[Adana - MT]

Bu hafta sonu etkinlik varmı :silent:, bak sonra vay kaçtın vay bizi çağırmadın demeyin......:pr::mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
pazar günü için gökgürültülü sağnak yağış gösteriyor kardeş.:silent:

pazar günü için gökgürültülü sağnak yağış gösteriyor kardeş.:silent:

adaşım yagmurda yagsa şimşekte çaksa gidelim boracım gelmeye bilir nede olsa motorunu pisletmez utanmasa motorunu salonunun baş köşşesine koyacakmış :bounce: neyseki eve kadar çıkaramıyormuşş:queen::queen:

selam arkadaslar artık bende burdayım
oooooooooooooooooooooo adaşım benim hoşgelmişsin sefalar getirmişsin:rendeer:
Bu hafta sonu etkinlik varmı :silent:, bak sonra vay kaçtın vay bizi çağırmadın demeyin......:pr::mrgreen:
valla hocam sizlereeeeeeeee iyi yolculuklar dilerim gari:) .elimde kaskla ortada kaldım vallahi:salut:
adaşım yagmurda yagsa şimşekte çaksa gidelim boracım gelmeye bilir nede olsa motorunu pisletmez utanmasa motorunu salonunun baş köşşesine koyacakmış :bounce: neyseki eve kadar çıkaramıyormuşş:queen::queen:

abi bora abimin titizliğine hayranım:)

Çarşamba akşamı çok güzeldi kusura bakmayın fazla kalamadım ama hepinizi bir arada görmek benim için ayrı bir keyifti.
Eger sizlerde musaitseniz bayramdan önce ADANA MT olarak bir iftar yapalım derim.Musait oldugunuz günü belirliyelim bir yere gider iftarımızı açarız.Sizlerinde fikirlerini bekliyorum

gelecekmisin :silent:

oooooooooooooooooooooo adaşım benim hoşgelmişsin sefalar getirmişsin:rendeer:

valla hocam sizlereeeeeeeee iyi yolculuklar dilerim gari:) .elimde kaskla ortada kaldım vallahi:salut:

abi bora abimin titizliğine hayranım:)

öncelikle hayırlı olsun derim, galiba motoru satmışsın. Şimdi ne almaya düşünüyorsun, sen motor alanakadar artçım olabilirsin, tabi yengen müsaade ettiği sürece :mrgreen:
:silent:

yaw adaşım, nereye gidiyok :bounce:

Çarşamba akşamı çok güzeldi kusura bakmayın fazla kalamadım ama hepinizi bir arada görmek benim için ayrı bir keyifti.
Eger sizlerde musaitseniz bayramdan önce ADANA MT olarak bir iftar yapalım derim.Musait oldugunuz günü belirliyelim bir yere gider iftarımızı açarız.Sizlerinde fikirlerini bekliyorum

bence çok hoş olur, bir kaç adres önerisi gerekiyor. Bu kalabalığı kaldırabilecek lokanta lazım :mrgreen:

benim pazar sınavım var memur olabilme ihtimalim var

şimdiden başarılar dilerim :cat: :cat: :cat:

Son düzenleme:

degerli kardeşlerim isterseniz .GÖZNE TARAFI OLABİLİR DAHA ÖNCEDE GİTMİŞTİK KARAR VERİN TEKLİFLERİ DÜŞÜNÜN ...:bounce:akşam görüşelim

hakkında hayırlısı gürselim ..HİÇSENİ ORTADA BIRAKIRMIYIZ:bounce:ÖYLEDEGİLMİ ADANA MT...BİZ NEGÜNE DURUYOK:rendeer:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iftar la aram iyi değil bu aralar biz açılmış iftar kullanıyoruz
demir gürselim hayırlı olsun denmez ama senin için hayırlı olduysa bizim içinde hayırlıdır.Demir atların hangisini istiyorsan emrinde ciğerim ister chopperi al istersen enduroyu farketmez ciğerim maksat muhabbet olsun tabi biz herzamanki gibi gelemiyoruz,malum sebeplerden dolayı,iyi eğlenin iyi geziler

bence neresi olduğu çok önemli değil. maksat muhabbet olsun, birlik olsun hoşluk olsun, gönlümüze göre olsun.

hayırdır yaw adana mt hız kesmiyor vallahi herhafta biriniz bi değişik motorla geliyonuz, adama gıcık verir gibi..... şimdi gürsel de haftaya gelecek bi değişikle... adamı durup dururken borca sokacaksınız yaw
bu arada hayırlı olsun diyelim gürselcim.

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar belen kurtoğlunu tesislerinin resimlerini bulamıyorum yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
selam adana, iftara çağrılmadık :(
ne yani tek başımaysam mersin'den gelemez miyim? aşkolsun hepinize bu biiiiirrrr
ikincisi ise ben yarın adanaya gelecem ama hepinize kapris yapacam gürsel abim ve hayalet hariç!

hayırdır yaw adana mt hız kesmiyor vallahi herhafta biriniz bi değişik motorla geliyonuz, adama gıcık verir gibi..... şimdi gürsel de haftaya gelecek bi değişikle... adamı durup dururken borca sokacaksınız yaw
bu arada hayırlı olsun diyelim gürselcim.
he valla haluk yerlerinde duramıyorlar:mrgreen:
biz motoru sattık kurtulalım borç harçtan diye bunlar gez ha gez yapıyor, benimde kanımı kaynatıyor.çekecem bi tane baba dört tekrar borç harç mücadele devam.yok yok beni kandıramazlar, biraz sabredeceğim:)
selam adana, iftara çağrılmadık :(
ne yani tek başımaysam mersin'den gelemez miyim? aşkolsun hepinize bu biiiiirrrr
ikincisi ise ben yarın adanaya gelecem ama hepinize kapris yapacam gürsel abim ve hayalet hariç!
sencerim bugün artçın olurum, gezeriz resimler çekeriz, biraz gıcık verelim adana mt' me
desenize gurubumuza bir tane daha 4 geliyor yakışır

ahmetim ağzından bal damlamıyor dökülüyor:mrgreen: bende ne gönüllüymüşüm bee:queen:
bakacağız bakalım ahmet ama biraz sabredim diyorum:cat:

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
günaydın adana ;)

ben saat 11-12 gibi adana da olucam. beni hayalet karşılayacak. cebime cevap vereemzsem yoldayımdır. mesaj çekin ya da çağrılarınıza geri dönülecektir. ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar