fotoğraf var demekle olmuyor varsa bir belgen onu dosyalayıp kamuoyuna sunarsın demokratik bir şekilde tartışırız.Hepinizi öpüyorum görüşmek üzere.:bounce:

çok haklısın mustafa abicim :cherry: ver coşkuyu ver coşkuyu :queen:

turgay abi bu japonun ismi f harfiylemi bitiyor :cherry:

çok haklısın mustafa abicim :cherry: ver coşkuyu ver coşkuyu :queen:

f harfiyle biten japonun kesinlikle fotosu olamaz :farao:

Doğru söze ne denir ::plus1:: :cat::cat::cat:

Son düzenleme:
pazar günü pırttırıcam gibi allahtan bişey gelmezsse ya molada yada narlıkuyudayız,epinizi çok özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

ya mustafa abicim,muzo adaşım allah sizin dilinize kimseyi düşürmesin....neolur kardeşim vida dediğin gevşer,gevşeyen vidayıda sıkmak insanlarda kas yapar.bak benim kaslarım vida sıkmaktan badici gibi oldum ne haberrr:queen:ayıptır ya adamla ne ugraşıyonuz isterseniz benle uğraşın bırakın artık şu vidaları birazda lokmalardan bahsedin ben bu GEZİMİZDE herkes yiyeceğini beraberinde getirsin diyorum ben öyle yapacamam haberiniz olsun .SEFER TASIMI alacam, tatlıya varıncaya kadar:queen::queen::queen:HATTA ÇAY TERMOSUMU BİLEM GETİRECEM YANLIZ LÜTFEN OTLANMA OLAYI OLMASIN ÇÜNKİ SEVMEM BÖYLE ŞEYLERDEN HİÇ HOŞLANMAM ONA GÖRE:bounce:

BMW'ye dil uzatan çarpılır... Kıskanmayın. Kıskananlar çatlasın... Nazaretme ne olur çalış senin de olur...

Ben varım Pazar'a...

Son düzenleme:
Küçük çenkis şimdi bize geldi biralıyoruz,% 70 gellirim diyor bizde % 70 gelicez diyoruz ee başka ümit ahmet ve osman kaldı onlarda yazarlar merak etmeyin

iyi akşamlar nerde bu millet yaww bir ben bir iso varr
eee napıyon kanka:p

Çalışıyom kanka....:cherry:

iso,k.cengiz,ümit,ahmet,osman nerelerdesiniz?pazar günü varmısınız?

Ben yokum,çizgili picamalarımla yatmayı düşünüyorum....:cherry:

Bora abi bunlar kış uykusuna yatmışlar galiba sesleri solukları hiç çıkmıyor. :queen:

hee.....:p

Küçük çenkis şimdi bize geldi biralıyoruz,% 70 gellirim diyor bizde % 70 gelicez diyoruz ee başka ümit ahmet ve osman kaldı onlarda yazarlar merak etmeyin

Ben adam değilmiyim,beni saymıyon....:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar