[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fikir güzel, meteorolojiyede uyarsa sorun olmas, hesapta olmayan pederin hastalığı çıktı dün akşama kadar diken üstündeydik,cumartesi sabaha kadar önce numune sonra seyhan uygulamadaydık pederin durumu biraz vahim bu aralar ne zaman ne olacağı belli olmuyor şimdiden çarşamba için söz vermek erken olur sağlıcakla kalın

MENU

haluk..... makarna salatası
ahmet.... 1 tepsi fırında tavuklu pilav +cacık+2 ekmek +tuz+karabiber
gökhan... Çerkez Tavuğu

yokmu arttıran

maalesef çarşamba akşamı iftara katılamıyacam, ancak eve yetişiyorum ama biciye yetişirim. Bora sıkı dur geliyoruzzzzzz :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
çarşamba,ben de iftara katılamayacağım.ama bici için ordayım.sevgilerimle.

Fikir güzel, meteorolojiyede uyarsa sorun olmas, hesapta olmayan pederin hastalığı çıktı dün akşama kadar diken üstündeydik,cumartesi sabaha kadar önce numune sonra seyhan uygulamadaydık pederin durumu biraz vahim bu aralar ne zaman ne olacağı belli olmuyor şimdiden çarşamba için söz vermek erken olur sağlıcakla kalın

gecmiş olsun abi

Adana İl Temsilcisi
hesapta olmayan pederin hastalığı çıktı dün akşama kadar diken üstündeydik,cumartesi sabaha kadar önce numune sonra seyhan uygulamadaydık pederin durumu biraz vahim bu aralar ne zaman ne olacağı belli olmuyor şimdiden çarşamba için söz vermek erken olur sağlıcakla kalın

geçmiş olsun kardeş,yapabileceğimiz birşey var mı ?

geçmiş olsun cengiz hocam. elimizden gelen bişi olursa eşim numune acilde bilgin olsun.

bu arada bizim iftar yalan oluyor galiba

Son düzenleme:

geçmiş olsun yapabilecegim bişey olursa mutlaka beni ara yardımcı olurum

Eşime danıştım. :) Çerkez Tavuğu

doktorum.gelemiyebilirsem benim yerimede yersen sevinirim ..ARKADAŞLAR BORAYLA BUGÜN KONUŞTUM İFTAR YEMEGİ CUMA DİYE HATIRLIYORUM HABERİNİZ OLSUN. beni bilgilendiriseniz eşlik etmeye çalışırım

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize merhaba ben bu bayram tatilinde adanaya gidicem :p, 3 günlük kalacağım bu süre içerisinde iyi kötü bi motor kiralamak istiyorum :pr:
yardımcı olabilir misiniz acaba ??
seyhan-yüreğir semtleri arasında olucam,bildiğiniz bi yer varsa haberdaar ederseniz sevinirim :cherry:

şimdiden teşekkürler hepinize :rendeer: :cherry:

Geçer inşallah

arkadaşlar hepinize merhaba ben bu bayram tatilinde adanaya gidicem :p, 3 günlük kalacağım bu süre içerisinde iyi kötü bi motor kiralamak istiyorum :pr:
yardımcı olabilir misiniz acaba ??
seyhan-yüreğir semtleri arasında olucam,bildiğiniz bi yer varsa haberdaar ederseniz sevinirim :cherry:

şimdiden teşekkürler hepinize :rendeer: :cherry:

Seyhan ve Yüreğir ilçedir, bunlardan başka biryerde olman da zor :mrgreen:

Harbiden yahu... İftar yalan oluyor... Ses verin arkadaşlar.
Bu arada Cengiz hocam geçmiş olsun. Her türlü yardım ihtiyacın için buradayım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim sağolun,sizin gibi dostlar düşman başına,allah eksikliğinizi göstermesin.Şimdilik beklemedeyiz ama krizin nezaman tutacağı belli olmuyor,çarşambaya aksilik olmazsa görüşmek dileğiyle sanırım bizde bici için geleceğiz

artırıyorum hocam bendende kurufasulye..ahmetım mt ekıyor bızde olmaz dımı oole seyler..:))

kardeşlerim buböyle olmuyor ozaman gelin iftara birbiçere ciğere gidelim.sonrada biciye nedersiniz..alooooooo....

Harbiden yahu... İftar yalan oluyor... Ses verin arkadaşlar.

doktorum olmazsa biryre gidelim iftarımızı açalım sonra biciye başka fikri olan varsa onada okey

Son düzenleme:
Seyhan ve Yüreğir ilçedir, bunlardan başka biryerde olman da zor :mrgreen:[/QUOTE]

yabancısıyım :) bilen birisi yardım etsin...
kiralık motor nerden bulabilirim ?

cengiz abi çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

artırıyorum hocam bendende kurufasulye..ahmetım mt ekıyor bızde olmaz dımı oole seyler..:))

arkdaşım sana katılıyorum ramazanlık adana mt ye yaramamış hiç sağlıklı ve eğlenceli düşünmüyorlar iftar işine pek sıcak bakmıyorlar baksana bora abi gibi katılımcılığı seven bir kimse böyle söylüyorsa halimiz harap benim için hiç fark etmez sen nedersen bana uyar kardeş istersen atlagel ceyhana burada iftarlayıp bicide noktayı koyalım yada ben geleyim kuruya istersen programımızı gerçekleştirelim senden haber bekliyorum selamlar öptüm

Perşembe şehir dışına çıkacağım için Çarşamba iftar, bici, çay ve eskimo türevi hertürlü organizasyonda yer alamayacağım :pale:

yabancısıyım :) bilen birisi yardım etsin...
kiralık motor nerden bulabilirim ?

Kiralık motor Adana'da hiç duymadım. Sanırım kimse de duymamış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar