[Adana - MT]

arkadaşlar hekese selam akşam ne durumdayız börekler tatlılar yenecek mi sohbetler edilecekmi.çok hoş oluyor gerçekten bu birliktelik ve arkadaşlık kayda değer nazar değmesin diyorum .gününüz güzel geçsin herkese hayırlı işler.

Haluğun doğum günü mü? Kutlu olsun Halukçum... Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara...

Haluk abi Feyizbukunda gördüm,doğum gününmüş, sanırım yanlış değildir.

Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu seneleri ailen ve bizlerle geçirmen dileğiyle. Hepidibörtdey

Adana İl Temsilcisi
Haluğun doğum günü mü? Halukçum doğum günün Kutlu olsun... Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara kardeş...

teşekkürler arkadaşlar akşam gelecekler direk kutlar artık. buarada mertinde doğum günü bugünmüş.Mert'cim seninde doğum günün kutlu olsun.

İyi akşamlar Adana MT,

Bugün baya bir sıkıntılı gün atlattık ama çok şükür herşey yolunda gitti :cat:

Bizi arayan ilgilenen ve yazan tüm arkadaşlarımıza çok ama çok teşekkür ederim. iyiki varsınız :rendeer:

27zc4dd.jpg

abi geçmiş olsun yeğenimize selamlar biraz daha büyüsün 600f in tozunu attırır

mt adana akşam aranızda olamayacağım misafirlerim var urfadan geldiler selamlar herkese ii akşamlar

arkadaşlar bugün toplantıya gelemeyeceğim.sabah işten çıktım plaka çıkarma mücadelesi ardından muzafferin ve benim motora cant şeriti uygulamamız sebebiye daha yeni eve girebildim, ve akşam işe tekrar gideceğim, anlayacağınız aşırı yorgun vaziyetteyim.yatıp 1-2 saatte olsa uyuyacağım yoksa gece işte sabah edemem.anlayışınız için teşekkür ederim :pale:

bugün yine güzel bir birliktelik oldu, ve kareye takılan arkadaşlar karizma pozlarıyla :cat:

dsc000169006234nl2.jpg

dsc000149071984bu7.jpg

dsc000159092234ut1.jpg

600 f imize arka cant şeritli ön cant sade nasıl gider diye bir hafta deneyeceğiz ve beğenilerinize sunacağız, ön cantı seçenler şeritsiz :cat: arka cant seçenler şeritli :cat: motorun sağından görünüm diyenler sade şeritsiz :cat: solundan görünüm diyenler bir cant şeritli biri şeritsiz kalsın demiş oluyor.beğenilerinizi değerlendirip seçimimizi yapacağız, yolumuza ona göre devam edeceğiz
1- şeritli
2-şeritsiz
3-biri şeritli biri şeritsiz :cherry:
tercihleriniz bizim için değerli lütfen oylarınızı esirgemeyin :rendeer:

dsc000129035546iw4.jpg

dsc000139052031mc2.jpg

buda cbf 500 ümle ilk pozum

dsc000119021671hn3.jpg

Son düzenleme:
Bahçemde emeği geçen Özellikle Demirgürsele sonra (Zion1) Cengize, Haluk hocama,Boracığıma ve Büyük Cengize çok teşekkür ederim. Bir daha bahçeme davet edeyim diyecem ama ama beni batıracaklar diye korkuyorum....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Geleneksel adana mt Çarşamba buluşmasının gülleri gelebilirim deyipde gelemeyanler çatlasın :cherry:

Gecenin billur sesli en baba solisti

Güzel ve renkli geceye katılan herkese sonsuz saygılar ve de sevgiler

haluk abi nice beraber güzel yıllara iyiki dogdun:rendeer:

Bahçemde emeği geçen Özellikle Demirgürsele sonra (Zion1) Cengize, Haluk hocama,Boracığıma ve Büyük Cengize çok teşekkür ederim. Bir daha bahçeme davet edeyim diyecem ama ama beni batıracaklar diye korkuyorum....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

abi sen batmazsın....:cherry:

gürsel abimin sorusuna cevaben de ... ön cantı sagdan şeritle sol şeritsiz arka cantı soladan şeritle ve sagınada gök kışagının yedirenginde parçalar halinde olsa olmazmı benim naçizane fikrim bence güzel olur rengarek:cherry:

e hadi iii geceler datlı rüyalar herkese :rendeer:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
gecemizde ikramlarından dolayı,sevgili mustafa abimize ve gökhan kardeşimize teşekkür ederiz.

gecede gezi hakkında bir öneri sunuldu.eğer hava şartları müsait olurda yağmursuz olursa,geçen haftaki rotamızı isteyenler çoğunlukta.yine kartopu oynamak istiyorlar.fikirlerinize sunarım.

günaydın
isonun iş muhalefetinden dolayı gelemedik ::angry2::::angry2::
pazar günü mersindeyim ben sabahtan gitcez arkadaşımın düğünü var
ne güsel hiç bişeye katılamıyorum :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar