Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydın,
Fotografları göremiyorum ama eminimki çok eylenmişsinizdir dün akaşam. Hafta sonu İst. gideceğim için geziye katılamayacagımı üzülerek belirtmek istiyorum. Kalın sağlıcakla bi sonra ki gezide görüşmek üzere.
Günaydın herkese hayırlı işler...
Anlaşılan çok güzel bir akşam olmuş ama babamın ve benim rahatsızlığımdan dolayı gelemedik r:
Eğer babam tamam derse hafta sonu bende gelmeyi istiyorum...:cat:
Saygıdeğer Veyis hocam(Naci63).
Yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun. Ve ilk haberi bana vermenizden de büyük onur duydum. Uzun zamandır almayı düşünüpte bir türlü karar veremediğiniz motorunuza kavuşmanıza çok sevindim.Allah kaza bela vermesin.Çok memnun olacağınıza eminim. Chopper tarzı için çok iyi bir seçim.Özellikle sıcak bölgelerde su soğutmalı olması büyük avantaj.Birde servis problemi yok.Zaten bakımdan bakıma servise gidiyorsunuz.Onun dışında sizi üzmez bu motor.
Yeni gezilerde birlikte yol almak umuduyla.
Veyis Hocam, hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin güzel günlerde kullanmak nasip etsin.
Hocam ben çelik gürsel yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin.
Haluk Hocam doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara :rendeer:
Halukcummmmm ben çelik gürsel doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum nice yıllara.:rendeer:
Mercedes Vito, Lada Niva, Honda Shadow VT 750 C, Ramzey Chopper ve Ramzey Enduro....... Veyis hocam Allah artırsın diycem ama bunların bide yıllık vergileri var o yüzden iyi dileklerimizide ekonomik mi yapsak ne. kazasız belasız sürüşler dilerim. Yalnız hiç kimse söylememiş ama ben söylemezsem içim rahat etmiycek. O motorun kuyruğu eğri. Tatlınızla bekliyoruz. Yoksa o motor hiç düz gidemiycek. benden söylemesi.
Haluk Hocam doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara :rendeer:
Halukcummmmm ben çelik gürsel doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum nice yıllara.:rendeer:
arkadaşlar buraya da azayım hafta sonu için zincire ihtiyacım var. bir hafta sonu kullanacağım için almak istemiyorum. olanlar bana mesaj atarlarsa sevinirim.