[Adana - MT]

Gaziantep İl Temsilcisi
Merhaba arkadaşlar

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü 5 Nisan'da bir motosiklet etkinliği düzenlemek istiyor. Bu konuda İl Emniyet Müdürü Halil YILMAZ bey ile görüştüm, bizden destek bekliyorlar. Yapılacak bu etkinlik ile motosiklet güvenliğinin (kask, korumalı kıyafetler) önemi, trafik kurallarına uymanın ve uymamanın fayda ve zararları. Özellikle kask ve korumalı kıyafet kullanımının teşvik edilmesi planlanmakta. Tabi etkinliği biraz daha canlandırma açısından bu buluşmayı biraz da festival havasına kaydırmayı planlıyoruz. Bu konuda Adana MT olarak mutlaka büyük katkımız olacaktır. Dün bu konuda konuşmak için toplantıya gelmek istiyordum ama hem hasta olmam hem de misafirimin gelmesi sebebiyle toplantıya gelemedim. Sizlerden ricam en kısa zamanda bir toplantı yapıp bu etkinlikte neler yapılabilir ve neler yapmalıyız konusunda değerli bilgilerinizi alıp, bu konu hakkında tartışmak istiyorum.

Ayrıca Kadirli grubu da yarın bu konuda toplanıp çalışma yapacaklar. Yakın illerden arkadaşlarımızla bizzat görüşüp durumdan onları da haberdar edeceğim. Özellikle Gaziantep MT, Mersin MT, Hatay MT'nin bize yoğun bir katılımla geleceklerini ümit ediyorum.

Toplantı zamanı hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim.

Hasan Alp iNAN (Makine)

Evet hasan'a bu konuda gösterdıgi çaba'dan dolayı teşekür ederim bu konuda Gaziantep MT gereken destegi verecektir üstümüze düşen ney ise yapacagiz.

ayrıca Urfa ilinden de bu organızasyona katılım olacaktır...

GAZİANTEP MT

Köylü ile çocuga çok yüz verirsen başına çıkarmış :p
Duydugum bi deyimi paylaşım dedim iSoCan :)

Küsme duygumu ameliyatla aldırdım yıllar önce...

Ticaret adamıyım ben birkancık,bişey ya vardır ya yoktur...

Küsme felan kız işi...

Bende gurubu bi yerde ekerim olur biter....:p

Gel sana bi çay ısmarlayım,sıcak sıcak....

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nan iso kim seni ekti bende gınıyayım,bu arada ameliyatı kime yaptırdın bende hatunu götüreyim :p

nan iso kim seni ekti bende gınıyayım,bu arada ameliyatı kime yaptırdın bende hatunu götüreyim :p

Abi saat 10:45 aradımm,oturuyomusunuz dedim ,evet dediler...

12-13 kişiyiz dediler...

Tamam küçük cengizide alıp geliyorum dedim...

15 dakka sonra gittiğimizde hiçkimse yoktu mekan kapanmıştı....

Apar topar herkes kalkmış...

Bumu birlikk beraberlik,bumu duygulardaki samimiyet,bumu arkadaşlık dostluk,bumu kişiliğe verilen önem,bumu dostluğa gösterilen değer,nerde bu devlet nerde bu millet....

Mekanın kapalı olduğunu gördüm,etraf karanlık,kaşlarım düştü,fonda emrah duyuyorum...

Üzüldüm hemde çok üzüldüm....

Olmamalıydı,yapılmamalıydı,ben bunları hakedecek bişey yapmadım....

üüühhüüüüüüüüüüüüüüüüüü:pale:

kınayan kınayana :p bakim bunu sonu ne olacak :mrgreen:

12-13 kişiyiz dediler...

Bumu birlikk beraberlik,bumu duygulardaki samimiyet,bumu arkadaşlık dostluk,bumu kişiliğe verilen önem,bumu dostluğa gösterilen değer,nerde bu devlet nerde bu millet....

Mekanın kapalı olduğunu gördüm,etraf karanlık,kaşlarım düştü,fonda emrah duyuyorum...

sana bunu kim yapmışsa çok ayıp etmiş, bu sefer gerçekten kınıyorum ve seni destekliyorum :farao::farao::farao:
keşke adaşımı arasaydın o böyle şeyler yapmaz :bounce:

Son düzenleme:
hasan geçmiş olsun bende biraz sonra ümitn ellerine teslim edecğim kendimi. bakalım ne edecek.

Osmaniye etkinliği için bir düşünelim aklıma korumanın ve motosiklette güvenliğin önemi ile ilgili resim, yazı, dövizlerin olduğu bir stand hazırlayabileceğimiz geldi veya bir projeksiyon gösterisi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadin bakem neler yapılabilinir,genelde herkes kask,koruma bellik ve dizlik kullanıyor bunları bir stantda isimleri yazılılarak kullanım amacı yazılarak bilgilendirilebilinir
Örnek Kask takan la takmayan arsındaki kaza resmi,
Dizlik takanla takmayan arasındaki kaza resmi yada farklı şekillerle gösterilebilinir
Bellik ve Korumalı mont ve bot içinde aynı şey olabilir
şimdilik aklıma gelen bunlar

ticaret adamı ney lan pakkal :p
:mrgreen: :queen: :queen:

olsun benim gözümde pakkalsın hep :p
Sorması ayıp ticaret adına neler yapıyorsun şu an ?
:queen: :queen: :queen: ::koop::::koop::
Osmaniye etkinliği için bir düşünelim aklıma korumanın ve motosiklette güvenliğin önemi ile ilgili resim, yazı, dövizlerin olduğu bir stand hazırlayabileceğimiz geldi veya bir projeksiyon gösterisi.

halukcum ne dediğinin farkındamısın :cyclopsan resim yazı döviz oldu olacak birde basın açıklaması yap :bounce:.şu gergin ülke ortamında götürürler adamı :p

Adana İl Temsilcisi
12-13 kişiyiz dediler...

Geleceğimizi söylediğim halde bizi beklemeden giden kişi ve kuruluşları esefnen beraber gınıyorum....:farao:

kardeşim sizde sinemaya gidecek başka gün bulamadınız mı?biliyorsunuz her çarşamba toplantıvar.siz sinemaya ucuza gideceksiniz diye uykusuz kalmak revamı?ondan sonra birliktelik filan ayıptır...bende gurup yoplantısı yerine sinemayı tercih edenleri kınıyorum.:farao::queen:

ümit gitarı eline almış ama o klarnet niyetine çalmıştır:pbilmez gitarı falan

cengizim,gitarı çalan müzisyen bir arkadaş,sende gözcüye bir görün istersen,maazallah,kendi evin diye komşuya dalarsın:queen:

Merhaba arkadaşlar

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü 5 Nisan'da bir motosiklet etkinliği düzenlemek istiyor. Bu konuda İl Emniyet Müdürü Halil YILMAZ bey ile görüştüm, bizden destek bekliyorlar. Yapılacak bu etkinlik ile motosiklet güvenliğinin (kask, korumalı kıyafetler) önemi, trafik kurallarına uymanın ve uymamanın fayda ve zararları. Özellikle kask ve korumalı kıyafet kullanımının teşvik edilmesi planlanmakta. Tabi etkinliği biraz daha canlandırma açısından bu buluşmayı biraz da festival havasına kaydırmayı planlıyoruz. Bu konuda Adana MT olarak mutlaka büyük katkımız olacaktır. Dün bu konuda konuşmak için toplantıya gelmek istiyordum ama hem hasta olmam hem de misafirimin gelmesi sebebiyle toplantıya gelemedim. Sizlerden ricam en kısa zamanda bir toplantı yapıp bu etkinlikte neler yapılabilir ve neler yapmalıyız konusunda değerli bilgilerinizi alıp, bu konu hakkında tartışmak istiyorum.

Ayrıca Kadirli grubu da yarın bu konuda toplanıp çalışma yapacaklar. Yakın illerden arkadaşlarımızla bizzat görüşüp durumdan onları da haberdar edeceğim. Özellikle Gaziantep MT, Mersin MT, Hatay MT'nin bize yoğun bir katılımla geleceklerini ümit ediyorum.

Toplantı zamanı hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim.

Hasan Alp iNAN (Makine)

hasancığım,bende kadirli'den yusufla ve g.antep'ten aydemir(ali) ile ve ali erkengel ile görüştüm.dün benzer bir yazıyı arkadaşlarla paylaştım.evet ne gibi bir aktivite yapılacaksa bende varım.:cat:

halukcum ne dediğinin farkındamısın :cyclopsan resim yazı döviz oldu olacak birde basın açıklaması yap :bounce:.şu gergin ülke ortamında götürürler adamı :p

evet yav.ergenekonu var,deniz feneri var memlekette.başımıza işmi açacaksın kardeşim.:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar