[Adana - MT]

Günaydın,
Fotografları göremiyorum ama eminimki çok eylenmişsinizdir dün akaşam. Hafta sonu İst. gideceğim için geziye katılamayacagımı üzülerek belirtmek istiyorum. Kalın sağlıcakla bi sonra ki gezide görüşmek üzere.

Günaydın herkese hayırlı işler...
Anlaşılan çok güzel bir akşam olmuş ama babamın ve benim rahatsızlığımdan dolayı gelemedik :pr:
Eğer babam tamam derse hafta sonu bende gelmeyi istiyorum...:cat:

Saygıdeğer Veyis hocam(Naci63).
Yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun. Ve ilk haberi bana vermenizden de büyük onur duydum. Uzun zamandır almayı düşünüpte bir türlü karar veremediğiniz motorunuza kavuşmanıza çok sevindim.Allah kaza bela vermesin.Çok memnun olacağınıza eminim. Chopper tarzı için çok iyi bir seçim.Özellikle sıcak bölgelerde su soğutmalı olması büyük avantaj.Birde servis problemi yok.Zaten bakımdan bakıma servise gidiyorsunuz.Onun dışında sizi üzmez bu motor.
Yeni gezilerde birlikte yol almak umuduyla.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam millet,hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Akşam börek için Mustafa abimize datlı için Gökhan kardeşimize teşekkür ederiz,

Gelmeyenler ve gelemeyenler çatlasın,

Mertçiğim seninde doğum günün kutlu olsun,nice mutlu ve sağlıklı yıllar geçirmen dileğiyle

Veyis hocamda sonunda muradına ermiş,allah tekerine zeval vermesin

veyis hocam hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan ama kuyruk olayı nolacak alıştık birkere dogrulmazsak olmaz:rendeer:

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Daha iyisi sizlerin olsun. Allah kaza bela vermesin hiçbirimize. Selamlar.

Veyis Hocam, hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin güzel günlerde kullanmak nasip etsin.
Hocam ben çelik gürsel yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin.

Haluk Hocam doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara :rendeer:
Halukcummmmm ben çelik gürsel doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum nice yıllara.:rendeer:

Mercedes Vito, Lada Niva, Honda Shadow VT 750 C, Ramzey Chopper ve Ramzey Enduro....... Veyis hocam Allah artırsın diycem ama bunların bide yıllık vergileri var o yüzden iyi dileklerimizide ekonomik mi yapsak ne. kazasız belasız sürüşler dilerim. Yalnız hiç kimse söylememiş ama ben söylemezsem içim rahat etmiycek. O motorun kuyruğu eğri. Tatlınızla bekliyoruz. Yoksa o motor hiç düz gidemiycek. benden söylemesi.

Haluk Hocam doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara :rendeer:
Halukcummmmm ben çelik gürsel doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum nice yıllara.:rendeer:

eyvallah gürselcim

arkadaşlar buraya da azayım hafta sonu için zincire ihtiyacım var. bir hafta sonu kullanacağım için almak istemiyorum. olanlar bana mesaj atarlarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Veyis hocam, hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin... iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

teşekkürler cengizim hep birlikte nice senelere

haluk abi sevdiklerinle sağlıklı mutlu nice seneler geride bırakman dileğiyle...İyiki doğdun....:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar