Arkadaşlar tüm iyiniyetli dileklerinizden dolayı tekrar teşekkür ederim hepinize.
hocam sözle söyledim ama .yinede yazmak istedim .hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin güle, güle kullanın
hocam yanlız kuyruk doğrultma hususunu hatırlatmak isterim daha önceki resimde açıklama için yeterli sanırım tabiki bu konuda UZMANIM.fakat yazılan gösterilen resim sadece arkadaşlarımızın birazda olsa gülmelerini sağlamak amacıyla yapmıştım.kimse yanlış algılamasın lütfen.bu iş malisef bizleri biraraya getirmek için bir bahanedir:bounce:
eet arkadaşlar ne düşünüyorsunuz.eğer bunla ilgili bi planınız varsa mersinden katılacağım aranıza:wiinkk:
Doğum günü olanlara nice mutlu yıllar, motor alanlara hayırlı olsun, börek yiyenlere afiyet olsun diyorum.
Kimse yok ortalıkta, hayırdır ?
Doğum günü olanlara nice mutlu yıllar, motor alanlara hayırlı olsun, börek yiyenlere afiyet olsun diyorum.
Kimse yok ortalıkta, hayırdır ?
kendim adına benim teşekkür etmem gerektiğini düşünüyorumBahçemde emeği geçen Özellikle Demirgürsele sonra (Zion1) Cengize, Haluk hocama,Boracığıma ve Büyük Cengize çok teşekkür ederim. Bir daha bahçeme davet edeyim diyecem ama ama beni batıracaklar diye korkuyorum....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Her Hafta Takıp Edıyorum Ben Varım Bende Varım Dıye Ama Hıc Bır ıcraat Yok Burada Bır Oncu Secılır Ve Bır Mesaj Yazar Arkadaslar Su Tarıhte Surada Saat ? Te Bulusmamız Var Tum Arkadaslar Davetlıdır Dıye ısteyen Gelır ıstemeyen Gelmez Benım Gorusum Bu
Eger Ozel Bır Gurubunuz Varsa Ve Herkes Bulusacagı Yerı Bılıyorsa Sorun Yok Ozamanda Motor Severler Arasında Ayrımcılık Olur Tesekkurler Yorumlarınızı Beklıyorum