Bu hafta sonu etkinlik varmı :silent:, bak sonra vay kaçtın vay bizi çağırmadın demeyin......
r::mrgreen:
pazar günü için gökgürültülü sağnak yağış gösteriyor kardeş.:silent:
oooooooooooooooooooooo adaşım benim hoşgelmişsin sefalar getirmişsin:rendeer:selam arkadaslar artık bende burdayım
valla hocam sizlereeeeeeeee iyi yolculuklar dilerim gariBu hafta sonu etkinlik varmı :silent:, bak sonra vay kaçtın vay bizi çağırmadın demeyin......r::mrgreen:
adaşım yagmurda yagsa şimşekte çaksa gidelim boracım gelmeye bilir nede olsa motorunu pisletmez utanmasa motorunu salonunun baş köşşesine koyacakmış :bounce: neyseki eve kadar çıkaramıyormuşş:queen::queen:
adaşım yagmurda yagsa şimşekte çaksa gidelim
Nereye mesela?
oooooooooooooooooooooo adaşım benim hoşgelmişsin sefalar getirmişsin:rendeer:
valla hocam sizlereeeeeeeee iyi yolculuklar dilerim gari.elimde kaskla ortada kaldım vallahi:salut:
abi bora abimin titizliğine hayranım![]()
adaşım yagmurda yagsa şimşekte çaksa gidelim boracım gelmeye bilir nede olsa motorunu pisletmez utanmasa motorunu salonunun baş köşşesine koyacakmış :bounce: neyseki eve kadar çıkaramıyormuşş:queen::queen:
Çarşamba akşamı çok güzeldi kusura bakmayın fazla kalamadım ama hepinizi bir arada görmek benim için ayrı bir keyifti.
Eger sizlerde musaitseniz bayramdan önce ADANA MT olarak bir iftar yapalım derim.Musait oldugunuz günü belirliyelim bir yere gider iftarımızı açarız.Sizlerinde fikirlerini bekliyorum
benim pazar sınavım var memur olabilme ihtimalim var
yerinizde duramıyorsunuz:mrgreen:Nereye mesela?
öncelikle hayırlı olsun derim, galiba motoru satmışsın. Şimdi ne almaya düşünüyorsun, sen motor alanakadar artçım olabilirsin, tabi yengen müsaade ettiği sürece :mrgreen:
gelecekmisin :silent:
Nereye mesela?
valla hocam sizlereeeeeeeee iyi yolculuklar dilerim gari.elimde kaskla ortada kaldım vallahi:salut:
selam adana, iftara çağrılmadık
ne yani tek başımaysam mersin'den gelemez miyim? aşkolsun hepinize bu biiiiirrrr
ikincisi ise ben yarın adanaya gelecem ama hepinize kapris yapacam gürsel abim ve hayalet hariç!
iyi akşamlar arkadaşlar belen kurtoğlunu tesislerinin resimlerini bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
yerinizde duramıyorsunuz:mrgreen:
evet sattım.şimdi bilmiyorum şöyle bir kafamda oturtmam lazım ne alacağımı sonra arayış başlar.![]()
he valla haluk yerlerinde duramıyorlar:mrgreen:hayırdır yaw adana mt hız kesmiyor vallahi herhafta biriniz bi değişik motorla geliyonuz, adama gıcık verir gibi..... şimdi gürsel de haftaya gelecek bi değişikle... adamı durup dururken borca sokacaksınız yaw
bu arada hayırlı olsun diyelim gürselcim.
sencerim bugün artçın olurum, gezeriz resimler çekeriz, biraz gıcık verelim adana mt' meselam adana, iftara çağrılmadık
ne yani tek başımaysam mersin'den gelemez miyim? aşkolsun hepinize bu biiiiirrrr
ikincisi ise ben yarın adanaya gelecem ama hepinize kapris yapacam gürsel abim ve hayalet hariç!
desenize gurubumuza bir tane daha 4 geliyor yakışır