abi bici bahanesiyle çarşamba günleri menderes bulvarının sonunda biraraya geliyoruz.artık sabit buluşma sohbet yerimiz olduhem orada pazar günü için fikri olanlar fikrini sunuyor, herkese uyuyorsa tamam diyoruz pazar gelince yola çıkıyoruz
oooooooooo muzafferim
gündüz gezmesi yormamış sanırım, bizsiz olunca daha tempolu daha kısa sürüyor mesafeler ondandır sanırım:farao:
ADana mt'li sevgili dostlar ,szilere deli bi stem var,böyle bi organizasyona organize olup,gelemediğiniz için,yazık diyolar,adana mt tırtmış diyolar,benim çok zoruma giitti ama savunulacak bi yanınızıda görmedim hani![]()
Adana Mt iyi geceler,
İso cum o Adana MT tırtmış yazık falan lafları senin ağzındanmı çıkıyor yoksa Antep ekibindenmi mi çıkıyor senden çıkıyorsa şaka olarak algılıyorum ama antep mt diyorsa üzülürüm şahsen, insanların içini dışını bilmeden böyle yorum yapmak karşı tarafın zoruna gider, kim istemez birlikte olmak cümbür cemaat kaynaşmak hoş sohbet etmek güzel vakit geçirmek,gelemiyorsak bir sebebi vardır elbet.Böyle yorum yapıldıysa üzüldüm.....
ümitim[mustafa abı hosgeldın de senınle mocamp yapmıstık bı zamnalar eger resımdekı oysan ..çarsamba beklıyoruz tekrar hosgeldın..
bu ararda demırım gurselım balıkalr yıne bızı sevmedı ya...sanırım onlarda oruc tutuyorlar![]()
Adana Mt iyi geceler,
İso cum o Adana MT tırtmış yazık falan lafları senin ağzındanmı çıkıyor yoksa Antep ekibindenmi mi çıkıyor senden çıkıyorsa şaka olarak algılıyorum ama antep mt diyorsa üzülürüm şahsen, insanların içini dışını bilmeden böyle yorum yapmak karşı tarafın zoruna gider, kim istemez birlikte olmak cümbür cemaat kaynaşmak hoş sohbet etmek güzel vakit geçirmek,gelemiyorsak bir sebebi vardır elbet.Böyle yorum yapıldıysa üzüldüm.....
isocum çok haklısın ama benim geçerli maziretim vardı ben o gün akşam istanbula uçtum, en azından bizi temsil ettiğine inanıyorum. birde sen zanedersem arabayla katıldın o yollar gece motorla pek çekilmez,tehlikeli oluyorda, belkide bazı arkadaşlar ondan gelmemiştir.
Adana Mt iyi geceler,
aynen katılıyorum.
merhaba arkadaşlar bende katılıyorum aranızaaaaaaaaa
merhaba arkadaşlar bende katılıyorum aranızaaaaaaaaa
Bora Hocam. Deauvill'ini almışsın. Resimlerine de bayıldım. Acayip fiyakalı görünüyor. kazasız belasız uzun yıllar kullanman dileğiyle. Eşin için ikna yolunu mu seçtin? Yoksa "aldım geldim eve" mi şeklinde gelişti olay? yarın görebilecek miyiz bu şahane motoru? kuyruk düzeltme olayında sıraya yazılırsın sanırım.)) Sırada öncelik benim sanırım.