Geleceğimizi söylediğim halde bizi beklemeden giden kişi ve kuruluşları esefnen beraber gınıyorum....:farao:
Bende kınıyorum :silent:
Geleceğimizi söylediğim halde bizi beklemeden giden kişi ve kuruluşları esefnen beraber gınıyorum....:farao:
Merhaba arkadaşlar
Osmaniye Emniyet Müdürlüğü 5 Nisan'da bir motosiklet etkinliği düzenlemek istiyor. Bu konuda İl Emniyet Müdürü Halil YILMAZ bey ile görüştüm, bizden destek bekliyorlar. Yapılacak bu etkinlik ile motosiklet güvenliğinin (kask, korumalı kıyafetler) önemi, trafik kurallarına uymanın ve uymamanın fayda ve zararları. Özellikle kask ve korumalı kıyafet kullanımının teşvik edilmesi planlanmakta. Tabi etkinliği biraz daha canlandırma açısından bu buluşmayı biraz da festival havasına kaydırmayı planlıyoruz. Bu konuda Adana MT olarak mutlaka büyük katkımız olacaktır. Dün bu konuda konuşmak için toplantıya gelmek istiyordum ama hem hasta olmam hem de misafirimin gelmesi sebebiyle toplantıya gelemedim. Sizlerden ricam en kısa zamanda bir toplantı yapıp bu etkinlikte neler yapılabilir ve neler yapmalıyız konusunda değerli bilgilerinizi alıp, bu konu hakkında tartışmak istiyorum.
Ayrıca Kadirli grubu da yarın bu konuda toplanıp çalışma yapacaklar. Yakın illerden arkadaşlarımızla bizzat görüşüp durumdan onları da haberdar edeceğim. Özellikle Gaziantep MT, Mersin MT, Hatay MT'nin bize yoğun bir katılımla geleceklerini ümit ediyorum.
Toplantı zamanı hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Hasan Alp iNAN (Makine)
Sizde destek vermesseniz köylü küser zaten....![]()
Köylü ile çocuga çok yüz verirsen başına çıkarmış
Duydugum bi deyimi paylaşım dedim iSoCan![]()
O öyle değil...
Etme çocukla muhabbet küstürürsün...
Silme cam kırığıyla elini...
Kestirirsin....
:cherry:
Duyduğum bi deyimi paylaşayım dedim birkancım...![]()
nan iso kim seni ekti bende gınıyayım,bu arada ameliyatı kime yaptırdın bende hatunu götüreyim![]()
nan iso kim seni ekti bende gınıyayım,bu arada ameliyatı kime yaptırdın bende hatunu götüreyim![]()
Abi saat 10:45 aradımm,oturuyomusunuz dedim ,evet dediler...
12-13 kişiyiz dediler...
Tamam küçük cengizide alıp geliyorum dedim...
15 dakka sonra gittiğimizde hiçkimse yoktu mekan kapanmıştı....
Apar topar herkes kalkmış...
Bumu birlikk beraberlik,bumu duygulardaki samimiyet,bumu arkadaşlık dostluk,bumu kişiliğe verilen önem,bumu dostluğa gösterilen değer,nerde bu devlet nerde bu millet....
Mekanın kapalı olduğunu gördüm,etraf karanlık,kaşlarım düştü,fonda emrah duyuyorum...
Üzüldüm hemde çok üzüldüm....
Olmamalıydı,yapılmamalıydı,ben bunları hakedecek bişey yapmadım....
üüühhüüüüüüüüüüüüüüüüüüale:
Küsme duygumu ameliyatla aldırdım yıllar önce...
Ticaret adamıyım ben birkancık,bişey ya vardır ya yoktur...
Küsme felan kız işi...
Bende gurubu bi yerde ekerim olur biter....
Gel sana bi çay ısmarlayım,sıcak sıcak....
Bakkalı satalı 6 ay oldu,uyanda balığa gidek....![]()
:mrgreen: :queen: :queen:ticaret adamı ney lan pakkal![]()
:queen: :queen: :queen: ::koop::::koop::olsun benim gözümde pakkalsın hep
Sorması ayıp ticaret adına neler yapıyorsun şu an ?
Osmaniye etkinliği için bir düşünelim aklıma korumanın ve motosiklette güvenliğin önemi ile ilgili resim, yazı, dövizlerin olduğu bir stand hazırlayabileceğimiz geldi veya bir projeksiyon gösterisi.
Abi saat 10:45 aradımm,oturuyomusunuz dedim ,evet dediler...
12-13 kişiyiz dediler...
Tamam küçük cengizide alıp geliyorum dedim...
15 dakka sonra gittiğimizde hiçkimse yoktu mekan kapanmıştı....
Apar topar herkes kalkmış...
Bumu birlikk beraberlik,bumu duygulardaki samimiyet,bumu arkadaşlık dostluk,bumu kişiliğe verilen önem,bumu dostluğa gösterilen değer,nerde bu devlet nerde bu millet....
Mekanın kapalı olduğunu gördüm,etraf karanlık,kaşlarım düştü,fonda emrah duyuyorum...
Üzüldüm hemde çok üzüldüm....
Olmamalıydı,yapılmamalıydı,ben bunları hakedecek bişey yapmadım....
üüühhüüüüüüüüüüüüüüüüüüale:
ümit gitarı eline almış ama o klarnet niyetine çalmıştırbilmez gitarı falan
Merhaba arkadaşlar
Osmaniye Emniyet Müdürlüğü 5 Nisan'da bir motosiklet etkinliği düzenlemek istiyor. Bu konuda İl Emniyet Müdürü Halil YILMAZ bey ile görüştüm, bizden destek bekliyorlar. Yapılacak bu etkinlik ile motosiklet güvenliğinin (kask, korumalı kıyafetler) önemi, trafik kurallarına uymanın ve uymamanın fayda ve zararları. Özellikle kask ve korumalı kıyafet kullanımının teşvik edilmesi planlanmakta. Tabi etkinliği biraz daha canlandırma açısından bu buluşmayı biraz da festival havasına kaydırmayı planlıyoruz. Bu konuda Adana MT olarak mutlaka büyük katkımız olacaktır. Dün bu konuda konuşmak için toplantıya gelmek istiyordum ama hem hasta olmam hem de misafirimin gelmesi sebebiyle toplantıya gelemedim. Sizlerden ricam en kısa zamanda bir toplantı yapıp bu etkinlikte neler yapılabilir ve neler yapmalıyız konusunda değerli bilgilerinizi alıp, bu konu hakkında tartışmak istiyorum.
Ayrıca Kadirli grubu da yarın bu konuda toplanıp çalışma yapacaklar. Yakın illerden arkadaşlarımızla bizzat görüşüp durumdan onları da haberdar edeceğim. Özellikle Gaziantep MT, Mersin MT, Hatay MT'nin bize yoğun bir katılımla geleceklerini ümit ediyorum.
Toplantı zamanı hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Hasan Alp iNAN (Makine)
halukcum ne dediğinin farkındamısın :cyclopsan resim yazı döviz oldu olacak birde basın açıklaması yap :bounce:.şu gergin ülke ortamında götürürler adamı![]()