Fikir güzel, meteorolojiyede uyarsa sorun olmas, hesapta olmayan pederin hastalığı çıktı dün akşama kadar diken üstündeydik,cumartesi sabaha kadar önce numune sonra seyhan uygulamadaydık pederin durumu biraz vahim bu aralar ne zaman ne olacağı belli olmuyor şimdiden çarşamba için söz vermek erken olur sağlıcakla kalın
hesapta olmayan pederin hastalığı çıktı dün akşama kadar diken üstündeydik,cumartesi sabaha kadar önce numune sonra seyhan uygulamadaydık pederin durumu biraz vahim bu aralar ne zaman ne olacağı belli olmuyor şimdiden çarşamba için söz vermek erken olur sağlıcakla kalın
Fikir güzel, meteorolojiyede uyarsa sorun olmas, hesapta olmayan pederin hastalığı çıktı dün akşama kadar diken üstündeydik,cumartesi sabaha kadar önce numune sonra seyhan uygulamadaydık pederin durumu biraz vahim bu aralar ne zaman ne olacağı belli olmuyor şimdiden çarşamba için söz vermek erken olur sağlıcakla kalın
Eşime danıştım.Çerkez Tavuğu
MENU
haluk..... makarna salatası
ahmet.... 1 tepsi fırında tavuklu pilav +cacık+2 ekmek +tuz+karabiber
gökhan... Çerkez Tavuğu
yokmu arttıran
arkadaşlar hepinize merhaba ben bu bayram tatilinde adanaya gidicem, 3 günlük kalacağım bu süre içerisinde iyi kötü bi motor kiralamak istiyorum
r:
yardımcı olabilir misiniz acaba ??
seyhan-yüreğir semtleri arasında olucam,bildiğiniz bi yer varsa haberdaar ederseniz sevinirim :cherry:
şimdiden teşekkürler hepinize :rendeer: :cherry:
artırıyorum hocam bendende kurufasulye..ahmetım mt ekıyor bızde olmaz dımı oole seyler..)
Harbiden yahu... İftar yalan oluyor... Ses verin arkadaşlar.
doktorum olmazsa biryre gidelim iftarımızı açalım sonra biciye başka fikri olan varsa onada okey
artırıyorum hocam bendende kurufasulye..ahmetım mt ekıyor bızde olmaz dımı oole seyler..)
yabancısıyımbilen birisi yardım etsin...
kiralık motor nerden bulabilirim ?