allah,sevgili dostlarımın gönüllerindeki; HONDA vfr 800 / HONDA varadero 1000 / ducati-monster / hyosung-gv 650 / BMW 1200 gs'i versin inşallah.
Vaaaaaayyy Bora Abi??? Şok olduk şimdi evde :queen: Tüm aile olarak hayırlı olsun diyoruz
Birşey sormadan duramıyacağım; motordaki bu ışıl ışıl parlama (bal dök yala misali) fabrika çıkışlımı, yoksa elinden bir geçtimi?
Vallahi şimdi sen bizi bankete bile indirmesin (haklı olarak), nasıl gezeceğiz biz bu Karadeniz'i.
Vaaaaaayyy Bora Abi??? Şok olduk şimdi evde :queen: Tüm aile olarak hayırlı olsun diyoruz
Birşey sormadan duramıyacağım; motordaki bu ışıl ışıl parlama (bal dök yala misali) fabrika çıkışlımı, yoksa elinden bir geçtimi?
Vallahi şimdi sen bizi bankete bile indirmesin (haklı olarak), nasıl gezeceğiz biz bu Karadeniz'i.
Bora Hocam. Deauvill'ini almışsın. Resimlerine de bayıldım. Acayip fiyakalı görünüyor. kazasız belasız uzun yıllar kullanman dileğiyle. Eşin için ikna yolunu mu seçtin? Yoksa "aldım geldim eve" mi şeklinde gelişti olay? yarın görebilecek miyiz bu şahane motoru? kuyruk düzeltme olayında sıraya yazılırsın sanırım.)) Sırada öncelik benim sanırım.
merhaba arkadaşlar bende katılıyorum aranızaaaaaaaaa
bora abicim unutmadan şu elinde kalan zincir yağlarınıda rica edim artık ihtiyacın kalmadı sanırım
ayrıca aramıza yeni katılan arkdaşlara söyledinizmi her ayın ikinci çarşambası tek plakalar ile dördüncü çarşambasında çift plakalar hesap ödüyor bilmeleri gerekir sanırım
DOKTORUM SIRANI SKIN SAVİM DEME KURTULUŞUN YOK BAK ONA GÖRE:queen::queen:
Hocam daha dakka bir gol bir şeklinde satış yapacaksam vay halime.) Satış hakkımı daha sonraya erteleyerekten akşama görüşürüz diyorum.